hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 26 и 27 юли 2016

26 юли 2016

В ранните часове на 26 юли Луната съвпада с Уран в Овен, а от 09:19 до 18:37 часа българско време е „без курс“. Възможни са обърквания, нарушена комуникация, по-голяма активност и напрежение под въздействието на последния аспект на Луната с Уран. Въпреки нуждата от бързи реакции и действия в определени ситуации, денят не е достатъчно ефективен за важни решения, нови начинания и рисковани действия. Вършете предимно рутинни задачи и довършителни работи. Денят е най-напрегнат в личен план за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Енергията на огнената Луна е по-хармонична с енергията на слънчевите знаци от трета декада Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие ще сте в по-добра позиция и денят ви ще върви по-гладко, стига да вършите рутинни дейности и да не подписвате дългосрочни договори при Луна „без курс“.

В 18:38 часа на 26 юли Луната навлиза в земния знак Телец и след дивото препускане в ежедневието с огнената марсова енергия на Овена преминаваме в един етап на заземяване и стабилизиране. Вечерните часове на деня се очертават по-спокойни и благоприятни за родените вече през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Венера, като управител на знака Телец, ни прави по-любвеобилни, чувствени и емоционални. А в същото време и по-предпазливи и практични. При Луна в Телец се повишава желанието за контакт с природата и изкуството. Родените обаче през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец могат да чувстват известен емоционален дискомфорт и напрежение в обкръжението си. Дали ще бъде на тема финанси или поради нечий проявен инат, възможни са конфликти и недоразумения с околните. Бъдете по-толерантни и адаптивни, за да ги избегнете. В нощните часове ограничете посещенията на многолюдни места.

В 02:00 часа на 27 юли Луната е във фаза Последна четвърт. От астрологична гледна точка дневното и нощното светила образуват неблагоприятен аспект помежду си, което носи повече напрежение в мунданен план както в нощните часове на 26 срещу 27 юли, така и на 27-ми. През първата половина от деня в личен план те ще затрудняват изявите и постиженията на родените през първа декада, а през втората половина от деня – на родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Освен затруднения и емоционално напрежение, може да възникнат в следобедните часове проблеми от финансово естество или в партньорските отношения. Вършете работата си качествено и отговорно, за да не получите неприятни коментари и критична оценка. Бъдете предпазливи за инциденти и неприятности от различно естество. Денят не е благоприятен за големи капиталовложения и сделки. Болните с хипертонично и сърдечно-съдово заболяване да се обградят с позитивни хора, да избягват емоционален стрес и да поддържат здравето си с предписаните от лекаря лекарства. Уязвими сте към покачване на кръвното налягане и сърдечни аритмии. Денят е най-положителен за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец ще внесе в живота ви повече спокойствие и чувство на стабилност. Ще се стремите към хармония и към красиви неща в обкръжението си. Вечерта идете на концерт, театър или на друго място за развлечение, което ще ви достави истинско удоволствие. В обществен аспект вечерните часове на 27 юли и през нощта срещу 28 юли са по-неблагоприятни за пътувания. Възможни са по-тежки инциденти с транспортни средства, кражби на автомобили или други ценности и пари.

Времето – както през изминалата седмица, така и през седмицата от 27 юли до 2 август продължава горещото лятно време, типично за края на юли и началото на август. В хороскопа на Последна четвърт на лунната фаза както изгряващия знак Близнаци, така и върха на 4 дом в горещия знак Лъв са белег за задържане високите стойности на температурите и през следващата седемдневка. На 26 и 27 юли очаквам времето да се задържи топло, но не чак толкова горещо както предишните дни, когато Луната беше в знака Овен. На 26-ти през нощта и на 27 юли времето може да е по-променливо – вятърът може да се усили, облачността да се увеличи и в някои от планинските райони да превали и прегърми.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)