Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 26 и 27 ноември

26 ноември 2015

След като Луната навлезе в 19:16 часа българско време на 25 ноември във въздушния знак Близнаци, в 00:44 часа на 26 ноември следва Пълнолуние на 3 – 4 градуса в знака Близнаци. През следващите два дни на дневен ред изниква необходимостта от общуване, обмисляне и договаряне. Реакциите ни ще са по-бързи, а решенията ни – основани на логиката и на добрата информираност, не на емоции. От друга страна при Пълнолуние енергията и емоциите ни са в своя максимум. Близнаци е подвижен знак и ние ще сме по-адаптивни от друг път, но трябва да знаем кога да говорим и кога е добре да премълчим. Следващите дни са благоприятни за интелектуални занимания, за писане и уреждане на документи, за обучение, пътувания, изразяване на мнение, покупки на книги или техника, за преговори и търговия.

След Пълнолунието в 00:44 часа, в сутрешните часове на 26 ноември Луната е в дисхармоничен аспект с Меркурий и Сатурн в Стрелец, както и с Нептун в Риби. Тези планетни аспекти могат да създадат проблеми на родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първите две декади. Могат да възникнат конфликти и интриги на работното място, неприятности с висшестоящи или контролни органи, проблем с автомобила или с документи. Ще сте склонни към разсеяност, която може да ви създаде някой от тези проблеми. Бъдете по-концентрирани и отговорни. Не позволявайте да ви въвличат в интриги, а ако се случи, бъдете готови да се защитите. Денят е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. И Слънцето в Стрелец, и Луната в Близнаци са в хармонични аспекти с вашето рождено Слънце. Към тези аспекти се добавя и хармоничен аспект от Марс във Везни за Лъвовете и Водолеите. Ще сте изпълнени с енергия и сили да изпълните всяка набелязана цел. По пътя към осъществяването им ще срещате и подкрепа, която винаги е ценна. Четирите зодиакални знака ще се радват на хармония и топлота във взаимоотношенията, но Лъвовете и Водолеите ще са най-облагодетелствани в интимен план. За Овните и Везните (това важи и за родените под знаците Рак и Козирог) имам също добра новина – неблагоприятният аспект на Венера във Везни с Уран и Плутон започва да се разпада. Ако при някои от вас е имало финансови проблеми (повече разходи) или интимни (партньорски) недоразумения, то те вече трябва постепенно да затихват.

На 26 ноември не се препоръчват изобщо оперативни интервенции, освен в случаите, когато е застрашен живота на човека. По време на Пълнолуние има опасност за кръвоизливи, възникване на проблем по време на самата операция или усложнения след нея. На 26 и 27 ноември не се препоръчват предимно операции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Дните са благоприятни за разходка на чист въздух, както и за провеждане на лунната диета с цел изчистване на организма от натрупаните токсини. Храната трябва да бъде по-богата на протеини тези два дни. Мазнините ще се усвояват по-лесно, но и не бива да се прекалява с тях, както и с алкохола – Нептун в аспект с Луната може да създаде предпоставка за интоксикации и хранителни разстройства.

На 27 ноември, в часовете от 05:35 до 21:27, Луната в Близнаци е „без курс“. Това прави петъчния ден неефективен по отношение на важни дела, срещи и взимане на решения, тъй като шансът да се осъществят или да имат успех е нулев. Вършете рутинни дейности, довършете поизостанали задачи и подредете документацията. При Луна „без курс“ сме склонни към намаляване на концентрацията и към допускане съответно на грешки. Бъдете по-внимателни и зад волана на този ден. Луната транзитира вече през последните градуси на знака Близнаци и денят се очертава по-дисхармоничен за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Представителите на трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог трябва да търсят алтернативи при възникване на проблем или затруднения през деня, да бъдат по-адаптивни. Въпреки Луната „без курс“ въздушната енергия на знака Близнаци е най-благоприятна за родените под знаците и предимно през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Отдайте се на релакс и приятни занимания.

В световен аспект Пълнолунието акцентира хороскопите на някои държави – Франция, Холандия, Италия, Македония, Великобритания, Дания, Румъния, Йордания, Испания, Перу, Чили, Мексико, САЩ, Северна Корея, Украйна, Швеция и Япония. Освен, че трябва да се вземат сериозни мерки за сигурността в европейските държави срещу атентати както през тези два дни, така и през следващите две седмици. Възможни са също и природни катаклизми, протести и други инциденти. Да се внимава за информацията и техниката. В хороскопа на България Пълнолунието акцентира съвсем точно прогресивната ни Луна в Стрелец, поради което ние също трябва да продължим с по-сериозната бдителност както за атентати, така и за сигурността на политически фигури.

Времето – аспектите на Луната в Близнаци с Меркурий, Сатурн и Нептун са белег за по-ветровито време в планинските райони, с очаквания за валежи там от сняг. А на по-ниските места – от дъжд. Не са изключени и мъгли, затова бъдете особено внимателни по време на път на 26 ноември – петък. Мъглата и хлъзгавите пътища създават опасност за инциденти. Това вие добре го знаете. Важното е и да го спазите все пак.

Желая ви спокойни и приятни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)