hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 26 и 27 март 2016

26 март 2016

На 26 и 27 март Луната е във водния знак Скорпион, намаляваща. Тъй като тези дни са почивни за повечето хора, то този лунен знак е благоприятен за изчистване и изхвърляне на стари и ненужни вещи от дома или мазетата, за изследвания и проучвания, за профилактика и лечение на заболявания на половата и ендокринната системи. В такива дни сме по-интуитивни, амбициозни, потайни и мнителни. Емоциите могат да бъдат „ахилесовата пета“ през тези два дни, тъй като може да се очаква да са по-интензивни, а изискванията ни към хората или техните към нас – по-високи.

26 март е по-неблагоприятен ден за родените през първата и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, а 27 март – родените през трета декада на същите знаци. Сама по себе си Луната в Скорпион образува само хармоничен аспект – тригон (ъгъл от 120 градуса между планети) с Нептун в Риби. Но тя е в по-неблагоприятен аспект към вашето рождено Слънце и може да създава напрежение във взаимоотношенията поради някакво недоволство или прекалена чувствителност. При болните и възрастни хора не е изключено да почувстват и здравословно неразположение. Не се натоварвайте емоционално. Повече спокойствие и романтика могат да очакват родените под знаците и предимно през първата и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят е чудесен за мързелуване, духовни практики, танци и всякакви други творчески занимания.

На 27 март Луната вече образува хармоничен аспект първо с Юпитер в Дева, а след това и с Венера в Риби. А самата Венера е в благоприятен аспект и с Плутон в Козирог. Чувствата и емоциите се задълбочават повече. Страстта и сексуалността са в своя пик. Добър ден за разрешаване на финансови въпроси, за забавления и интимни срещи. Този ден е най-благоприятен за родените под знаците и най-вече през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Близките и любимите ви хора ще ви радват с любовта и дълбоките си чувства, с подаръци по различни поводи и други дребни поводи за радост в ежедневието, внасящи усещане за топлина и хармония в душите ви.

Луната в Скорпион създава предпоставка за отмъщения и манипулативно поведение от страна на по-нисшите в развитието си души. В мунданен план мястото й в знака Скорпион създава предпоставка за тайни и престъпни действия, емоционален натиск, агресия и автоагресия. Въпреки хармоничните й аспекти вниманието на властите не трябва да се понижава във връзка с повишената през последните дни опасност от атентати. От 09:25 часа на 27-ми до 08:46 на 28 март Луната е „без курс“. В този голям интервал от време тя не образува мажорни аспекти с останалите планети, което бележи неделният ден с „код червено“ за инциденти. Възможни са нови атентати и агресивни действия в горещите точки по света, физическо и сексуално насилие, аварии под земята или спукване на тръбопроводи и т.н. Не взимайте важни решения за бъдещето и не предприемайте рисковани действия.

Времето – очаквам облачно време, понижаване на температурите и валежи от дъжд в голяма част от страната, като по-интензивни могат да бъдат в неделния ден.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)