hs-2003-28-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 25 и 26 юли 2017

25 юли 2017

В сутрешните часове на 25 юли Луната все още е в знака Лъв и образува хармонични аспекти заедно с Меркурий със Сатурн и Уран. Затова и първата половина на деня звездите са с по-положително влияние като цяло. Но положително ще бъде основно за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. За представителите на трета декада на останалите зодиакални знаци Телец, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби влиянието може да не е чак толкова хармонично. Лъвовете от трета декада са в друга графа и зависи от това какви аспекти образува Слънцето им в рождения хороскоп. На този ден може да се повиши напрежението в контактите при предизвикателни аспекти на Слънцето в рождения хороскоп, да имат грешна преценка в някои ситуации и да взимат твърде емоционално решенията. Лъвовете от трета декада с „добри“ аспекти към Слънцето в рождения хороскоп са по-облагодетелствани и имат възможност за много ползотворни контакти и пътувания, за успешни търговски сделки и договаряния в бизнеса. Първата половина на деня е много ползотворна за интелектуални занимания, участия в олимпиади и обучение, за учените, политиците и бизнеса.

В часовете между 12:22 и 13:32 на 25 юли Луната е „без курс“. В този интервал от време не подписвайте документи или договори, не вършете нищо важно и не предприемайте рискове. В това време можете да извършвате рутинни задачи или да се отдадете на обедната си почивка. В 13:33 часа българско време Луната преминава в земния знак Дева – знакът на здравето и работата. Време е да се захванем здраво за работа или да обърнем внимание на здравословното си състояние или на това на близък човек. Девата е „работливата пчеличка“ на Зодиака и имаме възможност да отметнем много от задачите и ангажиментите си. Луната в Дева изисква да сме по-наблюдателни в детайлите и да изпипваме всичко, което правим. Втората половина от деня е по-благоприятна за родените вече през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. По-неблагоприятно може да бъде влиянието на Луната в Дева за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. При Луна в Дева някои хора могат да бъдат твърде критични към околните или пък другите към тях, да се чувстват по-несигурни и напрегнати в определена ситуация. При вас постигането на целите може да бъде по-затруднено и доста емоционални да са реакциите ви. Бъдете по-търпеливи, избягвайте конфликти и не рискувайте в нищо.

Вижте още: Хороскоп за месец юли 2017

На 26 юли Луната в Дева измества вече влиянието си върху родените през втора декада на зодиакалните знаци. По-хармонично ще влияе на родените през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Тригонът й с Плутон ще ви зарежда с интуиция и вътрешна устойчивост. Имате възможност да постигате всичко, да печелите властови позиции и придобивки. По-труден и невралгичен ще бъде денят за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Луната в Дева на този ден е в опозиция с Нептун в Риби и в квадратура със Сатурн. Квадратурите и опозициите в астрологията са неблагоприятни аспекти. Нептун е планета на тайните, илюзиите, измамите и кражбите, а в здравословен план има отношение към алергиите, инфекциите, интоксикациите, задушаванията, удавянията. Всяка планета има и своите положителни влияния, но тук аспектите са предизвикателни, затова трябва да се предпазвате от всичко изброено – за пожари, хранителни или от друго естество интоксикации/чревни разстройства, от измами или кражби, за интриги на работното място, при къпане във водоеми, както и за алергични прояви от медикаменти или козметични продукти. Сатурн е планета на ограниченията, задръжките, кармата. Тя може да поставя някои затруднения или пречки в изпълнението на задачите ви, да ограничава възможностите за постижения или изяви на този ден. Бъдете отговорни, създайте си план за действие и избягвайте конфликт с началници или контролни органи. На този ден и Слънцето е в точен съвпад с Марс в Лъв, така че в световен аспект денят не е особено положителен. Създават се предпоставки за по-тежки инциденти, пожари, експлозии, напрежение в обществото, природни катаклизми, засилени военни атаки или терористични атаки.

На 25 юли до обяд не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата или мозъка. А през втората половина на 25-ти и на 26 юли не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка или ваксини. Бъдете внимателни с храненето и консумирайте по-лека и прясна храна.

Времето – очаквам постепенно увеличаване на облачността, понижение на температурите, като на 26 юли и валежи от дъжд в някои райони, особено в планинските.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)