hs-2003-09-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 22 и 23 юли 2016

22 юли 2016

На 22 юли в часовете между 04:56 и 11:35 българско време Луната във Водолей е „без курс“, т.е. в този интервал тя не образува мажорни аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. През първата половина от деня вършете рутинни дейности и не предприемайте рисковани начинания. Не е благоприятно да се стартират нови проекти, да се подписват важни и дългосрочни договори, тъй като няма да имат успех, ще претърпят в някакъв момент промени или някоя от страните няма да изпълни договореното. Тези часове са по-неблагоприятни най-вече за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Въпреки Луната „без курс“ през първата половина от деня енергиите са по-хармонични в чисто емоционален план за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

На 22 юли в 11:36 часа Луната преминава в знака Риби. Водната Луна повишава сензитивността, интуицията, двойствеността, впечатлителността, състраданието към бедните и болните. Ще имаме по-глобално мислене и поглед върху нещата и ще сме настроени философски. Ще бъдем по-щедри и снизходителни. Втората половина от деня е по-благоприятна за родените под знаците и най-вече през първата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в Риби е с по-неблагоприятно влияние за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Стремете се да бъдете по-концентрирани в работата, защото разсеяността може да ви донесе неприятности и конфликти, ако допуснете сериозни грешки. Може да бъдете по-емоционални и раними от обикновено, да стигнат някои от вас и до самосъжаление. Творческите занимания, слушането на хубава музика, заниманията с медитация, танци или йога ще поддържат доброто ви настроение и физическо състояние. Във вечерните часове на 22 юли Слънцето навлиза в огнения знак Лъв и кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще могат да поотдъхнат от влиянието на Слънцето в Рак през следващия един месец.

На 23 юли в ранните сутрешни часове Луната съвпада с Нептун в Риби и заедно образуват предизвикателен аспект със Сатурн в Стрелец. В късните часове на деня Луната ще направи опозиция (ъгъл от 180 градуса между тях) с Юпитер в Дева. Този съботен ден се очертава отново по-напрегнат в световен план. Възможни са напрежение по границите с мигранти, напрежение и раздори в средите на управляващите, инциденти във вода, екологични замърсявания, интоксикации, прояви на насилие и т.н. В личен план денят е по-дисхармоничен енергийно за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Не се претоварвайте физически и емоционално. По-уязвима е психиката, а физически сме по-малко издръжливи при Луна в Риби. Предпазвайте се от измами и кражби, от хранителни или други интоксикации. Бъдете по-внимателни при къпане в морето или в други водоеми. Ограничете приема на алкохол, избягвайте опиати и силни успокоителни. Чудесен ден за активна почивка, творчески занимания, за посещение на кино, концерт или театър, за романтични срещи и всякакви други забавления. Денят е най-благоприятен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Телците ще се радват на приятни срещи и интересни разговори със своите приятели. Раците ще са вперили замечтан поглед към далечни страни и могат да получат добри новини от хора зад граница. Сърцата на Скорпионите ще са изпълнени с обич и топлота към своите близки, любими, деца или внуци. Много романтичен ден за младите Скорпиони. При Козирозите ще се активират комуникациите, срещите с близки и роднини, пътуванията.

Времето – в петък времето ще бъде топло и приятно, а в събота очаквам постепенно да се увеличи облачността, като в някои райони може да превалят и краткотрайни валежи, особено в планинските. Ако ходите в събота в планината, непременно си носете топла дреха и дъждобран или чадър.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)