hs-2001-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 27 и 28 октомври

27 октомври 2015

На 27 октомври в 08:08 часа българско време Луната преминава в земния знак Телец, а в 14:05 часа е Пълнолуние на 4 градуса в Телец. Време е да се довършат започнати на по-ранен етап дела и да се материализират идеи. Въпреки, че Луната е в земен, прагматичен знак, все пак при Пълнолуние емоциите трудно се овладяват, енергията ни е в своя максимум. Следващите два дни са благоприятни за обществени дейности, за засилени контакти в обществото, за разходки сред природата, за интимни срещи и приятни купони на добре подредена маса с вкусни ястия и питиета. Телецът е знак, който обича да си похапва. Не е лишен от апетит. Но при Луна в Телец и то на Пълнолуние не ви препоръчвам да прекалявате с угаждането, защото много лесно ще качите килограми. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета. След Пълнолуние се свалят по-лесно килограмите – при намаляваща Луна в рамките на две седмици до следващото Пълнолуние организмът изчиства и изхвърля ненужното, когато се грижим за него.

На 27 октомври, а и през следващите две седмици, звездите са подредени по-благоприятно за родените под знаците и най-вече за първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Раците могат да завършат успешно проект, да се радват на придобивки и изяви в обществото, да работят в организации и се занимават активно с обществени дейности. Девите ще имат успех в обучение, в контакти с чужбина, при разрешаване на юридически въпроси. Ще се радват на успехите на своите деца и внуци. Козирозите може да бъдат изненадани от любимите си хора с предложение за брак или да им се обяснят в любов. За вас любовта и децата ще са водещите през следващите седмици. При Рибите приоритет ще са взаимоотношенията с хората от тяхното обкръжение. Периодът е добър също за обучение, за пътуване, за покупко-продажби и особено на нов телефон, на автомобил или друго превозно средство.

Пълнолунието ще се отрази по-стресиращо на самия ден, а и през следващите две седмици, на родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на родените през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Телците трябва да се грижат добре предимно за себе си и за здравето си. Лъвовете да бъдат по-внимателни за своя авторитет в обществото и да избягват конфликти с шефове или с други овластени лица. При Скорпионите може да възникнат конфликти със семейните или с бизнес партньори / опоненти. Фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей няма кой да ги бие по инат, така че опитайте се да не бъдете крайни в неотстъпчивостта, ако искате да не усложните живота си. Лъвовете е необходимо да се погрижат за дома и семейството си, както и за собствените си нужди и комфорт. Пазете се от травми у дома, особено в областта на тила, при извършване на някакви ремонтни дейности, подреждане на мебели или хигиенизиране. Периодът не е подходящ за покупка на недвижимо имущество, а не е изключен при някои от представителите да възникнат конфликти на тема имущество.

28 октомври е един от редките положителни дни на небесния небосклон. На този ден се оформя голям земен тригон, включващ Луната в Телец, Плутон в Козирог и трите планети Венера, Марс и Юпитер в Дева (фиг. 2). Не, че няма да има никакви инциденти или конфликти, но космичната енергия е особено благоприятна за творческите и духовни личности. Денят е благоприятен за решаването на важни политически и законодателни въпроси, за организирането на големи спортни мероприятия, изложби, концерти, фестивали и награждавания в областта на киното, модата или музиката. Това е един невероятен ден за родените под знаците и предимно през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Не трябва да изпускате нито едно предложение или шанс на този ден. Много от вас ще се радват на постижения, изяви, печалби и на ползотворни контакти, но най-вече на обичта на близките си. Дисхармонична ще бъде повече енергията от напрегнатия аспект на Луната към Слънцето на родените през втората декада вече на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Емоциите и енергията ви е нестабилна, променлива. Предпазвайте се от конфликти и неприятности, а първите четири знака и от инциденти. От 17:20 часа на 28-ми до 08:24 часа на 29 октомври Луната е „без курс“. В такива часове обичам да почивам активно. Не е желателно натоварването и предприемането на рисковани действия. Бъдете на безопасно място.

На 27 и 28 октомври не се препоръчват оперативни интервенции, с изключение на живото спасяващите. При Пълнолуние съществува опасност за кръвоизливи, инфекции или някакви следоперативни усложнения. На 27 и 28 октомври не се препоръчват особено операциите на гласни връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, ваденето на сливици.

Времето – от двата следващи дни очаквам времето да бъде по-променливо и непредсказуемо в утрешния ден. Разкъсаната облачност е най-възможният сценарий, но по-скоро за 27 октомври. Докато на 28-ми може да се очаква слънчице през деня, въпреки ниските температури в ранните сутрешни и във вечерните часове. Все пак – есен е!

Желая ви приятни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)