hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Вашият хороскоп за 29 и 30 юни 2017

29 юни 2017

На 29 юни Луната продължава преминаването си през знака Дева. На този ден тя образува неблагоприятни аспекти с Нептун в Риби и със Сатурн в Стрелец. Успоредно с тях Марс и Меркурий в Рак са в опозиция с Плутон в Козирог (фиг. 1). Тези напрегнати аспекти на планетите повишават на този ден напрежението в световен план. Създават предпоставка за тежки инциденти във вода, за интоксикации, протести, атентати, използване на химически оръжия в страните с военни действия, природни катаклизми, кражби и палежи на автомобили и т.н. В личен аспект денят е по-натоварен и невралгичен за родените през втората и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Възможни са интриги и задкулисни действия, измами, кражби, стомашно-чревни разстройства и инфекции. Родените през втората декада на знаците и с други лични планети в Рак и Козирог да бъдат в близките 7 дни особено внимателни за сериозни конфликти и при шофиране на път, да вземат превантивни мерки срещу кражба и палежи на автомобилите си. Луната в Дева на 29 юни ще носи повече възможности за изяви, придобивки и печалби на родените през втора и трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог, дори и да се наложи в някакъв момент да се преборят с конкуренцията или с хора от обкръжението си. От 23:34 часа българско време на 29 юни до 10:02 часа на 30 юни Луната е „без курс“.

Вижте още: Хороскоп за месец юни 2017

В 10:03 часа на 30 юни Луната преминава във въздушния знак Везни. През следващите два дни се повишава желанието за хармония в обкръжението, за сътрудничество, за справедливост, за социални контакти, за досег с красивото и близост с любимите хора. Успех ще имат онези, които заложат на добрия тон и търсенето на компромиси, на работата в екип. Този ден се очертава по-благоприятен за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Звездите ще ви предоставят добри възможности за деня, повече настроение и топлота във взаимоотношенията. Луната във Везни прави предизвикателни аспекти към Слънцето на родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Овните трябва да са по-предпазливи в отношенията с конкурентите и с партньорите си. При Раците може да възникнат някакви грижи в семейството или с друг роднина. Везните може да бъдат с понижена енергия и тонус, затова денят не е особено добър за сериозни натоварвания. При Козирозите са на дневен ред взаимоотношенията с висшестоящи или органи на реда, затова не опонирайте на шефовете и спазвайте правилата навсякъде. Телците и Скорпионите да се грижат на този ден повече за себе си, да не прекаляват с храната и особено със сладкишите. Намалете контактите и ако е възможно се уединете някъде поне вечерта. На Девите и Рибите може да се наложи да преразгледат бюджета си, да обмислят бъдещи финансови проекти, но не бива да прекаляват със скъпите покупки. Представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби трябва да бъдат по-гъвкави и по-наблюдателни. Денят не е от най-силните за вас.

На 29 юни не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка, а на 30 юни – на бъбреците, околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур, бъбречните легенчета, поясни прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. Растящата Луна по принцип не е благоприятна за операции, поради възможността за кръвотечения и усложнения. Но тези препоръки са в сила само за планови операции.

Времето – възможни са по-съществена облачност и превалявания от дъжд с гръмотевични краткотрайни бури на 29 юни. Не са изключени и градушки, предимно в югозападните райони на страната. На 30 юни ще има по-скоро разкъсана облачност.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)