hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 24 и 25 ноември

24 ноември 2015

От 18:27 часа българско време на 23 ноември до 19:15 часа на 25 ноември Луната транзитира през земния знак Телец. Телецът е прагматичен и постоянен в желанията и чувствата си знак, стабилен в емоциите, затова и Луната се чувства добре в него. Единственият проблем, който може да възникне е при някои хора делата да „зациклят“, поради нежелание за отстъпки и компромиси. За разлика от дните, когато Луната в Овен, през следващите два дни няма да сме склонни към прибързване и ще мислим преди да вземем решение. Денят е благоприятен за интимни срещи, за покупки на вещи за по-продължително ползване, за културни мероприятия и обществена работа, за финансови операции и разходки сред природата.

На 24 и 25 ноември не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Да не се прекалява с количествата храна, с консумацията на сладки и тестени изделия. Храната трябва да бъде с по-високо съдържание на натриев сулфат, витамини А и Е. Препоръчително е при Луна в Телец да се пие повече вода.

24 ноември е по-успешен и спокоен ден за родените през първата и втора декада, а 25 ноември – за родените вече през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната на тази дата образува хармоничен аспект с планетата на трансформацията Плутон, а вечерта и с планетата на късмета Юпитер, които ще ви помагат да сте по-задълбочени, амбициозни и да постигате добри резултати. Добър ден за работещите в банковата и законодателната сфери, в медицината, в полицията, както и в областта на научно-изследователската дейност. Вечерта се отдайте на релакс и приятни за вас занимания.

Дните са по-предизвикателни за родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни, Стрелец – на 24 ноември за родените през първата и втора декада, а на 25 ноември – за родените през трета декада на посочените знаци. Първите четири знака са по-уязвими към емоционална нестабилност, неприятности и инциденти. Дните не са благоприятни за финансови операции и смели действия в тази посока. Да не забравяме, че Венера във Везни е в дисхармоничен аспект с Уран и Плутон, което може да доведе до загуби и проблеми във взаимоотношенията между хората. Съвсем скоро той ще отмине и проблемите от това естество постепенно ще утихнат за вас. Тези предразположения изискват топло отношение към хората и разбиране в по-трудните ситуации. Ако с думи или реакции не предизвиквате никого и нищо, дните ще минат много по-спокойно и без особени трудности.

В часовете между 03:26 и 19:15 българско време на 25 ноември Луната в Телец е „без курс“. Това налага да вършим само рутинни задачи, без рисковани начинания и взимане на важни решения в дългосрочен план. Денят не е благоприятен още и за подписване на договори, за големи капиталовложения и всякакви други важни действия. Деловите срещи отложете за друг ден. За сметка на това можете да наблегнете на интимните и приятелски срещи на чаша хубаво вино и вкусна храна, без да прекалявате разбира се.

Времето – очертава се облачно време, с понижение в температурите през тези два дни и мъгли в равнините. Валежи от дъжд и сняг може да има предимно в планинските райони, а превалявания от дъжд по-скоро в североизточните части на страната.

Желая ви успешни и приятни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)