hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 25 и 26 октомври

25 октомври 2015

На 25 октомври до 08:22 часа според новото време Луната в Риби е „без курс“. В 08:23 часа тя преминава в огнения знак Овен и ще ни активира през следващите 2 дни. Всички качества, присъщи на този зодиакален знак сякаш се проектират върху нас – земляните. Не, че който си е пасивен и муден по природа, ще стане като типичния представител на този знак, но определено ставаме по-дейни, инициативни и смели в действията си. Представям си как се разгорещява въздуха около дейните и амбициозни по природа личности в дните, когато Луната е в огнен знак. Рискът при Луна в Овен е да не ни избие на агресия и силно раздразнение, обикновено насочено към близките, независимо дали имат вина или нямат. Хората малко мислят за чувствата и желанията на другите, защото са ангажирани със своите желания и нужди.

На 25 октомври Луната в Овен прави един единствен мажорен (главен) и то благоприятен аспект със Сатурн в Стрелец. Денят се очертава най-успешен за родените под знаците и особено през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната в Овен е в хармония с въздушната и огнената стихия според астрологията и най-вероятно всички представители ще се чувстват по-добре емоционално и физически, но на този ден тя транзитира през първите 10 градуса на знака и е логично да оказва най-силно въздействие при родените през първата десетдневка на посочените знаци. За някои от родените през месец март Овни, които имат хармонични аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп, денят може също да е добър като цяло, но при тях се получава символично Новолуние, а това може да се отрази като усещане за намалена енергия, както и да са по-напрегнати емоционално. Затова вие не се натоварвайте много. За родените през първата декада на знаците Рак, Везни, Козирог и за онези представители на първа декада Овни, които имат дисхармонични аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп, денят ще бъде доста по-напрегнат и недостатъчно успешен. В по-малка степен същото се отнася и за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Огнената Луна в Овен според астрологията е несъвместима с водната и земна стихия. Противоречието с въздушните Везни се получава от силно предизвикателният аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях) между двата знака. Изброените знаци от първа декада най-вероятно ще чувстват емоционален дискомфорт, а някои от тях могат и да „изригнат“ емоционално, ако бъдат силно предизвикани. Избягвайте конфликтни хора в обкръжението си по възможност. Бъдете по-предпазливи и за инциденти – порязване, изгаряне, пожари или експлозии. Луната в Овен прави уязвима главата и кръвообращението. В нощните часове на 25 срещу 26 октомври не препоръчвам пътувания с какъвто и да е транспорт, тъй като Меркурий във Везни е достигнал точният аспект опозиция (ъгъл от 180 градуса) с Уран в Овен и създава опасност за тежки транспортни инциденти, ураганни ветрове и други природни бедствия по света. В друг аспект, предвид изборния ден на 25-ти, аспектът между двете планети ще внесе много динамика, а вероятно и неприятни изненади за някои от политическите партии и техните представители за битката на местните избори. Не са изключени сериозни несъгласия и скандали, свързани с изборните резултати, но какво да се прави? Звездите подкрепят в даден момент някого, а на друг не му е дошъл момента да получи подкрепата.

На 25 срещу 26 октомври Луната в Овен прави неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а на 26 октомври в сутрешните часове тя се включва и към „танца“ между Меркурий и Уран в Овен, съвпадайки с Уран (виж фиг. 1). Настъпил е пиковия момент на трусовете в обществото, и по света ще е доста напрегнато. В личния живот най-осезаемо ще усетят тези планетни енергии родените вече през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби няма да е много леко. Аспектите между планетите създават предпоставка за „инфарктни“ кавги с близки, роднини, съседи или колеги. Денят ви не е благоприятен за договаряния, а и общуването ще е доста по-затруднено и напрегнато. Внимавайте с кого влизате в конфликт, да не изскочи някой здравеняк от кола на улицата и да стане от нищо – нещо. И не пътувайте, ако не е наложително. Както през нощта срещу 26-ти, така и на 26 октомври през деня опасността от тежки автомобилни и авиационни катастрофи и голяма. Да не забравяме, че Луната е растяща, а на 27 октомври предстои Пълнолуние. В мунданен план са възможни по-агресивни въздушни военни удари, бомбени атентати, експлозии и аварии в предприятия, природни бедствия, трусове на борсата, протести. Към планетите в хороскопа на съседката ни Гърция транзитните планети правят доста напрегнати аспекти. Да се надяваме да се размине деня без земни трусове там, а от там и у нас. Може да има прекъсване на електричеството някъде по света, нарушения във връзките за комуникация – телефони, интернет и т.н., поради силни бури. Възможни са хакерски атаки, пазете компютрите и всякаква апаратура от повреди. Внимавайте за загуба на документи, ключове или багаж при пътуване.

Най-успешно ще започне новата седмица за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Каквото и да се случва през деня, все ще във ваша полза. Планетите са подредени за вас по-най-добрия начин. Ще сте изпълнени с енергия, настроение и ще имате ползотворни контакти. Колегите ще ви разбират и подкрепят, а любимите хора ще ви одухотворяват с обичта си. И все пак, ако има някъде разминаване, не забравяйте, че това са общи хороскопи и тенденции според звездите. От 14:25 часа българско време на 26 октомври до 08:07 часа на 27 октомври Луната в Овен е „без курс“. Каквото има да правите важно, правете го до 14:25 часа, защото всичко важно, свършено след този час няма шанс да бъде успешно и да има развитие. През втората половина на деня е препоръчително да се вършат основно рутинни дейности. Не предприемайте рисковани начинания. На 26 октомври не се препоръчват мозъчни операции, очите, горната челюст, ушите, носа и устната кухина, сериозни интервенции или вадене на горни зъби.

Времето – в сутрешните часове на неделния ден може да има мъгли. По-късно през деня, а и в понеделник Луната в Овен очаквам да повиши температурите, но и да усили вятъра. В късните вечерни часове на 25-ти, както и на 26 октомври се очертава по-разкъсана облачност, но на места може да има краткотрайни валежи.

Желая ви спокойни почивни дни, успешен за страната ни изборен ден и добро начало на новата работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)