hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 22, 23 и 24 януари 2016

22 януари 2016

На 22 и 23 януари Луната е във водния знак Рак, растяща преди Пълнолуние. Енергията ни върви към своя максимум. В такива дни сме и по-чувствителни, лесно раними. Нуждаем се от обичта и подкрепата на близките си, стремим се към сигурност и уют в дома. 22 януари е по-хармоничен ден за родените през първата и втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната образува хармонични аспекти за вас – голям воден тригон с Марс в Скорпион и с Нептун в Риби. Петъчният ден се очертава много ползотворен за вас. Ще сте изпълнени с топлота в сърцата, с вдъхновение и вяра. Ще сте настроени за романтика и творчески занимания. Успешен ден за психолози и медици, за творците и работещите в тайните служби.

На 22 януари Луната в Рак активира през втората половина на деня и голям кардинален космически кръст с ретроградния Меркурий и Плутон в Козирог, с Уран в Овен и с Лилит (черната Луна) във Везни. На този ден опасността от тежки транспортни и в планината инциденти, природни катаклизми, протести, агресивни прояви, военни нападения и атентати в горещите точки по света е с „код червено“. Възможни са също спукване на тръби от студеното време, токови удари и прекъсване на електричеството, затруднено придвижване в малките и планинските населени места, нарушение в комуникациите. Вземете превантивни мерки и се запасете с продукти за уикенда. А властите да вземат мерки за сигурността в държавата ни. Хора от властта може да са въвлечени в конфликти и неприятности, които през следващите дни вероятно ще ескалират и доведат до оставки и промени. И няма как да бъде по-различно, след като в управлението влизат предимно хора от близкото обкръжение на овластените, вместо хора с качества и умения. На това бизнеса му казва „лош подбор на кадри“. Тъй като е замесен Меркурий, трябва да бъдат особено внимателни младите хора и в частност учениците за всякакви инциденти и агресивни прояви, които могат да доведат до необратими последствия. 22 януари е неблагоприятен ден за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Не взимайте емоционално и прибързано решенията, избягвайте конфликти и се пазете от неприятности. Денят е неблагоприятен за пътувания, а в световен план за стоковите пазари и за вложения в акции.

На 23 януари от 08:21 до 21:21 часа българско време Луната в Рак е „без курс“. Добрата новина е, че денят е почивен за болшинството хора, но ако сте на работа, внимавайте за грешки и инциденти поради неправилна преценка или разсеяност. Не трябва да се предприемат рисковани действия или да се взимат важни решения за бъдещето, защото не може да се очаква успех и развитие на делата. Почивайте активно, стойте на топличко, а можете да почистите и подредите дома си. Този ден е по-неблагоприятен енергийно за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Въпреки, че Луната е „без курс“, водната стихия е съвместима със земната и денят ще бъде по-благоприятен за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

В 21:22 часа на 23 януари Луната преминава в огнения знак Лъв, където ще бъде и на 24 януари. В 03:46 часа е Пълнолуние на 3 градуса в знаците Лъв и Водолей. Както представителите на животинския вид, така и хората с рождени планети или изгряващ знак (асцендент) в зодиакалния знак Лъв обичат да се излежават. Затова при Луна в Лъв вероятността да ви се върши някаква сериозна работа в неделния ден е минимална, да не кажа нулева. Повишава се желанието за развлечения, забавления, спортни и творчески занимания. Чудесен ден за посещения на концерт, театър, любов, игри и занимания с децата, за покупка на луксозни стоки и всякакви забавления. Денят може да бъде по-напрегнат за родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Това важи и за дните през следващите две седмици. В коя сфера ще се прояви това напрежение зависи от личния хороскоп на всеки човек. Бъдете внимателни за пожари и други инциденти – Луната в лъв на този ден е в неблагоприятен аспект с Марс. 24 януари, както и дните през следващите две седмици са много положителни и благоприятни за родените през първата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Както самия 24 януари, така и следващите две седмици очаквам да бъдат по-неблагоприятни дни за страната и имиджа ни, свързани с корупционни и политически скандали, които допълнително да дестабилизират страната.

Макар че петък за повечето операционни блокове не е оперативен ден, все пак ще спомена, че на 22 януари не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Желателно е да се ограничат месото, захарта, алкохола, мазните и нишестени храни. Препоръчват се риба и всякакви други морски дарове, въглехидрати, плодове и зеленчуци. През почивните дни храната ни трябва да бъде богата на белтъчини и магнезий. Нетлъстото месо ще се приема добре от организма. Пълнолунието на 24 януари е благоприятно време за изчистване на организма от токсини и регулиране на теглото за желаещите – от вечерта на 23-ти до вечерта на 24 януари се приемат само минерална / преварена вода, билков чай и прясно изцедени плодово – зеленчукови сокове, но не провеждайте каквито и да било диети без консултация с личния ви лекар.

Времето – през следващите три дни очаквам отново понижение на температурите, особено нощните. Поради особено неблагоприятните планетни аспекти на 22 и 24 януари може доста да се усили вятъра, като в някои населени места могат да възникнат сериозни затруднения с придвижването, комуникациите и всякакви битови въпроси. В хороскопа на Пълнолунието има данни за затопляне на времето през някои от дните на следващата седмица. Временно затопляне и слънце може да се очаква на 25, 27 и 28 януари, а ново понижение на температурите, облачност и усилване на вятъра – на 30, 31 януари и 1 февруари.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)