hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 25 и 26 август 2016

25 август 2016

На 25 август в 06:41 часа българско време Луната променя фазата си – фаза Последна четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето в Дева и Луната в Близнаци, съответно на 2-3 градуса в знаците, образуват точен аспект квадратура (90 градуса между тях). Този аспект е дисхармоничен и в мунданен план, заедно със съвпада на Марс и Сатурн в Стрелец със звездата Антарес, оказват по-неблагоприятно влияние в мунданен аспект. Освен това, в следобедните часове Луната активира вече голям подвижен космически кръст, който ще бъде активен и в ранните часове на 26 август. Не са изключени нови трусове в обществено – политически план, както и по отношение на природни катаклизми и тежки инциденти от всякакво естество.

В личен план 25 август е по-хармоничен ден за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. По-неблагоприятен като цяло е за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Звездите могат да създадат както вътрешно напрежение при много от вас, така и на външно ниво във вид на неразбирателства и дори конфликти. Бъдете предпазливи за неприятности и инциденти, както и за конфликти с колеги или близки. Изслушвайте хората и тогава правете преценките за себе си и взимайте решения. Знакът Близнаци и планетата Меркурий, която го управлява, се свързват с общуването, с начина на мислене и изразяване, с транспорта, документацията и информацията. Пазете документите и информацията си, шофирайте по-предпазливо.

На 26 август около обяд аспектите на планетите, включени в космическия кръст, постепенно се разпадат. Но в късния следобед Луната активира нови предизвикателни аспекти – с Венера, Юпитер и Меркурий в Дева. Те ще се отразят по-неблагоприятно в ежедневните дела и взаимоотношения с хората при представителите на втората и третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора и трета декада. Не обръщайте внимание на дразнители със „змийски езици“. Ще се опитват да ви провокират, за да допуснете грешката да им слезете на нивото. Сдържайте емоциите си и не вярвайте на всяка казана дума. Денят се очертава доста невралгичен и в обществото като цяло. Ще се тресе от публичното пространство сплетни и „удари под кръста“. Внимавайте и с изказванията, защото всяка дума ще бъде „запечатена“ и използвана на по-късен етап. Това важи също и за политиците. На 25 август, освен всичко друго, и Юпитер в Дева на 27 градуса е в съвпад с една неблагоприятна с влиянието си звезда намираща се в опашката на съзвездието Голямата мечка, наречена Алкаид. Влиянието й се свързва с разрушения и свлачища, тежки инциденти и природни катаклизми. На 24 август, когато се случи силното земетресение в Италия и Мианмар, Меркурий в Дева премина през тази звезда (освен всички други аспекти за деня). А съвпадът на Юпитер със звездата на 25 и 26 август ще бъде активен до 27-ми включително. И както е видно, Космосът активно взаимодейства с нас, въпреки липсата на каквато и да е вяра и разбиране от страна на скептиците. Това взаимодействие е като общуването и взаимодействието между хората – всеки със собствената си енергия. И когато съзнанието ни е отворено за това влияние, а ние полагаме усилие да подреждаме ежедневието и делата си според космичното влияние, те ще протичат по-гладко и успешно. Също както и във взаимоотношенията между хората – ако има желание за разбиране и съобразяване, ще има и по-малко проблеми. Та, да се върна на деня……звездите са по-хармонично разположени за родените през втората и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей, освен ако някои от вас имат други рождени планети в знаците Близнаци, Дева, Стрелец или Риби. Такава информация могат да имат само тези, които са се допитвали до астролог.

На 25 и 26 август не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Уязвими са дихателната и нервната системи. Храната ни трябва да бъде по-богата на протеини. Мазнините се усвояват от организма по-лесно при Луна в Близнаци. Препоръчва се разходка на чист въздух, избягвайте задимени и непроветрени помещения.

Времето – времето през тези два дни се очертава също така динамично и променливо с разкъсана облачност, усилване на вятъра и краткотрайни превалявания от дъжд. Но при Луна в Близнаци времето винаги е по-приятно, отколкото при Луна в Рак през уикенда, въпреки добрата прогноза на синоптиците за почивните дни. Имайте едно наум за неделя!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)