hs-2001-21-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 27 и 28 декември 2016

27 декември 2016

На 27 и 28 декември Луната все още е в огнения знак Стрелец. На 27 декември намаляващата Луна образува благоприятни аспекти с Юпитер във Везни и с Уран в Овен, което ще допринесе за намирането на нестандартни решения и използването на иновативни методи и средства за разрешаването на важни въпроси от ежедневието ни. В същото време Луната е и в съвпад със Сатурн в Стрелец. Те от своя страна ще изискват от нас да бъдем сериозни в действията си, да поемаме отговорности и да се стремим към стабилност. Трябва да намерим златната среда между подтика към новото от Уран и желанието да се придържаме към сигурното и провереното във времето от Сатурн. Логично е огнената енергия на Луната в Стрелец да усилва желанието за риск, но нека той бъде добре обмислен и да няма прибързани действия. 27 декември е по-дисхармоничен в енергийно отношение ден за родените главно през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Бъдете по-изпълнителни и не влизайте в пререкания с началници или контролни органи. Денят не е от най-добрите за работа и взаимодействие с институции, както и за рисковани действия в планините. Работещите на строежите и под земята да бъдат по-предпазливи за инциденти. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се потрудите повече, спор няма, но поне ще се радвате на добрата оценка и уважението от страна на околните. Ще постигате успехи, които ще имат дълготраен ефект и ще дават положителни резултати и през 2017 година. Някои от представителите на знака Везни ще се радват на отлични печалби от бизнеса си и от игри на късмета – не пропускайте шанса си!

На 28 декември в часовете от 03:45 до 17:12 българско време Луната транзитира през последните градуси на знака Стрелец и е „без курс“, т.е. тя не образува мажорни аспекти с другите планети в този интервал от време. Затова този ден е неефективен за нови начинания, за взимане на важни и дългосрочни решения, за подписване на договори и рисковани действия. Концентрацията ни е намалена, внимавайте за груби грешки на работното място, както и за инциденти. Вършете предимно рутинни задачи и довършете някои поизостанали дела. Сега не е момента да се предприемат важни начинания, още повече, че предстои и Новолуние на 29 декември. Енергията ни също е намалена, затова не се претоварвайте. Този ден е най-неефективен за родените вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Луната в Стрелец, макар и „без курс“, ще оказва по-положително влияние в емоционално отношение и на взаимоотношенията с хората на този ден при родените третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. В 17:13 часа българско време Луната навлиза в земния знак Козирог. След този час енергиите се променят и на мястото на ентусиазирания нетърпелив Стрелец идва енергията на търпеливия, недоверчив и консервативен Козирог. И тъй като на 29 декември в 08:53 часа е Новолуние в Козирог, то във вечерните часове на 28-ми и през нощта срещу 29 декември Луната в Козирог е „невидима“ от Слънцето, балсамична. Точно в тези нощни часове българско време е препоръчително да бъдем на сигурно и спокойно място. Луната ще оказва по-силно влияние върху емоциите и действията на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. А властите трябва да бъдат нащрек за насилствени прояви и тежки инциденти. Луната в Козирог във вечерните и нощни часове ще оказва по-благотворно влияние в емоционален план на родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Повече за влиянието на Новолунието очаквайте в следващия хороскоп.

Периодът до 8 януари като цяло не е особено добър за извършване на планирани операции, поради опасността от повторни ревизии на по-късен етап. Но на 27 и 28 декември не се препоръчват операции най-вече на черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави. Кръвопреливанията и кръвопусканията също не са препоръчителни. По отношение на храненето е препоръчително да се намалят твърде мазните и пържени храни, както и алкохола. Във вечерните и нощни часове на 28-ми внимавайте за травми на крайниците и главата.

Времето – бавно и постепенно затоплящото влияние на огнената Луна по отношение на времето отминава. А Новолунието в Козирог и съвпадът на Марс с Нептун в Риби ще си кажат тежката дума – очаквам след 29-ти повече сняг и понижение на температурите, освен вълната от вирусни инфекции, за които е „виновен“ съвпадът Марс/Нептун.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)