hs-2002-05-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 29, 30 и 31 август 2017

29 август 2017

На 29, 30 и 31 август Луната транзитира през огнения знак Стрелец. Повишава се желанието за победи и успехи, за пътувания, за придобиване на нови знания и уважение от страна на хората. Ще сме заредени с вяра и оптимизъм, ще ни вълнуват по-глобални теми и ще гледаме по-философски на живота. В общуването си ще сме искрени и директни. В публичното пространство на дневен ред могат да бъдат темите за вноса и износа на стоки и услуги, външната политика на страната, образованието, законодателството, работата на институциите, миграционни и религиозни въпроси. Дните са подходящи за участие в конкурси и състезания, за провеждане на фестивали и спортни състезания, за разрешаване на юридически въпроси. Проблемът при Луна в Стрелец е, че може да ни убягват някои важни подробности и детайли, а това да доведе до грешки.

На 29 август, в 11:13 часа българско време, Луната е във фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка тя образува неблагоприятен аспект със Слънцето – двете светила са на 6 градуса в знаците Стрелец и Дева. Тези аспекти създават предпоставка за повишено напрежение в обществото и света като цяло. В личен план денят може да внесе повече напрежение в ежедневието и трудности в общуването при родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Ще се наложи да се борите повече, за да постигате целите си и да се справите с някои предизвикателства. Избягвайте рисковани действия и конфликти с околните. Внимавайте също за травми или инциденти, не прибързвайте и се вглеждайте в детайлите, за да не допускате грешки. Емоционално може да сте по-невъздържани и критични, енергията ви е нестабилна. Луната в Стрелец е по-благоприятно разположена за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие ще се справяте с ангажиментите си по-лесно, ще бъдете по-продуктивни и ще се изявявате по-успешно. Настроението ще е приповдигнато и ще сте изпълнени с енергия и сили за постижения.

30 август е изпъстрен с планетни аспекти. В сутрешните часове Луната е в неблагоприятен аспект с Нептун в Риби, в ранните следобедни часове съвпада със Сатурн в Стрелец и заедно те са в хармоничен аспект с планетата на големите възможности и успеха Юпитер във Везни. А във вечерните часове се активира хармоничен аспект и на Луната с Марс в Лъв. Поради това звездите на този ден носят добри възможности и дават обещание за ползотворни контакти и успехи при родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Марс ще ви зарежда със смелост и инициативност, а Сатурн ще подобри концентрацията ви, ще сте по-отговорни и целенасочени. Ще успявате правилно да планирате и организирате ангажиментите си, ще работите усърдно. Всичко това неминуемо дава отлични шансове за успех и придобиване на повече авторитет. Звездите не са така щедри на този ден към родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Вашият ден се очертава натоварен с повече задължения и отговорности. Доста по-трудно ще се развиват делата ви и взаимоотношенията с хората може да са затормозени и лишени от разбиране. Какво да се прави, има и такива дни. Бъдете по-постоянни в мнението и решенията си. Пазете се от интриги и задкулисни действия от страна на други хора, чиято цел може да е вашата дискредитация и поставянето ви в сериозни затруднения. Звездите създават предпоставка също за кражби, фалшификации и измами, за интоксикации, експлозии, пожари, транспортни инциденти поради хлъзгави пътища.

Вижте още: Хороскоп за месец август 2017

На 31 август, в часовете от 07:42 до 11:18 българско време, Луната е „без курс“, т.е. в този интервал тя не образува мажорни (главни) аспекти. През тези часове вършете основно добре позната работа, т.нар. рутинни дейности, за което не се изисква сериозна концентрация. Бъдете предпазливи за грешки. Първата половина от деня не е подходяща за подписване на договори и споразумения, за рисковани действия, за нови начинания и взаимоотношения. До 11:18 часа Луната е с по-дисхармонично влияние за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. По-спокойна се очертава сутринта за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. В 11:19 часа Луната преминава в земния знак Козирог. От крайния ентусиазъм скачаме директно в реалността. Луната в знака Козирог ще ни оказва влияние в насока заземяване. Ще се чувстваме много по-сериозни и концентрирани в това, което правим. Много по-трудолюбиви, постоянни и мотивирани ще бъдем да изпълним докрай задълженията си. Сатурн и Козирог е равно на дълг, затова през втората половина на този ден ще се радват на успехи трудолюбивите и отговорни хора. И въпреки това, ще има и такива хора, които ще срещат повече затруднения. Това могат да бъдат родените през първа декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей също от първа декада. Може да не сте настроени за повече работа и отговорности чисто емоционално. А и Луната в Козирог да ви прави по-тревожни, недостатъчно концентрирани или да нямате особено желание за контакти. Не е изключено както на този, така и през следващите два дни да бъде засилен контролът на всички нива и особено по границите. За родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби втората половина на деня се очертава по-успешна и ползотворна, въпреки натовареността. Благоприятният аспект между Луната и Меркурий ще ви влияе по-положително и можете да разчитате на разбирателство с хората. Ще мислите по-логично, а решенията и действията ви ще са правилни. Втората половина от деня е благоприятна за интелектуални занимания, за разговори и срещи, които ще се окажат много обещаващи на един по-късен етап.

На 29, 30 и 31 август не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, дискова херния, смяна на бедрени стави. Кръвопреливанията и кръвопусканията също не са препоръчителни. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на кръвта, жлъчката, възпаления на тазобедрените стави, на кожата (епидермиса). Ограничете мазнините, кафето, алкохола и енергийните напитки.. Нетлъстото месо и бялата риба ще се усвояват добре от организма. Храната трябва да бъде достатъчно богата на белтъчини. Избягвайте горещите напитки и храни, както и твърде пикантните подправки.

Времето – лунната фаза Първа четвърт на 29 август ще внесе променливост във времето и в следобедните часове, с активирането на неблагоприятния аспект на Луната с Нептун, може да се повиши облачността. Валежи може да се очакват в следобедните и нощни часове на 29-ти срещу 30 август, като на 30-ти да се усети по-съществено понижението в температурите, особено в планинските райони. По-есенни очаквам да се задържат температурите в дните до края на седмицата, като надеждата ми е за една по-слънчева, макар и ветровита, неделя.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)