hs-2003-09-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 27 и 28 декември 2015

26 декември 2015

На 27 декември, в часовете между 05:36 и 12:31, Луната в Рак се подготвя за смяна на знака и е „без курс“. В този интервал от часове бъдете по-внимателни за грешки и инциденти. В 12:32 часа Луната преминава в огнения знак Лъв, където ще бъде до 20:58 часа на 29 декември. 27 декември е последният от празничните дни и повечето българи ще започнат да се връщат по домовете си, затова в часовете до обяд трябва да бъдете особено внимателни зад волана и предимно родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. През втората половина на деня Луната в Лъв не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети, а само минорни (второстепенни). Втората половина от деня е с по-дисхармонично влияние за родените главно през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Налага се да правите разни приспособявания в определени ситуации или да се съобразявате с желанията на околните, което да ви кара да се чувствате по-дискомфортно. Някои хора ще са склонни да налагат мнението си, а други да се нуждаят от повече внимание и да страдат, ако не го получават. Можете да получите всичко, ако влагате цялото си сърце и щедрост. Гордостта може само да се окаже препъни камък в отношенията и взаимоотношенията да се изострят. Въпреки Луната „без курс“ до обяд, тя е с по-благоприятно въздействие за родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. С преминаването и в Лъв в 12:32 часа енергиите през втората половина на деня са по-хармонични като цяло за родените под знаците и главно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Емоционално и физически ще сте по-стабилни и можете да се радвате на приятни преживявания и разбирателство с хората в следобедните и вечерни часове на деня.

През първия работен ден на следващата седмица, 28 декември, Луната в Лъв образува благоприятен аспект със Сатурн в Стрелец, а във вечерните часове и с Уран в Овен. Много положителен ден за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Работата ще ви носи ползи и уважението на колеги и началници. Дори и да сте по-натоварени, важното е, че резултатите ще са удовлетворяващи. Вечерта ви очакват приятни срещи и изненади от близките ви хора. Денят е особено благоприятен за интимни срещи и забавления, за научно-технически изследвания и проучвания, за взимане на важни политически решения както на вътрешно партийно ниво, така и свързани с бъдещи научни и хуманитарни проекти. Луната в Лъв на този ден ще създава малко повече затруднения, напрежение в отношенията и емоционален дискомфорт за родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Желателно е да не се натоварвате прекалено, както и да бъдете по-търпеливи с хората, ако искате да си спестите неприятни преживявания или неразбирателства. В здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система, затова на 28 декември не се препоръчват операции на сърцето, диафрагмата, мозъчната кора, артериите и вените. Не натоварвайте работата на сърцето и гърба с тежести. Храната ни трябва да бъде богата на белтъчини.

Времето – постепенно температурите ще се повишат и очаквам времето да бъде по-слънчево. На 27 декември в сутрешните часове може да има все още мъгла в равнините, но през следващите 2-3 дни Луната в Лъв ще внесе топлина – както във времето, така и в сърцата ни. Не очаквам пухкав сняг за Новогодишната нощ. Ако вали сняг, то ще е краткотрайно и предимно в планинските райони. Същественото застудяване по-вероятно ще дойде от 4 януари, а снеговалежи и пухкав сняг можем да очакваме след 9 януари 2016 година.

Желая ви Весели празници и успешни последни работни дни за 2015 година! Въпреки, че тя беше година на ограничения и за много хора трудна, бедна година, все пак има и хора, които работиха усърдно и преминаха успешно през 2015 година. Да я изпратим подобаващо с респект и уважение.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)