hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 27 и 28 юли 2017

27 юли 2017

На 27 юли Луната все още е в знака Дева, като в часовете от 09:31 до 18:37 е „без курс“. Това прави денят неефективен за нови начинания и важни действия или взимане на решения, както и за рисковани действия. Денят е подходящ единствено за рутинни дейности и довършителна работа по вече започнати такива. Луната в Дева на този ден е с по-благоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. По-затруднени могат да бъдат действията, емоциите и контактите при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Възможни са намалена концентрация и допускане на грешки, пропадане на уговорки и срещи, неразбирателства с околните поради прекалена критика. Следете стриктно за детайлите, бъдете по-наблюдателни и по-внимателни за травми или инциденти. В 18:38 часа Луната преминава във въздушния знак Везни – знакът на баланса, красотата и справедливостта.

На 28 юли Луната във Везни ще повиши у нас желанието за компромиси и хармония в отношенията, за обществени дейности и контакти. Ще ни привлича красотата във всичките й форми, ще търсим истината и справедливостта. Луната образува на този ден хармонични аспекти първо със Слънцето и Марс в Лъв, в следобедните часове съвпада с Юпитер и във вечерните часове образува секстил със Сатурн в Стрелец. Тези положителни звездни влияния ще бъдат най-добри за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Денят е благоприятен за предприемане на рисковани действия, за обществени изяви и бизнеса, за личните ви и бизнес взаимоотношения, за физически натоварвания. А Юпитер ще ви носи много късмет във всяко ваше действие. Ще получавате добри оценки от околните и ще бъдете възнаграждавани за положените усилия. На успехи могат да разчитат юристите, политиците, творците, спортистите, служителите на закона и т.н. Луната във Везни заедно с Юпитер през втората половина на деня образува и неблагоприятен аспект – с Плутон в Козирог. Тези предизвикателни аспекти ще се отразят неблагоприятно в емоционално отношение и в делата при родените през първа и особено през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа и втора декада. Спазвайте законите и етичните норми на поведение в обществото. Стремете се към намиране на компромисни решения. Възможни са опити за манипулации и натиск при определени действия, а в по-тежък вариант и инциденти.

Вижте още: Хороскоп за месец юли 2017

На 27 юли не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставяне на спинална упойка. Ако питате мен, Луна „без курс“ не е най-добрата позиция за операции, тъй като е възможно допускането на грешки по време на операции, въпреки, че за хирурзите това е рутинна работа, която вършат ежедневно. Но го имайте предвид. Денят обаче е добър за медицински изследвания, от които очаквате да няма потвърждение на дадена диагноза. На 28 юли не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. В четвъртък е по-уязвима храносмилателната система и особено червата, а в петък – отделителната система.

Времето – в четвъртък ще се задържи все още прохладно, а в петък постепенно ще започне да се затопля отново. Но не са изключени и валежи в някои райони на страната – в късните часове и през нощта в петък срещу събота.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)