hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 23 и 24 август 2016

23 август 2016

На 23 и 24 август намаляващата Луна транзитира през земния знак Телец. През тези два дни ще бъдем доста по-предпазливи в действията си, по-търпеливи и практични. Красивите неща и удоволствията ще ни привличат като магнит. Ще се стремим към стабилност и материализиране на целите. Добри дни за довършване на започнати неща или взаимоотношения, за продължителна работа. При Луна в Телец сме физически по-издръжливи, повишава се желанието за чувствени наслади, за придобивки и луксозни покупки. Чудесни дни за посещение на културни мероприятия, за разрешаване на финансови дела, за получаване на оценки и награди според заслугите. Много благоприятни дни за хората с интереси в сферата на рекламата, модата, изкуството, както и за работещите в тези сфери.

На 23 август Луната образува хармоничен аспект първо със Слънцето, а около обяд и с Нептун, което допълнително хармонизира енергиите и повишава интуицията, чувствителността и романтичността, желанието за изяви и на успехи могат да разчитат представителите на първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Повишената сензитивност ще помага интуитивно да намирате правилните подходи и решения, както и възможността да предвиждате чуждите ходове. Много романтичен ден за Козирозите, колкото и да ви се стори неестествено един Козирог да бъде романтик. Независимо, че са консервативни и трудни за спечелване, те също имат чувства и обичат силно. Денят може да предостави повече напрежение в работата, неразбирателства с околните или други проблеми, с които да се налага да се справят някои измежду родените през първата и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа и втора декада.

На 24 август Луната в Телец образува поетапно благоприятни аспекти с Венера, Юпитер и Меркурий в Дева. Този ден е много благоприятен за обучение, за участие в конкурси, за уреждане на документи и подписване на договори, за работещите във финансовите и в творческите сфери, за интелектуалците. Най-успешен се очертава за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец е по-дисхармонично разположена към Слънцето на родените главно през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Сама по себе си Луната образува само благоприятни мажорни аспекти с другите планети, но на този ден Марс вече е достигнал точният съвпад със Сатурн в Стрелец и с неподвижната звезда Антарес от съзвездието Скорпион, който ще бъде активен и на 25-ти, а Луната ще бъде във фаза Последна четвърт. Антарес е звезда със зловредно влияние и винаги при точни аспекти с планети носи сериозни трусове и неприятни събития в мунданен план. За тях даваме информация от дни насам. Повишава се опасността от тежки инциденти и атентати (дори срещу политическа фигура), от природни катаклизми, експлозии и срутване на земни пластове (включително в мина) и т.н. Марс и Сатурн допълнително са в неблагоприятен аспект с Нептун, което може да повиши сериозно градуса на напрежението с емигранти по границите, да има инциденти с плавателни съдове, отравяния с газове и екологични замърсявания, разпространение на инфекции. От 22:38 часа българско време на 24 август до 02:40 на 25 август Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. Препоръчително е да бъдем на безопасно място и да не предприемаме рисковани действия в нощните часове.

На 23 и 24 август не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на ендокринни заболявания. Не прекалявайте с количеството, със сладките и тестени храни. През следващите два дни е добре храната ни да е с повишено съдържание на натриев сулфат, витамини А и Е. Препоръчително е да се пие повече вода, когато Луната е в земен знак.

Времето – през следващите два дни температурите ще се понижат, а облачността ще се повиши. По-интензивни валежи от дъжд и прохладен вятър може да се очакват във вторник. В сряда очаквам по-разкъсана облачност и по-приятно време. Не искам да отчайвам почиващите, но планетите създават предпоставка за валежи от дъжд в някои от дните и през следващата седмица.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)