hs-2007-30-c-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 29 и 30 декември 2016

29 декември 2016

На 29 декември в 08:53 часа българско време е Новолуние в знака Козирог. Слънцето и Луната са на 8 градуса и са в съвпад с ретроградния Меркурий, а трите планети заедно правят благоприятен аспект с Марс и Нептун в Риби. Ще посрещнем Новата 2017 година с растяща Луна и това е добре. Луната в Козирог на 29 декември може да оказва по-неблагоприятно влияние на родените предимно през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от тези две декади. Енергията ви е недостатъчна, емоциите променливи. Възможно е да има хора, които да се чувстват по-ограничени в действията от определени обстоятелства или хора, непълноценни или недооценени от другите. Знакът Козирог се управлява от планетата Сатурн и затова неслучайно зимните месеци са по-трудни и по-чувствителните хора са склонни към депресия. Не й се давайте! Козирог е знак, който знае какво иска, трудолюбив и постоянен е, работи упорито и успява рано или късно….обикновено по-късно в годините. Слушайте приятна, успокояваща музика, ограничете дразнителите, довършете важните и неотложните задачи. 29 декември е по-ползотворен като цяло ден за родените под знаците и предимно през първата и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вече сте настроени за празнуване и романтични преживявания. Делата ще вървят по-успешно през втората половина на деня. Денят е благоприятен за организиране и планиране на семейни тържества, за задълбочена и продължителна работа, за изграждане на авторитет пред шефовете, за работа с документация и взаимодействие с различни институции.

На 29-ти през нощта и в ранните сутрешни часове на 30 декември Луната е в съвпад с Плутон. Това изисква да бъдем на сигурно и безопасно място в нощните часове на 29-ти срещу 30 декември и това важи особено за родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Около 10:00 часа Луната образува таоквадратура с Юпитер във Везни и с Уран в Овен. 30 декември е доста динамичен ден както в личен план, така и в мунданен. На този ден звездите може да създадат предпоставка за напрежение в делата и взаимоотношенията с хората при родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същата декада. Всичко е преодолимо, когато сте настроени философски и проявявате търпение. Бъдете стриктни и отговорни, не избързвайте и не рискувайте. Разчитайте на изпитани и утвърдени методи и средства. Спазвайте правилата и законите, внимавайте и за кражби на обществени места. Предпразничните дни са най-благодатното време за крадци и измамници, пазете се. Звездите създават предпоставки в световен план за инциденти, технически аварии, експлозии, протести, прояви на насилие, природни катаклизми и атентати. Този ден се очертава по-ползотворен за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Луната преминава през последните градуси на знака Козирог и хармоничният й аспект с вашето рождено Слънце ще внася лекота в делата и спокойствие в ежедневието. Освен това от 10:07 часа Луната вече е „без курс“ до 03:29 часа на 31 декември. Това прави деня след 10:07 неефективен и неблагоприятен за важни решения и дела. Единствено можем да вършим рутинни задачи и довършителни действия по отношение на работата или организацията на почивните дни за Нова година. Властите трябва да бъдат в повишена готовност и да вземат мерки за сигурността на 29-ти през нощта и на 30 декември във връзка с повишената звездна опасност от тежки криминални престъпления и инциденти, както и за евентуални атентати. По-уязвими държави са Англия, Афганистан, Белгия, България, Германия, Италия, Латвия, Македония, Норвегия, Полша, Румъния, Турция, Унгария и Франция.

Дните около и по време на Новолуние не са благоприятни за планови операции, особено за тежко болните и възрастни хора, защото могат да не издържат операцията. На 29 и 30 декември не се препоръчват операции най-вече на костите, ставите, гръбначно – мозъчни интервенции, вадене на зъби. Дните са благоприятни за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсини. За тези, които не желаят и не се нуждаят от диети, храната трябва да бъде по-богата на калций, на витамини А и Е.

Времето – очаквам да се задържи така студено и през следващите дни, включително и през първите дни на 2017 година. Хороскопът на Новолунието е в знак Козирог с изгряващ знак Козирог, а това заедно и с други астрологични белези е знак за една доста студена седмица, като снеговалежите също очаквам да зачестят, особено от 2 януари.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)