hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 26 и 27 януари 2017

26 януари 2017

На 26 януари Луната продължава транзита си през Козирог и вече преминава през втората декада на знака. На този ден Луната е в съвпад с Меркурий и Плутон в Козирог, като трите планети заедно образуват силно напрегнати аспекти с Юпитер във Везни и с Уран в Овен. В личен план се повишава напрежението и може сериозно да бъде затруднено общуването между хората, да не се правят правилни преценки и съответно да се взимат неправилни емоционални решения. Денят се очертава по-конфликтен и труден за родените предимно през втората и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от тези две декади. Не са изключени и опити за манипулиране, насилие между ученици. А в обществен план са възможни проблеми със средствата за масова комуникация (телефонни и интернет връзки) и техническите устройства, с електрическата мрежа или с транспортния трафик, тежки транспортни и други инциденти. В световен план може да има по-агресивни прояви, бомбен атентат в транспортни средства, в учебно заведение или в търговски център. Луната в Козирог ще се отрази по-положително в ежедневието на родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Мисълта ви ще бъде задълбочена и ще се радвате на добра концентрация, които ще ви помагат в ежедневието. Добър ден за научни изследвания и медицински проучвания.

На 27 януари в часовете между 09:18 и 10:37 българско време Луната в Козирог е „без курс“. Важните дела и срещи вършете след 10:38 часа, както и взимането на дългосрочни решения. В 10:38 часа Луната преминава във въздушния знак Водолей. Когато Луната е в този знак поведението ни е по-непредсказуемо, повишава се желанието за независимост. Възникват оригинални идеи и нестандартни решения по определени въпроси. Склонни сме да приемаме новостите, да експериментираме и сме по-изобретателни в различни ситуации. Мисълта ни е насочена повече към бъдещето и към глобални общочовешки въпроси, не толкова към личните емоционални преживявания. Тъй като на 28 януари в 02:07 часа е Новолуние във Водолей, на 27-ми Луната е невидима, „балсамична“. В такива дни емоциите на някои по-чувствителни хора са наистина непредсказуеми – склонни към крайности и внезапни психични изблици, достигащи до разрушителни и саморазрушителни действия. Знакът Водолей и неговата планета – управител Уран в медицинската астрология се свързват с нервната система и кръвообращението, които през следващите два дни и половина са по-уязвими. На 27 януари звездите са по-благоразположени към родените под знаците и главно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Балсамичната Луна във Водолей може да се отрази по-неблагоприятно върху емоционалното състояние при родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Възможни са нервни изблици, непредвидими ситуации и обрати в отношенията с хората. Внимавайте за грешки, тъй като сте склонни към разсеяност на този ден. Работещите с електричество и пътуващите да бъдат по-внимателни за инциденти. Избягвайте стрес, не работете продължително време на компютър или на крак.

На 26 януари не се препоръчват все още операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. А на 27 януари не е благоприятно да се извършват такива на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията.

Времето – в четвъртък очаквам облачността да се задържи, да се усили вятъра и да превалява сняг предимно в планинските райони. В петък вятърът може да поутихне, но облачността да се задържи, най-много да е по-разкъсана на места. Но на метеорологичните прогнози за подобряване на времето и затопляне не вярвам. Напротив, в хороскопа на Новолунието на 28 януари индикациите са за задържане на студеното време и нови снеговалежи в определени дни на следващите две седмици. Но както се казва, ще поживеем и скоро ще видим.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)