Вашият хороскоп за 27 и 28 август

Вашият хороскоп за 27 и 28 август

27 август 2015

На 27 август в сутрешните часове Луната все още е в знака Козирог, а между 10:20 и 11:03 часа е „без курс“. В този интервал вършете рутинни задачи, а важните отложете за след 11:04 часа, когато Луната навлиза във въздушния знак Водолей. Някои от вас ще усетят полъх на свобода. Този зодиакален знак е известен със своята независимост, ексцентричност, интелект и хуманност. Затова през следващите 2–3 дни ще се повиши желанието ни за общуване и експериментиране, за придобиване на знания, за самостоятелност при взимането на решения. Ще сме настроени приятелски към хората, но може да бъдем по-непрактични и емоционално напрегнати. Дните са благоприятни за научно-технически изследвания, за обществени и хуманитарни дейности, за семинари и конференции, за срещи с приятели или съмишленици, за взимане на важни политически решения и за бъдещи проекти.

На 27 и 28 август не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, както и за процедури, подобряващи кръвообращението. Желателно е през тези два дни храната ни да бъде богата на натриев хлорид, витамин С и В2.

В часовете до 11:03 часа българско време на 27 август звездите са подредени по-хармонично за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. След 11:04 часа се подреждат в хармония за родените под знаците и най-вече през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Представителите на третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да са по-внимателни през първата половина на деня за неразбирателства с другите и затруднения от различно естество. Втората половина от деня е по-дисхармонична за родените вече през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. При Телците може да възникнат проблеми с висшестоящи. Лъвовете могат да влязат в спор с конкуренция или с партньори. Скорпионите може да имат някакви грижи в дома и семейството си. Водолеите ще са изпълнени с нови идеи и планове, но енергията ви на този ден е недостатъчна и е желателно да не се натоварвате много.

На 28 август Луната във Водолей е в неблагоприятен аспект първо към Марс в Лъв, а през втората половина на деня и към ретроградната Венера. Денят се очертава неблагоприятен за финансови дела и за партньорските взаимоотношения при родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Избягвайте скъпи покупки и големи капиталовложения. Бъдете по-чувствителни към нуждите на партньорите си и не давайте повод за ревност. Повишава се опасността от токови удари, семейни скандали и сцени на ревност, загуба на пари и ценности, понижена лична самооценка. Някои от вас може да се чувстват недооценени в работата или от партньора си, което да ги натъжи или предизвика непредсказуеми реакции. Не са изключени битови инциденти и по-тежки криминални престъпления. В мунданен план също ще се повиши напрежението – протести, сблъсъци и недоволство в обществото, пожари, експлозии и инциденти от различно естество. Звездите ще бъдат най-щедри на този ден към родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Растящата и хармонично разположената Луна във Водолей към вашите Слънца ще ви зарежда с енергия и нови идеи, с настроение и с повече късмет. Вие много по-добре ще се разбирате с хората, ще бъдете приети навсякъде добре. Ще се изявявате успешно и ще постигате своите цели с лекота. А Венера и Марс в Лъв ще се погрижат за любовния и социалния ви живот.

Времето – очаквам да бъде слънчево и приятно като цяло през следващите два дни. Неблагоприятният аспект на Луната с Венера и Марс на 28 август, петък, може да предизвика заоблачаване и усилване на вятъра предимно в североизточните райони на страната. През нощта срещу 29 август не е изключено да превали и прегърми в планинските райони.

Желая ви успешни последни работни дни на седмицата!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)