hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 29 и 30 октомври

29 октомври 2015

В 08:25 часа българско време на 29 октомври Луната преминава в знака Близнаци – знак, представящ нашия начин на общуване, на мислене и интелект. Този знак е подвижен и адаптивен, но и непостоянен. През следващите дни ще мислим по-логично, ще общуваме по-активно, ще се стремим да придобиваме информация и знания, ще изразяваме активно мнението си. Доколко ще е качествено общуването, е друг въпрос. Важно е да държим на взетите решения и на мнението си, защото честата им промяна не прави добро впечатление на околните и може да намали доверието в нас. Следващите два дни и половина са благоприятни за обучение, за развиване на умения, за писане и изразяване на мнение, за работа с документация и за активна комуникация. По отношение на договорните отношения добре е да се има едно наум за непочтено поведение от страните по договора.

На 29 октомври Луната в Близнаци образува предизвикателни аспекти – конфигурация таоквадратура с планетите Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби. Те създават предпоставка за задкулисни и незаконни действия – измами, кражби, фалшификации. Звездната енергия може да създаде затруднения и да предостави различни предизвикателства за справяне пред родените под знаците и най-вече през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Общуването може да бъде нарушено, колеги да интригантстват или въртят задкулисни игри, за да блеснат пред шефа си. Пазете автомобила, документацията и информацията си от кражби. В дните, когато Луната е в знака Близнаци, се активират изключително по мое наблюдение телефонните измами, заради аспекта с Нептун. Меркурий, като планетен управител на знака Близнаци, управлява транспорта. Ако се налага да пътувате, проверете добре автомобила си за изправност преди да тръгнете – спирачки, мигачи, маркучи и филтри, радиатор. Паркирайте автомобила си само на разрешените за целта места, за да не го търсите след това в наказателен паркинг на център за градска мобилност. Денят е по-благоприятен за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. За вас общуването също ще е доста активно, но поне звездите са по-благосклонни към вас да бъде ползотворно. Някои от Овните може да пътуват по работа, други да се изявяват като оратори или преподаватели, а трети да учат, четат, пишат важни документи или да се споразумяват по важни въпроси. Добър ден за покупка на телефон, автомобил или друга техника за дома. Лъвовете могат да разчитат да добри приходи от бизнеса, както и на подкрепата на хората. Не е изключена и неочаквана среща с приятел или с човек от миналото. Везните ще се справят доста успешно кой с чуждестранни партньори, кой ще се отдаде на забавления с внуците или ще спретне някое приятно семейно тържество. Добър ден за пътувания, спорт, реклама, покупко-продажби, обучение или участие в конкурси.

На 30 октомври до около обяд Луната е в хармоничен аспект с Уран в Овен. Родените вече през втората декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей могат да очакват приятни изненади и подаръци от съдбата. Най-сериозни успехи могат да очакват работещите в сферата на науката и техниката, както и в различни организации и асоциации. Към обяд Луната в Близнаци активира вече неблагоприятни аспекти първо с Юпитер, след това с Венера и във вечерните часове – с Марс в Дева. Планетните енергии могат да внесат някакво напрежение в личните и бизнес партньорства, финансови затруднения, загуба на пари, проблеми при договаряния с чужбина, морално – етични конфликти, юридически спорове и т.н. при родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Внимавайте за експлозии и пожари, както и за други неприятности или инциденти. В световен аспект също се активира напрежението. Планетите създават предпоставка за бомбени атентати в уязвимите страни, за експлозии, пожари, спукване на тръбопроводи, тежки транспортни и други инциденти.

На 29 и 30 октомври не се препоръчват оперативни интервенции на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. При Луна в Близнаци са уязвими дихателната и нервната ни системи. Внимавайте за наранявания и травми в областта ръцете, гърдите и шийните прешлени. Храната трябва да бъде по-богата на протеини през тези 2 – 3 дни.

Времето – дисхармоничните планетни аспекти в утрешния ден създават предпоставка за дисхармония и във времето. Очаквам да се понижат температурите, в повечето райони да е облачно, дори дъждовно. В сутрешните часове на места мъглите може да са по-гъсти. Превалявания от дъжд също не са изключени, а по високите части на планините може да падне сняг. На 30 октомври през първата половина на деня времето очаквам да бъде по-ведро и да се появи слънце. Но в следобедните и вечерни часове отново ще се заоблачи, ще се усили вятъра. Може и да прегърми.

Желая ви успешни последни работни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)