hs-2015-12-d-large_web

Вашият хороскоп за 26 и 27 септември 2017

26 септември 2017

На 26 и 27 септември Луната продължава транзита през огнения знак Стрелец, която ни подтиква към повече идеализъм, вяра и директност в общуването, към търсене на справедливост и изясняване на неизяснени взаимоотношения. Дните са благоприятни за разрешаване на юридически въпроси и морално-етични конфликти, за приемане на закони, за рекламна дейност и т.н. 26 септември и силно натоварен енергийно ден – Луната в Стрелец образува таоквадратура с Марс в Дева и Нептун в Риби. В личните отношения са възможни тайни и задкулисни действия, скандали и разочарования, измами, излизане наяве на „нечистоплътни“ действия и корумпирани схеми в публичното пространство. На този ден най-уязвими са родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Бъдете внимателни в изказванията и действията си, ако искате да не допускате тежки грешки, от които да последват и по-тежки последствия в живота ви. Пазете се от кражби и измами. Денят не е добър за рисковани действия или начинания. Луната в Стрелец е с по-благоприятни аспекти и съответно влияние за родените под знаците и най-вече през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. В световен аспект звездите създават предпоставка за инциденти и аварии, за природни бедствия и по-агресивни прояви, за екологични катастрофи и т.н. По-уязвими държави през следващите два дни са Австралия, САЩ, Афганистан, България, Венецуела, Гърция, Дания, Индонезия и региона, Нова Зеландия, Ирак, Италия, Куба, Мексико, Полша, Северна Корея, Тибет, Украйна и т.н.

Вижте още: Хороскоп за месец септември 2017

На 27 септември в сутрешните часове Луната съвпада със Сатурн в Стрелец и заедно образуват неблагоприятен аспект с Меркурий в Дева. Този ден вече може да е по-стресиращ за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Работете внимателно с документи и информация, не бъдете крайно критични – нека критиката е конструктивна и логично обоснована. Възможни са сериозни конфликти, особено в публичното пространство. Ще бъде засилен и контрола от страна на различни държавни институции по отношение на документи – във фирми, в транспорта или здравеопазването. Този ден е по-благоприятен за родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Стресови ситуации и по-напрегнати взаимоотношения в обкръжението може и при вас да не липсват, но денят ви като цяло дава заявка за по-ползотворна работа и добри резултати от нея. А емоционално и физически ще сте по-стабилни от останалите изброени знаци и декади. Ще имате възможност да извлечете доста ползи за себе си. Благоприятният аспект на Луната и Сатурн към Юпитер ще ви носят повече късмет, хората ще проявяват към идеите и действията ви респект и уважение. А хармоничният им аспект с Уран в Овен ще ви изненадва приятно с неочаквано и изненадващо развитие на делата. В световен план великите сили ще продължават да ни изненадват с неадекватни решения и поведение, достойни за Шекспировите трагикомедии. В часовете от 14:08 до 19:24 българско време Луната е „без курс“. Този интервал от време е неблагоприятен за подписване на договори и споразумения, за взимане на важни и дългосрочни решения, за нови начинания и всякакви рисковани действия.

На 26 и 27 септември не са препоръчителни операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави, кръвопреливанията и кръвопусканията. Ограничете алкохола. Месото и месните произведения ще се усвояват добре от организма, но без много мазнини.

Времето – Луната в Стрелец по принцип внася повече топлина, но крайно напрегнатите й аспекти през тези два дни ще увеличат облачността и в много райони на страната очаквам да вали дъжд, особено в часовете около 12, 18 и в полунощ. В планините може да има и превалявания от сняг. А на 27 септември може и вятърът да се усили, което да даде усещане за повече студ.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)