hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 24, 25 и 26 декември 2015

24 декември 2015

На 24 декември Луната продължава транзита си през знака Близнаци и акцентира в положителен аспект родените през втората и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната прави благоприятни аспекти първо с планетата на неочакваното и нестандартното Уран, а по-късно и с Марс, а те ще ви зареждат с енергия. Вашите близки и приятели ще ви носят положителни преживявания и изненади на един от най-светлите християнски празници Бъдни вечер, подготвяйки се за посрещането на Христовото Рождество. Малко повече напрежение, тъга и емоционален дискомфорт могат да усещат родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора и трета декада. От вас зависи да си подредите задачите за деня така, че да избегнете някои емоционални трусове и неразбирателства с хората. Общувайте, споделяйте онова, което ви мъчи или тревожи, вместо да изпадате в крайна критика и кавги. Не предприемайте рисковани действия, ако сте извън дома си. Не оставяйте запалени свещи, за да не стане пожар. Вземете превантивни мерки срещу кражби по време на празниците. От 22:04 часа българско време на 24 декември до 07:26 часа на 25 декември Луната в Близнаци е „без курс“.

В 07:27 часа на 25 декември Луната навлиза във водния знак Рак – знак, символ на женското начало, традициите, семейството и рода. Какво по-хубаво положение на Луната за Рождество Христово? Само че, точно на този ден, в 13:11 часа е Пълнолуние. По време на Пълнолуние сме доста по-емоционални и раними. Няма нищо лошо в това да бъдем емоционални, стига да няма конфликти. А по време на Пълнолуние Слънцето и Луната са в неблагоприятен аспект помежду си и съществува опасност някъде емоциите да „прелеят“. На този ден по-уязвими са родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Избягвайте импулсивни действия и решения. Не си помрачавайте празниците с цупене или кавги. Не прекалявайте с алкохола.

Звездите на 25 и 26 декември са с неблагоприятно влияние като цяло в световен план, поради повишаване на опасността от прояви на насилие, атентати, инциденти и т.н. На 26 декември Луната вече прави доста предизвикателни аспекти – с Меркурий, с Уран и с Плутон. Най-уязвими за нападения са транспортните средства, големите търговски центрове, концертни зали и други места, където има много хора. Бъдете бдителни, а властите е желателно да вземат сериозни мерки за сигурността в страната ни. Внимавайте за токови удари, поради претоварване. Не шофирайте твърде бързо или ако сте употребили алкохол или друго. Най-уязвими за неприятности или инциденти са родените през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и родените през втора и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Може да чувствате вътрешно напрежение и емоционален дискомфорт. И е нужен само един дразнител, който „да запали клечката“ на раздора. Неблагоприятните аспекти на Луната с Меркурий, Уран и Плутон създава предпоставка за тежки транспортни инциденти, за инциденти с млади хора, а също и в планината. Затова бъдете по-предпазливи, особено младите представители на първите четири от посочените знаци.

25 декември ще бъде по-спокоен и хармоничен за родените през първата декада, а 26 декември – за родените през втората и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Във вечерните часове на 26 декември Луната активира вече благоприятни аспекти с Юпитер и Венера – „големият и малкият благодетели“ в астрологията. Те ще внесат повече радост и добро настроение след малко по-напрегнатия в емоционално отношение ден. Ако можете, не планирайте пътувания на 27 декември между 05:36 и 12:31 часа, тъй като тогава Луната се подготвя да сменява знака и е „без курс“. А ако трябва пътувате, то бъдете по-концентрирани зад волана и вечерта преди това си легнете навреме, за да се наспите добре. При Луна в Рак е уязвима храносмилателната система, затова не прекалявайте с храната, мазнините и алкохола. Възможни са стомашни разстройства, жлъчни колики и интоксикации.

Времето – очаквам температурите да се понижат на 25 и 26 декември, а времето да бъде облачно и влажно. На 26 декември може да се усили и вятъра, което да създаде усещане за повече студ.

Желая ви Весели Коледни празници, топлота в семействата и повече поводи за радост!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)