hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 26, 27 и 28 ноември 2016

26 ноември 2016

До 10:01 часа българско време на 26 ноември Луната във Везни е „без курс“ и в 10:02 часа преминава в знака Скорпион. Когато Луната е в този знак сме по-упорити, импулсивни, аналитични, неспокойни, ревниви, отмъстителни. Повишава се интересът към мистериозното и отвъдното. Преценките ни могат да са по-субективни, а решенията да се взимат емоционално. Желанията ни са много силни, склонни сме към крайности и рушене в буквален и в преносен смисъл като отхвърляме чужди нареждания или установен ред. През следващите три дни трябва да внимаваме за емоциите си, защото в някои случаи може да излязат извън контрол, т.е. до „емоционален екстремизъм“. А това може да повиши през следващите дни напрежението в обществото и престъпността.

На 26 ноември Луната преминава през първите 10 градуса на знака и не образува точни аспекти с останалите планети. Едва вечерта активира хармоничен аспект с Нептун в Риби. Затова и денят се очаква да бъде по-ползотворен като цяло за родените през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. А вечерта може да бъде изпълнена както с творческо вдъхновение, така и с романтика при по-младите и влюбени хора. Сърцата се изпълват със състрадателност и се повишава желанието да помогнем на нуждаещите се, да задълбаем в дълбините на мистичното и незримото. В съботния ден някои измежду родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни или Стрелец могат да почувстват емоционален дискомфорт, да се прояви като физическа болка при болните и възрастни хора, а също нещо или някой от обкръжението да ви раздразни и предизвика с поведението си. Денят не е благоприятен за натоварване, почивайте активно. Можете да разчистите ненужните и стари вещи, да си направите отчет на разходите и план за следващи финансови действия.

През първата половина на неделния ден, 27 ноември, Луната в Скорпион активира предизвикателен аспект с планетата на активността, действието и инцидентите Марс, който е в знака Водолей. Някои от вас ще се почувстват по-активни и жизнени, други – по-напрегнати емоционално, по-неотстъпчиви. Възможни са опити за манипулация или за пряк отпор при опит да бъдат ограничени действията ви. И това може да стане повод за ескалация на напрежението както в обществото, така и в личен план в обкръжението. На този ден по-уязвими са родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Бъдете по-внимателни за травми и инциденти, не предприемайте рисковани действия, сдържайте емоциите, за да избегнете тежки конфликти или неприятности. Възможни са и течове в дома, проблеми с канализацията и спукване на тръби. При работа с кабели и електричество, внимавайте за токови удари. Луната в Скорпион през първата половина на деня все още е под благотворното влияние на Нептун в Риби, а през втората половина на деня и на Венера и Плутон в Козирог. Те ще подкрепят и носят положителни преживявания на представителите от втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще имате възможност за печалби и добри доходи от работата си, а любовните отношения ще са много дълбоки и горещи – във въздуха ще се носи ароматът на страст.

От 23:48 часа българско време на 27 – ми до 22:46 часа на 28 ноември Луната в Скорпион е „без курс“. Опасен е този интервал от часове за „тъмни“ сделки и престъпни действия. Полицията трябва да бъде добре подготвена още от вечерта на 27 ноември и да бдят за спокойствието и сигурността на хората както в нощните часове, така и на 28 ноември. Добре е да бъдем на безопасно място през тези часове на денонощието и да ограничим контактите си, особено с хора, излъчващи по-негативна енергия. Първият работен ден на новата седмица се очертава недостатъчно комфортен и ефективен, затова ще бъде добре да се съсредоточим върху рутинни дейности. Този ден е по-неблагоприятен като цяло за родените вече през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същата декада. Денят не е подходящ за нищо важно като действие или взаимоотношения, за взимане на решения в дългосрочен план, за предприемане на риск. Могат да бъдат затруднени общуването и концентрацията, да се допускат грешки и взимат неправилни решения, да се чувствате неудовлетворени най-общо казано. В най-тежкото си проявление на Луна в Скорпион се повишава опасността от тежки криминални престъпления като убийства, за сексуално и физическо насилие, за аварии в атомна централа, за пропадания в шахти (включително асансьорни) и ями; за течове в дома, в офиса или в автомобила (радиатора или резервоара), както и за проблеми с водоснабдяването и топлоподаването. В личен и емоционален план всичко може да протече съвсем нормално през първия работен ден, стига да не бъдете твърде критични, настойчиви и неотстъпчиви към хората, да налагате по демонстративен и агресивен начин вашето мнение. Не нарушавайте правилата и законите. Разчитайте на интуицията си, тя ще бъде ваш добър помощник през тези три дни.

На 28 ноември не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, за пиърсинг и татуси. При Луна в Скорпион често се активират остри възпалителни процеси и особено на дебелото черво, уро-гениталната област, остър апендицит, запушване на уретрата и други. Храната ни през тези три дни трябва да е с богато съдържание на натрий и калций, на морски дарове, на витамини С и Е. Знаем, че за хирурзите и гинеколозите операциите са рутинна дейност, тъй като вършат това ежедневно. Но все пак, нека имат нагласа за повече внимание в работата си на този ден.

Времето – при Луна в Скорпион очаквам времето да бъде по-облачно и мъгливо в часовете преди обед най-общо казано за трите дни. В неделя може да вали дъжд (не е изключено да вали и сняг поради понижението на температурите) в следобедни часове и през нощта, да бъде по-ветровито на места. Не забравяйте чадъра си при излизане.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)