hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 22 и 23 юни 2017

22 юни 2017

Луната на 22 и 23 юни транзитира през въздушния знак Близнаци и активира през тези два дни комуникациите, изразяването на мнение, договорните отношения и връзките с хората. Дните са благоприятни за придобиване на знания и умения, за писане и уреждане на документи, за всякакви интелектуални дейности и търговия. На 22 юни Луната образува благоприятен аспект с Юпитер във Везни, като тяхната енергия ще оказва благотворно влияние в ежедневието на родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще имате възможности за изява и развитие, ще сте изпълнени с енергия и добро настроение. Контактите ще ви носят ползи и възможности за израстване или придобивки в бъдещ аспект. В следобедните часове на деня Луната активира и неблагоприятен аспект с Луната в Риби. Повишава се опасността от интриги, измами, кражби, емоционална неудовлетвореност в личните взаимоотношения, хранителни интоксикации или разстройства, бронхиални и белодробни инфекции в здравословен план. В мунданен план съществуват отново звездни тенденции за инциденти във вода, с плавателни съдове и пожари. Денят може да бъде по-напрегнат и труден в контактите и осъществяването на целите при родените предимно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Вижте още: Хороскоп за месец юни 2017

На 23 юни Луната в Близнаци образува вече опозиция със Сатурн в Стрелец. Започват да се появяват сериозни пречки, ограничения и затруднения в делата и взаимоотношенията при родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Не е изключено да бъдете доста по-натоварени с работа, отговорности и семейни задължения. Пазете авторитета си и стойте далече от погледа на контролни органи. Работете отговорно и си създайте добра организация за деня. Тъй като на 24 юни предстои Новолуние на 3 градуса в Рак, през тези дни енергията ви може да е понижена и да имате усещане за вътрешно напрежение и емоционално дискомфорт. Намалете натоварването и контактите по възможност. Луната преминавайки през последните 10 градуса на знака Близнаци ще внася повече лекота в общуването с хората и съответно действията ще са по-успешни и градивни за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната с Уран в Овен ще подсили ума ви, реакциите ви ще са по-бързи и адекватни. Възможни са положителни изненади при някои от вас, а за учените и търговците денят ще бъде много ползотворен.

На 22 и 23 юни не са препоръчителни оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Уязвими са дихателната и нервната системи. Храната трябва да бъде по-богата на протеини. Дните са благоприятни за дихателни упражнения и разходка на чист въздух. Избягвайте задимени и непроветрени помещения.

Времето – приятно и ветровито очаквам да бъде времето през тези два дни, като в следобедните часове на 22 юни (между 15 – 16 и около 18:30 часа) не са изключени превалявания от дъжд в западните части на страната. На 23 юни може да има леко понижение на температурите и превалявания предимно в планинските райони.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)