hs-1999-04-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 ноември

28 ноември 2015

През двата почивни дни на 28 и 29 ноември Луната транзитира през водния знак Рак. Луната, като естествен управител на знака Рак, се свързва както с чувствата и емоциите ни, така и с желанието за домашен уют и сигурност в семейството. В мунданната астрология Луната е важен фактор за сигурността в държавата, затова през следващите два дни важни ще бъдат темите за националната сигурност, социални теми касаещи майчинството и семейството като единица, качеството и цените на хранителни продукти, както и наболели въпроси в сферата на строителството и недвижимите имоти.

На 28 ноември Луната първо активира хармоничен аспект с Нептун в Риби, а след това и дисхармоничен аспект с Марс във Везни. Във вечерните часове и през нощта срещу 29 ноември се оформя тежкият мунданен кардинален космически кръст между Луната, Марс, Уран и Плутон, чието влияние ще бъде силно и в неделния ден. Създава се звездна предпоставка за много напрегнати в световен аспект почивни дни – агресия, борба за надмощие, военни нападения, атентати, природни катаклизми, тежки транспортни инциденти и аварии, инциденти с плавателни съдове. Властите не бива да се отпускат и мерките за сигурност трябва да продължат да бъдат на високо ниво. А тези, които си позволяват да правят фалшиви обаждания и заплашват с бомбени атентати, ще кажа едно – ако не друг, Бог вижда! Всеки рано или късно получава „фискалния бон“ и заплаща за извършените злини. Не мога да повярвам, че в такива трудни и опасни дни се правят подобни „шеги“.

В личен план 28 ноември е дисхармоничен и силно напрегнат ден в емоционален аспект за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Избягвайте пътуване на дълъг път, освен ако не е наложително и шофирайте разумно. Бъдете внимателни в отношенията си с хората в семейството и извън него, защото емоциите ви ще са лесно „запалими“. Опасността някакъв дребен спор да прерасне в тежък конфликт, придружен с насилие, е голяма. Работете внимателно със запалими или избухливи вещества и домакински уреди. Повишена опасност има за пожари и взривове. Не влагайте пари и не давайте в заем. Не предприемайте рисковани действия.

Същите тенденции и съвети са валидни за 29 ноември за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. На 29 ноември Луната прави благоприятен аспект с Юпитер, който донякъде смекчава останалите дисхармонични аспекти. Квадратурата на Луната с Венера във Везни около обяд може да създаде затруднения в международни преговори и контакти с партньори или опоненти. В личен план са уязвими брачните и интимни връзки, което налага да се отнасяте с повече разбиране и топлота към любимите хора, за да не последват разочарования и тъга. От 14:46 часа на 29 ноември българско време до 02:47 часа на 30-ти Луната е „без курс“. В този интервал от часове се отдайте на активна почивка и занимания в семеен кръг. Можете да свършите и много домакинска работа като пране, чистене и подреждане на дома – все неща, за които през седмицата не остава достатъчно време. Дори и да не ви се чисти, правете всичко с мисъл за дома и семейството. Не мога да кажа, че за останалите зодиакални знаци почивните дни ще бъдат „цветя и рози“, защото всеки човек има в рождения си хороскоп 10 планети, които не всеки има информация за тяхното местоположение. Затова този път ще се въздържа да квалифицирам за кои зодиакални знаци дните ще бъдат спокойни и успешни.

През почивните дни е желателно да бъдат ограничени мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни в менюто ни. Рибата и други морски дарове, въглехидратите, плодовете и зеленчуците ще се усвояват добре от организма ни. Луната в Рак и със силно напрегнатите аспекти създава опасност за тежки хранителни и алкохолни интоксикации, стомашни и жлъчни колики, задавяне, изгаряния на хранопровода с киселини, наранявания и изгаряния. При такива аспекти винаги казвам, че трябва да бъдем добронамерени, смирени и да се предпазваме от инциденти. Пък каквото Бог е отредил! На 30 ноември при Луна в знака лъв е уязвима сърдечно – съдовата дейност. Денят не е благоприятен за операции на сърцето, мозъка, артериите и вените. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма.

На 30 ноември в 02:48 часа Луната преминава в огнения знак Лъв. Време е да поемем глътка свеж въздух и да се заредим с животворната слънчева енергия на знака Лъв. Новата работна седмица започваме с повече звездна хармония. Но хармонията е основно за родените през първата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Водолей. Покрай тези знаци и някои от Лъвовете на първа декада могат да очакват успехи и нови начинания, тъй като чисто мунданно Луната образува прекрасни аспекти със Слънцето, Сатурн и Меркурий в Стрелец, а след това и с Марс във Везни. Умът ви ще е в кондиция за взимането на решения, а емоциите ще са стабилни. Ще вършите всичко със сърце и душа, ще бъдете по-съсредоточени, ще сте изпълнени с идеи и решения по дадени въпроси. Ще се разбирате с околните и ще правите добро впечатление на шефовете. Благоприятен ден за изяви, спорт, игри и забавления, за интимни срещи, изпълнени с много топлота и страст. Децата ще ви радват, а любимите ви хора ще ви гледат с блясък в очите. Първият работен ден не е така благоприятен в енергийно отношение за родените през първата декада на знаците Телец, Скорпион, Водолей и за онези Лъвове, които имат силно напрегнати аспекти към Слънцето от останалите планети в рождения си хороскоп. В по-малка степен това важи и за родените през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Натоварването за вас ще е по-голямо, изявите и взаимоотношенията с околните може да са по-затруднени. При транзит на Луната през знака Лъв се повишава желанието за постижения и блясък, за лукс и удоволствия. Негативното й проявление може да бъде в прекалена гордост и надменно отношение към другите, както и демонстриране на самочувствие и самовлюбеност. Ще печелят смелите, щедрите и искрените.

Времето – през уикенда при силно дисхармоничните аспекти на Луната в Рак може да очакваме влажно време, понижаване на температурите, валежи от дъжд и гръмотевични бури. Не е изключено да възникнат аварии с електричеството, спукване на тръбопроводи и да последват наводнения. На 30 ноември тенденцията е към повишаване на температурите, по-разкъсана облачност, а на места и слънчево.

Желая ви приятни и безаварийни почивни дни! Успешно начало и на новата работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)