hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 22, 23 и 24 октомври

22 октомври 2015

На 22 октомври Луната транзитира през знака Водолей. През първата половина на деня тя все още е под благоприятното влияние на аспекта с Меркурий във Везни, а през втората половина на деня прави хармоничен аспект с Уран в Овен и вечерта със Слънцето във Везни. Така че родените през втората и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец могат да разчитат на разбирателство с близки и колеги, на ползотворни контакти и успешни договаряния в бизнеса, на ценна приятелска подкрепа. Денят е успешен също за учените и учащите, за кандидат студентите, за политиците, при участия в конкурси, в организационни дейности и т.н. Вечерта можете да се отдадете на забавления и купони. Луната във Водолей образува обаче предизвикателни (неблагоприятни) аспекти към Слънцето на родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за родените през същите две декади на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Това може да създаде както физически, така и емоционален дисбаланс. Създават се предпоставки за напрежение, което може да се изрази в конфликти, трудности в осъществяването на набелязаните задачи и в други неприятности през деня. Бъдете предпазливи за травми и инциденти.

На 23 октомври, в интервала от 07:22 до 08:18 часа българско време, Луната във Водолей е „без курс“. Внимавайте за инциденти поради разсеяност, особено зад волана, защото неаспектираната Луна създава предпоставка за намалена концентрация. Важните неща и срещи организирайте след 08:19 часа, когато Луната навлиза във водния знак Риби. На този ден Луната е в съвпад с Нептун и в неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец, а Меркурий във Везни образува тежък предизвикателен аспект към Плутон в Козирог. Навлизаме енергийно в два дни с повече напрежение в обществения сектор. Хората стават доста по-сензитивни и състрадателни, когато Луната е в Риби, но има и такива, които ще правят тайни заговори, ще плетат интриги и ще мамят. Планетите създават предпоставка също за кражби, фалшификации, контрабанда на стоки, за нелегално преминаване на хора през границите. Препоръчително е властите да бъдат по-наблюдателни и да засилят през следващите 2 – 3 дни контрола. Има и една друга подробност, но съществена. Между 23 и 27 октомври, когато е Пълнолуние, Марс в Дева преминава през градусите на слънчевото затъмнение от 13 септември. Както знаем, Марс е планета на инцидентите, войните, агресията и т.н. Затова бъдете по-внимателни всички през тези дни. Звездните енергии създават предпоставка за атентати, тежки транспортни и други инциденти, взривове, прояви на агресия, природно бедствие и т.н.

На 23 октомври планетите са подредени по-предизвикателно за родените през първа декада, а на 24 октомври – вече за родените през втората и третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей – на 23-ти за родените през първата, а на 24 октомври – за родените през втората и третата декада. На 24 октомври Луната в Риби прави много неблагоприятни аспекти с Венера, Марс и Юпитер в Дева. Внимавайте за конфликти с интимните или с бизнес партньори, за финансови загуби, прояви на ревност и разочарования. Спазвайте законите и не предприемайте финансов риск. За родените обаче под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог Луната в Риби на 23 и 24 октомври ще оказва хармонично въздействие, поради благоприятните аспекти, които образува към Слънцето на тези представители. А подредбата на планетите Венера, Марс и Юпитер в Дева също носят много положителна енергия за тях. Можете да очаквате много приятни интимни преживявания, подаръци и печалби, обяснения в любов, предложения за брак, издигане в обществото, успех в решаване на юридически въпроси, в договаряния със задгранични партньори и т.н. Дано не съм пропуснала нещо важно, защото звездите за вас са се подредили отлично. Само не чакайте нещо наготово. Използвайте тази звездна хармония и правете каквото трябва, пък да става каквото ще!

На 22 октомври не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Ограничете на 23 и 24 октомври алкохола, а на 24-ти бъдете по-внимателни и с храната. Възможни са инфекции и интоксикации, както и чревни разстройства. Не се препоръчват през тези два дни операции на лимфната система, премахване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, пръстите и глезенните стави. Поставянето на ваксини и упойки при по-чувствителни и предразположени към алергии хора също не е препоръчително.

От 14:18 часа на 24 октомври до 09:22 часа на 25 октомври Луната в Риби е „без курс“. В този интервал от време бъдете на сигурно и безопасно място. Не взимайте важни за бъдещето решения, пазете се от интриги и задкулисни действия. Уязвима е психиката в здравословен план. Хората са склонни към променливост в емоциите и мненията. Не вярвайте на всичко, което чувате и виждате. Луната в Риби може да създаде сериозни политически трусове у нас, свързани с изборите. Не е изключено наново да се развихрят скандали за купуване и продаване на гласове, за машинации с бюлетини и т.н. Така че, звездите ни обещават интересни, но и изпълнени с повече напрежение предизборни дни.

Времето – не очаквам някакви промени в положителна насока през следващите три дни. Тъкмо обратното. С навлизането на Луната в Риби на 23-ти, както и на 24 октомври може да се очакват по-съществени валежи от дъжд и още понижение на температурите. В планините може да превали и сняг, а на 24-ти да се усили повече вятъра.

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)