hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 27, 28 и 29 август 2016

27 август 2016

До 11:11 часа българско време на 29 август Луната преминава през водния знак Рак. В такива дни ставаме по-пасивни, чувствителни и раними. Повишава се желанието за грижа – както на другите към нас, така и ние към тях. Интуитивно ще чувстваме желанията и емоциите на хората, което ще ни дава възможност и за допускане на по-малко грешки, ако слушаме вътрешния си глас. Ще се нуждаем от стабилност и уют. Влиянието от страна на близките ни ще бъде засилено, а емоционалното ни състояние ще бъде зависимо от заобикалящите ни. Приоритет за нас ще бъдат въпросите, свързани със семейството, дома, сигурността ни, личния ни живот. Дните са благоприятни за ремонтни и строителни дейности, за подреждане и почистване на дома, за семейни срещи, за медитация и дейности в усамотение, за разходки и излет сред природата, за риболов и плаж.

На 27 август Луната в Рак образува благоприятни аспекти първо със Слънцето в Дева, а във вечерните часове и с Нептун в Риби. Звездните енергии внасят повече хармония мунданно на този ден. В личен план денят се очертава по-ползотворен и спокоен за родените под знаците и предимно през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната в Рак има по-дисхармонично влияние на този ден за родените предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Избягвайте кавги, рисковани действия и прекалено натоварване, както физическо, така и емоционално. Енергията ви е по-променлива, а емоциите нестабилни. Храненето трябва да бъде балансирано и да не се прекалява с алкохола.

На 28 август звездната картина е много интересна, но и аспектите на планетите са по-напрегнати. От една страна Луната в Рак образува неблагоприятен аспект опозиция (ъгъл от 180 градуса между планети) с Плутон. От друга страна Слънцето в Дева е активирало неблагоприятни аспекти с Марс и Сатурн в Стрелец, както и с Нептун в Риби, т.е. таоквадратура. И от трета страна Меркурий, Венера и Юпитер в последните градуси на Дева са в съвпад, което прави енергията на планетите по-концентрирана и деня динамичен. Ако е само динамичен, добре, но да не бъде по-невралгичен от необходимото, особено ако сами си го направим такъв. В късните часове на деня и през нощта срещу 29 август Луната образува неблагоприятен аспект и с Уран в Овен. Този ден е по-динамичен и по-дисхармоничен за родените главно през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Повишава се опасността за хранителни (алкохолни или медикаментозни) интоксикации, от емоционални сривове и прояви на насилие, при къпане в морето или в други водоеми. При такава звездна динамика бъдете по-внимателни също за транспортни и други инциденти в неделния ден. Денят се очертава много по-спокоен и приятен за родените под знаците и предимно през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Звездите обещават за вас радостни мигове с близките и любимите ви, хармония в отношенията с хората, пътувания и приятни срещи.

В първия работен ден на новата седмица, 29 август, Луната в Рак се подготвя за смяна на знака и от 09:23 до 11:11 часа е „без курс“. Това прави първата половина от деня по-неефективна за важни дела и ангажименти, за подписване на договори, за нови начинания и по-рисковани действия. До обяд вършете рутинни задачи, а по-важните вършете след като Луната навлезе в огнения знак Лъв в 11:12 часа. При Луна в Лъв сме доста по-активни, атрактивни, щедри към хората, които харесваме и обичаме, по-директни в общуването. Повишава се желанието ни да бъдем харесвани, ласкани и одобрявани от обществото, а по-амбициозните и към заемане на лидерски позиции. Денят, а и следващите два, са благоприятни за забавления, интимни срещи, игри, занимания с деца, за спортни състезания и творчески дейности, както и за взимане на важни мениджърски или политически решения.

До 11:11 часа на 29 август звездите са с по-неблагоприятно влияние за родените предимно през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете по-внимателни за грешки по време на работа, при шофиране или други действия. Луната в Рак „без курс“ може да създаде предпоставка за понижаване на концентрацията, да бъдете по-разсеяни и да допуснете грешки, които в някои случаи да са доста неприятни и с тежки последствия. Въпреки тези предпоставки, денят до 11:11 часа може да бъде много ползотворен за родените предимно през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. В световен план както на 28-ми, така и през първата половина на 29 август, се повишава опасността за бомбени атентати, от насилие, тежки инциденти или природни катаклизми. У нас е добре да бъдат взети всички мерки за сигурността в държавата ни и най-вече по границите.

С навлизането на Луната в Лъв в 11:12 часа българско време на 29 август влиянието на енергиите се променят през втората половина на деня. В следобедните часове може да възникнат напрежение, неразбирателства с хората или затруднения от различно естество при изпълнение на ангажиментите за родените предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Искам да припомня, че този хороскоп е общ и тенденциите са съвсем общи според разположението и аспектите на планетите. Най-точно може да се прогнозира каквото и да било единствено по личния хороскоп на всеки човек, съставен на базата както на рождената дата, така и според часа и населеното място на раждане. Но много хора ми споделят, че и общите хороскопи са им от помощ при взимането на решения и за евентуални действия. Луната в Лъв е благоразположена предимно към родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Възползвайте се от звездната хармония за вас и можете да постигнете чудесни резултати във всичко, с което решите да се захванете през втората половина на деня. Ще сте изпълнени с енергия, настроението ви също ще бъде добро. Ще получавате подкрепа и уважение в работата си, а в личен план – обичта на скъпите за вас хора. А от това по-голямо удовлетворение – „здраве“ му кажете.

На 27, 28 и 29 август до 11:11 часа, когато Луната е в Рак, са уязвими стомаха, стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Препоръчително е да се ограничат мазнините, пържените и панирани ястия, месото. И през трите дни е добре да бъдат ограничени захарта, алкохолът и нишестените храни. В петък и събота ще се приема и усвоява от организма ни по-добре рибата и други морски дарове, въглехидратите, плодовете и зеленчуците, млякото и млечните произведения. Течностите обаче не е препоръчително да бъдат в големи количества. На 29 август до 11:11 часа не се препоръчват операции на посочените по-горе уязвими органи за Луна в Рак. А след 11:12 часа, когато Луната вече е в Лъв, не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчни интервенции. Не натоварвайте сърцето и гърба. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма.

Времето – в събота очаквам времето да бъде по-приятно, макар и на места да има вятър и разкъсана облачност. В неделя обаче може да има изненади и в някои от западните части на страната да превали краткотраен дъжд. Не са изключени и кратки гръмотевични бури. При Луна в Рак и в опозиция с Плутон понякога времето ни изненадва и с градушки. Като цяло очаквам по-прохладен уикенд. Тенденцията е за повишаване на температурите от понеделник до сряда включително. През първата седмица на септември очаквам ново захлаждане, след което лятото ще се завърне с нова сила.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)