Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 септември

Вашият хороскоп за 27, 28 и 29 януари 2016

27 януари 2016

На 27 и 28 януари Луната продължава своя транзит през земния знак Дева. От нас се изисква детайлна прецизност в работата и във всяко едно действие, за да бъде избегната критиката. Луната на 27 януари образува благоприятен аспект в сутрешните часове с Марс в Скорпион, а след това с Меркурий и Плутон в Козирог. Тези аспекти ще помагат за взимането на разумни решения, мисленето ще бъде задълбочено, думите ни – премерени, а действията ни – бързи и продуктивни. Добър ден за науката и техниката, за изследователите, медиците, търговците, медиумите и т.н. Денят е по-успешен за родените през втората декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната е в дисхармоничен аспект със Слънцето на родените през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същата декада. От вас се изисква да бъдете по-предпазливи в действията и във взаимоотношенията си с околните, за да избегнете неприятности, кавги и инциденти. Енергията ви е променлива, а емоциите – нестабилни. В късните часове на деня и през нощта срещу 28 януари Луната съвпада с Юпитер в Дева, което предполага ярък изблик на емоциите и засилване на желанието за задоволяване на всички желания. Планетите изискват обаче спазването на правилата и законите от ваша страна, както и нормите на поведение в обществото.

На 28 януари, в часовете между 02:10 и 16:59, Луната в Дева е „без курс“. Денят е неефективен за нови начинания и важни за бъдещето решения и действия. Вършете рутинна работа и бъдете предпазливи за грешки. Възможни са обърквания, неправилна преценка, взимане на грешни решения, изгубване на информация, документация или багаж. Звездите на този ден са по-благосклонни вече към родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. По-прецизни в работата, търпеливи и внимателни в общуването с хората трябва да бъдат родените през третата декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Не прекалявайте с изисквания или критика, сдържайте емоциите и не предприемайте рискове.

На 28 януари в 17:00 часа Луната навлиза във въздушния знак Везни и през следващите два дни и половина акцентът пада върху партньорските взаимоотношения, естетиката и постигането на баланс във всичко. Повишава се желанието ни за справедливост, за любов и споделеност, за красиви покупки, носещи радост на всяка жена. Както винаги, не можем да съдим за деня единствено по знака на Луната. От изключителна важност са аспектите, които тя образува с другите планети от Слънчевата ни система. Във вечерните часове на 28 януари Луната във Везни образува неблагоприятен аспект с Венера в Козирог. Вечерните часове на 28 януари могат да бъдат по-напрегнати и неблагоприятни за родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби, а на 29 януари – за родените през втората декада на същите знаци. Внимавайте за финансови загуби и неразбирателство в интимните или в бизнес партньорствата. Възможни са обири на банкови клонове, трезори, бижутерийни магазини и други ценности.

На 29 януари може да се очаква звездна хармония за родените през първата и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, която се активира още във вечерните часове на 28-ми. Енергията и емоциите ви са балансирани. Денят е успешен за изяви, за постигане на целите, а резултатите от работата ви – положителни. В късните часове на 29 януари в мунданен план се активират „взривоопасни“ планетни аспекти – Луната съвпада с изкусителката Лилит, заедно правят предизвикателен аспект с Меркурий и Плутон в Козирог, а също и с Уран в Овен. Тези аспекти създават предпоставка в световен план за атентати, природни катаклизми, тежки транспортни инциденти, размяна на остри реплики между държави, проява на насилие и всякакви инциденти по време на протести, в търговски центрове, училища и държавни учреждения. Възможни са и поставяне на бомби и експлозии в автомобили на хора от бизнеса или държавното управление. След 17:00 часа българско време на 28-ми и на 29/30 януари по-уязвими държави са Великобритания, Германия, България, Белгия, Бразилия, Индия, Италия, Словения, Украйна, Унгария, Турция и т.н.

Ако сте си задавали въпроса тези дни „Няма ли да спрат инцидентите с млади хора?“, дори и да не ви се вярва, за тях основно има „вина“ съвпадът на Меркурий с Плутон и предизвикателният им аспект към Уран през последната седмица. Меркурий се свързва с тинейджърите, Плутон – с темите за живота и смъртта, а Уран – с внезапните събития и обрати. Затова най-внимателни за каквито и да било инциденти в късните часове на 28-ми и на 29 януари трябва да бъдат младите хора и учащите, родени през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Възможни са нови тежки транспортни инциденти и сбивания между ученици, както и инциденти в планината. Не реагирайте на чужда агресия, за да си спестите неприятни преживявания. Меркурий има връзка също с документите, ключовете, транспортен багаж, куриерски пратки и всякаква информация. Всички представители на посочените две декади на тези зодиакални знаци трябва да бъдат по-внимателни в общуването, при пътуване, при работа с документи и договорни отношения, за загуба на документи или ключове и т.н. По възможност избягвайте пътувания на 29 януари. Дните са неблагоприятни за купуване на автомобил, на домашна или офис техника, на акции.

На 27 и 28 януари не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, спинална упойка, а на 29 януари – на бъбреците, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата и всякакви естетически корекции.

Времето – в сряда може да бъде все още облачно на много места, да има по-силен вятър, но тенденцията за четвъртък и петък е към постепенно затопляне и покачване на дневните температури. В петък и събота вятърът също може да се усили, като в неделя тенденцията е към ново понижение на температурите, заоблачаване, а на места може и да превали. Но ниските температури от – 15/ – 20 градуса бяха дотук.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)