hs-2009-25-x-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 25 и 26 януари 2016

25 януари 2016

На 25 януари, първият работен ден на седмицата, Луната все още е в знака Лъв, като от 04:51 часа на 25-ти до 05:46 часа българско време на 26 януари е „без курс“. Това прави този ден неефективен за важни дела и срещи, за нови начинания и взаимоотношения, за взимане на важни решения за бъдещето, за подписване на договори и т.н. На този ден се препоръчва да се вършат рутинни дейности и добре познати за нас занимания, които можем да вършим без особено съсредоточаване. Не предприемайте рисковани действия и внимавайте за грешки, поради разсеяност. Луната е в дисхармоничен аспект за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същата декада. Денят може да бъде по-благоприятен за родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие по-лесно ще постигате целите си и ще се разбирате по-лесно с хората, но въпреки това не забравяйте, че Луната е „без курс“ и денят не е благоприятен за важни дела и начинания. А дори и да има вече планирате такива, може да възникнат обърквания, да пропадат срещи, да не бъдат изпълнени конкретни задачи и да се наложи да бъдат отложени за друг ден.

В 05:47 часа на 26 януари Луната преминава в земния знак Дева. Дева е практичен знак и когато Луната преминава през него ние започваме да усещаме влиянието му. В такива дни се засилва желанието ни за учене и други интелектуални дейности, за извършване на ремонти и почистване, за подреждане и поставяне на всичко около нас в ред. Както на 26, така и през следващите два дни Луната в знак Дева ни дава възможност да свършим доста работа, затова не се отпускайте. Друг е въпроса, че на 26 януари тя образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби (опозиция – ъгъл от 180 градуса между тях) и може да създаде опасност за създаване на интриги, за тайни заговори, за кражби и измами, за всякакви задкулисни действия и разочарования от лично естество. По-уязвими на този ден са родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и родените през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Дева е в хармоничен аспект главно към Слънцето на родените през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. За вас Луната прави прекрасен аспект с Венера в Козирог (тригон – ъгъл от 120 градуса между тях). Очаквайте положителни преживявания и придобивки, любов и споделени чувства, добра оценка на хората относно вашите действия и работа. Венера, която навлезе в знака Козирог на 24 януари и ще остане там до 17 февруари, ще внася радост в живота и придобивки при родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Въпреки, че Венера преминава през Козирог и е по-логично да са най-облагодетелствани Козирозите и родените с Венера в този знак, не бива да се забравя, че Плутон в Козирог и Уран в Овен могат да внесат неочаквани обрати и загуби в интимните връзки или във финансовите дела. Много зависи от това какви аспекти образуват в рождения хороскоп Слънцето и Венера в Козирог при всеки отделен представител. Ако са с хармонични аспекти, може да има и положително развитие на делата и взаимоотношенията. Венера в съвпад с Плутон създава предпоставка за дълбоки любовни преживявания, голяма страст в отношенията, но може да има обсебващи чувства и ревност. Като най-опасни дни са 29 януари, 5 и 6 февруари. В дните между 1 и 6 февруари е възможно да се активира и сеизмичната активност в страната, но сега по мое мнение няма повод за сериозни притеснения. В световен план този период е критичен за финансовата сфера като цяло и за някои банки, както и за дипломатическите отношения между страни.

На 25 януари не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте сърцето и гърба. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Тъй като Луната е „без курс“ хирурзите трябва да са по-внимателни на този ден за грешки по време на работа. На 26 януари не се препоръчват операции на червата, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника, жлъчката, поставяне на ваксини и упойки, особено спинална. Храната трябва да е по-лека, с по-високо съдържание на калий и витамин В. Уязвими са червата и трябва да се внимава за стомашно-чревни разстройства, инфекции и интоксикации – хранителни, медикаментозни или алкохолни.

Времето – в понеделник, 25 януари, може да бъде малко по-слънчево времето, а на 26-ти отново да се заоблачи в някои райони, да превалява сняг и температурите отново да се понижат. Съществено затопляне на времето не можем да очакваме преди 10 февруари. Все пак, зима е!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)