Хороскоп

Вашият хороскоп за 28 и 29 септември 2017

28 септември 2017

На 28 и 29 септември Луната транзитира през земния знак Козирог, като на 28-ми в 05:53 часа българско време е във фаза Първа четвърт. През тези дни ще сме по-трудолюбиви и практични, по-упорити и предпазливи в действията си, а емоционално много по-сдържани. Този зодиакален знак е управляван от планетата на отговорността, традициите и контрола Сатурн. Ще се повиши чувството ни за отговорност, желанието да се придържаме към сигурното и добре познатото. Няма да сме склонни да рискуваме или експериментираме, да използваме нестандартни методи и средства при постигането на целите. Сутрешните часове се очертават по-напрегнати заради неблагоприятния аспект между Слънцето във Везни и Луната в Козирог. От една страна Луната в Козирог ще ни насочва към по-самостоятелни действия, а от друга страна Слънцето във Везни ще зове за компромиси и сътрудничество с хората. Намирането на баланс между силния козирожки индивидуализъм и стремежът на Везните към хармония в обкръжението ще бъде по-трудно за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Освен това Козирогът е знак на структурата и амбицията, докато Везните са по-неподредени и не обичат тежкият труд. Тези противоречия биха могли да провокират неразбирателства с околните, невъзможността да се изпълнят важните задачи поради някакви пречки или външни обстоятелства, което да ви изнервя през деня. Необходимо е да направите ясен план и да подредите ангажиментите и задачите си по приоритет, за да протече денят ви по-спокойно и по-продуктивно. Бъдете внимателни за травми на краката и за инциденти, спазвайте законите – при Луна в Козирог със сигурност ще бъде повишен контролът на всички нива. Денят е много по-спокоен и с отлични възможности за победи над конкуренцията, за финансови придобивки, за хармонични бизнес и интимни отношения при родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Вижте още: Хороскоп за месец септември 2017

На 29 септември Луната съвпада с Плутон в Козирог в сутрешните часове, а във вечерните образува благоприятен аспект с Меркурий в Дева. Денят е по-труден като цяло за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Съвпадът Луна / Плутон оказва по-тежко влияние върху емоциите на хората. Някои стават по-избухливи, други много агресивни и склонни към насилие, манипулиране и отмъстителност. В здравословен план е възможна поява на главоболие, болки в ставите или зъбите, жлъчни колики. Денят е по-ползотворен ден и на по-лесни успехи могат да разчитат родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Благоприятният аспект на Луната с Меркурий ще носи разбирателство с хората, логично мислене и практичност, които ще помагат да успявате и да материализирате идеите си. Добър ден за вас за подписване на договори, за уреждане на документи, за пътувания, за ползотворни и дългосрочни бизнес или политически договаряния. В световен план и двата дни са най-общо казано напрегнати и по-уязвими на този ден за инциденти (в планината, на строежи, под земята или в метро), природни бедствия, експлозии, прояви на насилие, скандални разкрития и т.н. са: Австралия, Белгия, България, Германия, Гърция, Еквадор, Западна Самоа, Индонезия, Италия, Латвия, Полша, Румъния, Русия, Турция, Унгария и т.н.

На 28 и 29 септември не е препоръчително да се извършват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Тази препоръка не важи в случаите, когато е необходима спешна и животоспасяваща намеса. Периодът до 6 октомври като цяло е неблагоприятен за планови операции, тъй като Луната е нарастваща и създава опасност за кръвоизливи и следоперативни усложнения. Следващите два дни са благоприятни за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания, при болки в гърба, за изчистване на зъбен камък, за релаксиращи масажи, за подхранващи и хидратиращи маски на лицето. Храната ни през тези два дни трябва да по-бъде богата на калций.

Времето – не мога да ви обещая слънце и топлина при Луна в Козирог. Студът и дъждовното време очаквам да се задържат и през следващите дни. Но не губете надежда – очаквам затопляне на времето и още малко откраднати слънчеви дни през седмицата 5 – 11 октомври.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)