hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 23 и 24 май 2017

23 май 2017

На 23 май Луната транзитира през знака Овен, намаляваща. А в часовете между 09:59 и 15:33 е „без курс“. Денят не е благоприятен за важни дела и рисковани действия до 15:33 часа. В тези часове е добре да вършим само рутинни дейности и довършителна работа по вече започнати дела. Луната в Овен е с по-неблагоприятно въздействие на този ден за родените през третата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Възможни са също обърквания в работата и неразбирателства с околните. Комуникациите и договорните отношения са затруднени. Луната в Овен е с по-положително влияние за родените под знаците и предимно през третата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. В 15:34 ч. българско време тя преминава в земния знак Телец, като през следващите два дни ще бъдем по-постоянни в желанията и действията си, по-предпазливи и насочени към материализиране на целите си. Време е за стабилизиране. В такива дни сме по-търпеливи и практични от друг път. Във вечерните часове не е добре да се прекалява с количеството храна и алкохолни напитки.

Още по темата: Хороскоп за месец май 2017

На 24 май Луната в Телец е в съвпад с Меркурий. Активират се контактите с приятели и роднини. Чудесен ден за срещи и разговори, за пътувания, за излети сред природата. Повишава се желанието ни за уют, удоволствия и всякакви забавления. Луната и Меркурий в Телец носят възможност за положителни изяви, придобивки и награди на хора от сферата на културата и изкуството. Денят е най-положителен за родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се радвате на интересни и ползотворни контакти, на добри резултати от вашия труд. Луната и Меркурий може да внесат някакво напрежение в отношенията с хората при родените през първа и втора декада на знаците Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първите две декади на тези знаци. Това важи и за представителите на знака Телец, които имат по рождение неблагоприятно аспектирано Слънце. Бъдете по-внимателни, ако пътувате. Пазете документите, ключовете и багажа си, ако сте на път. Възможни са загуби и други напрегнати ситуации с документи или информация, както и в общуването. От 22:08 часа на 24 май до 15:15 часа на 25 май Луната в Телец отново е „без курс“, което бележи и 25 май до 15:15 часа като неефективен за важни дейности и решения ден.

На 23 май не се препоръчват операции на мозъка, очите, горната челюст и зъби, ушите и носа. Уязвимо е мозъчното кръвообращение, носът и главата за травми. Храната трябва да е с по-високо съдържание на калиев фосфат, месо и месни продукти, витамини А, В1 и С. Кафето, енергийните напитки, алкохолът, лютивите подправки трябва да се ограничат.

Времето – на много места ще бъде облачно и ветровито през следващите два дни, като на 23 май има индикации и за краткотрайни валежи с гръмотевични бури. На 24 май не очаквам съществени валежи, но облачността и вятъра по-вероятно е да се задържат.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)