hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 24 и 25 юли 2016

24 юли 2016

На 24 юли Луната все още е в знака Риби, намаляваща и „без курс“ в часовете от 10:06 до 15:33 българско време. Не предприемайте рисковани действия и не взимайте важни решения за бъдещето в този интервал от часове. Забавлявайте се, почивайте активно или ако имате нещо за вършене, нека са рутинни дейности, не нещо изискващо задълбочаване и сериозна концентрация. Денят до 15:33 часа е по-благоприятен и обещава спокойствие и радостни мигове за родените под знаците и най-вече през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. По-дисхармоничен е за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Луна в Риби в по-негативен план може да повиши самосъжалението, страховете и меланхолията. Но може да повиши и романтичното настроение, да подтикне към творчески занимания или да усетите силната притегателна сила на водата. Чудесен ден за излети в планината, за риболов и плаж.

В 15:34 часа на 24 юли Луната навлиза в огнения знак Овен. Повишава се енергичността ни. Ставаме много по-дейни, импулсивни и борбени. Опасността, която крие тази позиция на Луната, е в склонността към твърде прибързани действия и непремерен риск. Във вечерните часове по-предпазливи за някакви неприятности или конфликти трябва да бъдат родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. В по-малка степен тази част от деня е по-дисхармонична енергийно и за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Може да няма преки конфликти или неприятности, но може да усетите дискомфорт поради факта, че трябва да се съобразите с желанието или емоциите на някой друг, вместо със своите желания. Т.е. налага се да бъдете по-адаптивни във вечерните часове, дори и да не ви е особено приятно. За сметка на тези знаци родените през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей ще са във вихъра на положителните преживявания, особено Лъвовете и Стрелците. Луната в Овен образува много добър аспект със Слънцето в Лъв и дава заявка за интересни контакти, повишено внимание от страна на противоположния, а при някои и от същия пол. Ще бъдете в центъра на вниманието и ще се радвате на любов, топлота и положителни емоции.

В първия работен ден на новата седмица, 25 юли, Луната в Овен през първата половина на деня образува благоприятен аспект със Сатурн в Стрелец. Родените през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей могат да очакват успех в делата и бизнеса си. Звездите благоприятстват авторитета и кариерата като цяло, взаимоотношенията с началници и контролни органи, с родители и други по-възрастни роднини. Хармоничният аспект на Луната в Овен с Венера в Лъв за вас ще оказва положително влияние в интимните взаимоотношения, в партньорствата от всякакъв род, както и във финансов план. Ще се чувствате обичани и ценени. Ще завладявате околните с чар, артистичност и с блясъка в очите си. В ранните вечерни часове Луната образува и неблагоприятен аспект с Плутон, което може да повиши при някои измежду родените през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог желанието за доминиране, а при други емоциите и реакциите да бъдат по-крайни и гневни. Това е валидно и за родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, макар и в по-малка степен на влияние. Като цяло денят е зареден с положителна звездна енергия, но да не забравяме, че Луната е в знака Овен. Бъдете внимателни за пожари, експлозии и наранявания с огнестрелно оръжие или при работа с режещи машини. Избягвайте конфликти, за да не активирате у някого агресивно поведение. Денят е благоприятен за смели действия, в краткосрочен план и с бърз ефект, за спортни състезания и високи постижения в сферата на спорта, медицината и военните дела.

Времето – в неделния ден в някои райони може да има разкъсана облачност, но валежи не очаквам, още по-малко в понеделник. Температурите очаквам да се задържат в настоящите рамки. Чудесно време за плаж и разходки на чист въздух. Краткотрайни превалявания и усилване на вятъра може да се очакват някъде в нощните часове на 25 срещу 26 юли, когато Луната ще бъде в аспект с Уран.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)