hs-2002-05-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 25, 26 и 27 март 2017

25 март 2017

На 25 март Луната все още е в знака Водолей и в часовете от 07:56 до 12:06 българско време тя е „без курс“. В 12:07 часа преминава във водния знак Риби, където ще бъде на 26 и 27 март до 17:11 часа. През първата половина от деня Луната във Водолей все още е в хармония енергийно за родените предимно през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но все пак трябва да се вземе под внимание факта, че е “ „без курс“ и не е благоприятна за нови начинания и взимане на важни решения, както и за рисковани действия. По-дисхармонично ще бъде влиянието й до обяд за родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Бъдете по-предпазливи за грешки, неразбирателство с околните и за инциденти, особено с електрически и газови уреди. Ако сте на път, шофирайте по-предпазливо. При Луна „без курс“ сме по-разсеяни. С преминаването й в знака Риби в 12:07 часа енергиите се променят и през втората половина на деня тя ще има по-неблагоприятно влияние за родените вече през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. При Луна в Риби сме много по-чувствителни и сензитивни, изпълнени с вяра и надежда. Склонни сме към емоционална нестабилност и измами, податливи на влияние и съблазни. Риби и Нептун като техен планетен управител създават предпоставка за инфекции, за хранителни и медикаментозни интоксикации, за инциденти във вода, за кражби, загуба на лични вещи и т.н. Не се къпете в недобре почистени и дезинфекцирани басейни и вани, за да избегнете гъбични инфекции. Втората половина от деня е по-благоприятна както в емоционален и здравословен аспект, така и по отношение на взаимоотношенията с хората за родените под знаците и главно през първата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в Риби енергийно ще ви зарежда енергийно, ще се радвате и на положителни и романтични преживявания в обкръжението на близките и любимите ви хора. Денят е благоприятен за творчески занимания, за духовни практики, за четене на книги и гледане на филми за паранормални явления и разкриване на тайни, за разходки на чист въздух и в близост до вода, която ще внася чувство за емоционален комфорт в обкръжаващия ви свят.

На 26 март Луната в Риби е в съвпад с Нептун и заедно образуват хармоничен аспект с Марс в Телец. Звездите на този ден създават предпоставка за измами, фалшификации, интриги, купуване на гласове и за всякакви задкулисни действия. Най-ползотворен и успешен се очертава денят за родените под знаците и най-вече през втората декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната в Риби е в дисхармоничен аспект за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Звездите не са благосклонни особено към вас на този ден и създават предпоставка за напрежение и неразбирателства, разочарование и трудни, да не кажа невъзможни победи. Но както се казва, „когато губим, не знаем какво печелим“. Затова бъдете благоразположени към хората и не хранете големи очаквания. Предпазвайте се от интриги и чуждо влияние. На този ден има още два много точни съвпада на планети – на Слънцето с ретроградната Венера в Овен, както и на Меркурий с Уран в Овен. Трябва да бъдат взети сериозни мерки срещу хакерски атаки в изборния ден, за да бъдат избегнати сривове с Интернет, загуба на информация или на бюлетини. Възможни са големи скандали в публичното пространство и обществото.

В първия работен ден на новата седмица, 27 март, Луната е в последните градуси на знака Риби и образува неблагоприятен аспект със Сатурн. Напрежението продължава и на този ден, особено в управленските среди на държавата. Възможни са ограничения и затруднения в работата на институциите, както и в личен план вече за родените и през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. От вас се изисква точност и упорит труд, за преодоляване на трудностите през деня. Бъдете по-търпеливи, гъвкави и отстъпчиви с околните, за да запазите авторитета си и да избегнете конфликти. Този ден е по-благоприятен за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог – Луната в Риби образува хармоничен аспект с вашето Слънце и много от вас ще се чувстват удовлетворени и ще постигат успехи с лекота. В часовете от 13:19 до 17:11 часа българско време Луната отново е „без курс“ и прави втората половина на деня неефективна за провеждане на срещи и взимане на важни решения, за договаряния и подписване на договори. Ако не можете да свършите важните дела до 13:19 часа, по-добре ги отложете за следващ, по-благоприятен ден. В 17:12 часа Луната преминава в огнения знак Овен, знакът на инициативността, борбата и желанието за лидерство. Вечерните часове на деня ще внесат повече радост и положителни емоции на родените под знаците и особено през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

На 27 март не се препоръчват операции на лимфната система, отстраняване на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, на пръстите и глезените на краката, поставянето на ваксини и силни упойващи вещества. 26 и 27 март са благоприятни за лечение на ендокринни заболявания и хормонални нарушения, за лечебно-профилактични процедури на краката. Храната трябва да е богата на въглехидрати и желязо, да се ограничи консумацията на месото, колбасите и алкохола. Луната в Риби влияе силно на психиката и я прави по-уязвима, особено за хората с психо-емоционални разстройства.

Времето – в съботния ден постепенно ще започне да се увеличава облачността и временно ще се понижат температурите. В неделя и понеделник в някои райони на страната може да се очакват и превалявания от дъжд.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)