hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 28 и 29 юли 2016

28 юли 2016

Луната е в знака Телец и на 28 юли. На този ден тя образува два много напрегнати аспекта с Меркурий в Лъв и с Марс в Скорпион. Тези аспекти могат да се отразят доста невралгично в личен план на родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на някои от родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Бъдете по-внимателни в отношенията с околните, при пътуване и шофиране, при работа с документация/информация или с техника, при договаряния и покупко-продажби, при изпращане или получаване на колети и пратки. Денят не е подходящ за покупка на техника, електроуреди или автомобил. Ако не е належащо, не пътувайте. В световен план съществуват също опасности от тежки транспортни инциденти, инциденти с млади хора, стрелби и експлозии в транспортни средства или в търговски центрове. В публичното пространство ще има сериозни спорове и конфликти, изнасяне на неприятни и сензационни факти. Единствено за повечето измежду родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Скорпион, Козирог и Риби денят може да протече по-спокойно и ползотворно. Но като цяло денят е по-напрегнат. Ще кажете „само този ден ли?“ и с право. Светът е „полудял“. Тежкият аспект между двете „висши“ планети Уран и Плутон бавно, но неизменно рушат старите модели и го трансформират, но по най-трудния и тежък начин. В интервала 18:13 – 21:17 часа българско време Луната е „без курс“, а в 21:18 часа преминава във въздушните Близнаци.

На 29 юли Луната е в знака Близнаци и акцентира върху темите за науката и културата, търговията и услугите, активира комуникациите. Денят е добър за обучение и активно общуване, но предвид образуващия се на този ден голям космически кръст на Луната със Сатурн, Юпитер и Нептун общуването може да е затруднено, а контактите и договарянията не особено успешни и ползотворни. На този ден се повишава опасността от интоксикации, инфекции, измами и кражби, инциденти и прояви на насилие, природни катаклизми и т.н. По-уязвими държави са САЩ, Турция, Австралия, Германия, Ирак, Испания, Италия, Мексико, Саудитска Арабия, Сирия, Чили, но и у нас няма да е спокойно. Ще чуем за какви ли не скандали и за всякакви прояви на нетолерантност. 29 юли е по-неблагоприятен ден за родените главно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа и втора декада. Не вярвайте на всичко, което чувате. Предпазвайте се от измами, кражби и интриги. Възможни са грешки по време на работа поради разсеяност, което да ви навлече неприятности с шефовете. Бъдете по-концентрирани и отговорни в това, което вършите. Не рискувайте и не прибързвайте при взимане на решения или при действие. Шофирайте по-внимателно. Този ден може да бъде по-ползотворен за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Успешен може да бъде денят за учените, журналистите, търговците, политиците и т.н., родени измежду тези зодиакални знаци. Благоприятният аспект между Меркурий в Лъв и Уран в Овен ще подсили бързината на ума ви, ще възникнат интересни и нестандартни идеи. Ще подпомага ученето, договорните отношения, търговските сделки, взимането на правилни решения в точното време и на точното място.

На 28 юли не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Не прекалявайте с количествата храна, със сладките и тестени продукти. Уязвими са хипертонично болните хора. Пазете тила и шията от травми. На 29 юли не се препоръчват интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Уязвими са белите дробове и бронхите. Пушачите да ограничат тютюнопушенето. Пазете горните крайници от травми. Разходките на чист въздух ще се отразят положително на нервната и дихателната системи.

Времето – на 28 и 29 юли очаквам все още разкъсана облачност, а вятърът на 28-ми в някои райони може да бъде много силен. На 29 юли, при тези така напрегнати аспекти на този ден, не мисля, че може да се очаква много сериозна положителна промяна на времето. В планинските райони може да се очакват валежи. Времето ще започне постепенно да се затопля до към края на седмицата и особено с Новолунието на 2 август в знака Лъв.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)