Хороскоп

Вашият хороскоп за 29, 30 и 31 август

29 август 2015

На 29 август в ранните часове на деня Луната във Водолей образува неблагоприятен аспект с планетата на дисциплината и отговорностите Сатурн, който се намира в знака Скорпион. Това налага по-сериозно отношение и чувство за отговорност към ангажиментите и хората от страна на родените под знаците и предимно през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей до около обяд. Възможни са затруднения и ограничения в хода на работата или в общуването си с хората. Това важи в по-лека степен и за родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ключът към спасението от проблеми и неприятности е в толерантното и почтено отношение към хората, в точността и изпълняването на поетите задължения. Все пак Луната във Водолей подтиква хората към повече независимост в действията и желание за нестандартни/рискови подходи, които са в абсолютен разрез със същността на Сатурн, който изисква спазване на йерархията и придържане към традиционните и сигурни методи. Първата половина от деня е по-благоприятна като цяло за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. В часовете между 10:03 и 11:51 Луната е „без курс“. В този интервал от време е препоръчително да се вършат рутинни дейности. Не е благоприятно за нови начинания и взаимоотношения, за подписване на важни дългосрочни договори, да се взимат решения за бъдещето, тъй като нямат шанс за успех и развитие.

На 29 август, в 11:52 часа българско време Луната преминава във водния знак Риби. А в 21:35 часа е Пълнолуние на 6 градуса в Риби. По време на Пълнолуние сме изпълнени с енергия, а емоциите ни са много интензивни. На този ден се повишава чувствителността и интуицията у хората. Много от нас ще са готови да откликнат безрезервно на протегната ръка за помощ и да помогнат. Но съвпада на Луната с Нептун налага предпазване от чужда негативна енергия и влияния върху психиката. Пълнолунията са добро време за завършване на дела и взаимоотношения, за провеждане на лунната диета за изчистване на токсините от организма и подобряване функциите на всички органи и системи. Луната от хороскопа на Пълнолунието съвпада с планетата Нептун, а Слънцето – с Юпитер в Дева. Двете светила заедно с Юпитер и Нептун са на отстояние 180 градуса едни от други – в аспект опозиция. Опозициите са дисхармонични аспекти и се отразяват неблагоприятно малко или повече на всеки човек, особено ако са в по-близки аспекти с рождени планети в хороскопа ви.

В дните около Пълнолуние и особено в самия ден не е благоприятно извършването на операции, особено ако не са спешни. Опасността се повишава и от съвпада на Луната с Нептун за инфекции, кръвотечения и други усложнения както по време на операцията, така и в следоперативния период. В здравословен план трябва да се внимава в храненето, в приема на медикаменти, при медицински изследвания и процедури, при употребата на перилни и миещи препарати, както и на козметични продукти. Възможни са хранителни интоксикации и инфекции, алергични прояви от бои за коса и други козметични или перилни/почистващи продукти, от лекарства, упойки, ваксини или медикаменти за цветни рентгенови снимки и т.н. На 29, 30 и 31 август не се препоръчват операции на лимфната система, премахването на туморни образувания, интервенции на ставите на ходилото, пръстите и глезенните стави, поставяне на ваксини и силни упойки. А употребата на наркотици, особено от лица, родени през първата декада или с други рождени планети около 4–8 градус на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби може да доведе до тежки и необратими състояния с летален край.

Това Пълнолуние ще внесе повече дискомфорт и напрежение в делата и взаимоотношенията както на 29 август, така и през следващите 2 седмици след него на родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Възможни са морално–етични конфликти, юридически спорове, измами, кражби в домове и офиси. Бъдете по-предпазливи за наводнения и течове, както и при работа с газови уреди. В по-малка степен втората половина на 29 август е по-неблагоприятна и за родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната и Нептун в Риби могат да внесат много романтика и вдъхновение през втората половина от деня, а и през следващите две седмици в живота на родените през първата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. В световен аспект възможните опасности са хаос в миграцията на бежанците, корупционни скандали, скандал в църквата, потъване на още плавателни съдове, наводнения и други природни катаклизми, етнически конфликт, инцидент на газова/нефтена платформа или в химически комбинат. Не е изключен и терористичен акт срещу принц/принцеса или монарх (може да бъде и естествена кончина), а също и убийство на лидер на религиозна или престъпна групировка. Трябва да бъдат взети всички мерки през следващите две седмици за предпазване от подобни инциденти, а също и за контрол върху токсичните отпадъци или употребата на химически вещества срещу хора. Употребата на замърсена вода и храни с изтекъл срок на годност, лошата хигиена и природни бедствия могат да бъдат сериозна предпоставка за възникване на болести и разпространение и инфекции. По-уязвими държави са Великобритания, Норвегия, Франция, Бразилия, Мексико, Румъния, Русия, Дания, Еквадор, Йордания, Западна Самоа, Нова Зеландия, Филипините, Канада, Конго, Македония, Япония.

На 30 август Луната преминава вече през втората декада на знака Риби и може да внесе повече емоционален дискомфорт или да се прояви във физически аспект при родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В по-малка степен може да се прояви неблагоприятно и при родените през втората декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Денят се очертава по-успешен като цяло за родените през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. На 31 август в сутрешните часове Луната образува хармоничен аспект със Сатурн в Скорпион, който ще оказва положително влияние върху работата, организацията, концентрацията и във взаимоотношенията с възрастни хора и висшестоящи лица при родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Както се казва, добър старт на новата седмица. Не може да се каже същото обаче за родените през третата декада на останалите 8 зодиакални знака Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но не бива да се отчайвате. Бъдете по-концентрирани и разчитайте повече на интуицията си. Тя няма да ви подведе, но някои хора – да. Склонни сте да бъдете жертва на чужди планове, да ви използват и мамят. Енергията ви е нестабилна, така че не се натоварвайте много понеделнишки.

От 09:53 до 11:33 часа българско време на 31 август Луната отново е „без курс“, а в 11:34 часа навлиза в огнения знак Овен. С промяната на знака се променя и влиянието върху зодиакалните знаци. Втората половина от деня е по-хармонична вече за родените през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, а по-дисхармонична за родените през първата декада на останалите 8 знака – Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Напрегнатият аспект на Луната с Меркурий във Везни ще повиши градуса на напрежението в личните и служебни взаимоотношения, както и по време на преговори или търговски сделки. Луната в Овен прави хората по-активни и борбени, а с тези аспекти може да се активират сериозни спорове и конфликти в следобедните часове. Те повишават и опасността за транспортни инциденти, за загуба/кражба на документи, ключове, куриерски пратки, транспортен багаж, автомобили и т.н. Уязвима е главата от удари, нервната система като цяло. Болните и възрастни хора да следят кръвното си налягане и пулса – възможни са хипертонични и сърдечни кризи.

Времето – Пълнолунието на 29 август дава индикации за доста внезапни промени във времето през следващите 2 седмици – може да има както много по-високи за месеца температурни стойности, така и внезапно понижаване на температурите в някои райони, мъгла и валежи от дъжд в дните след 5 септември. Така че, наслаждавайте се на лятното време и в началото на септември.
Желая ви спокойни почивни дни и успешна нова работна седмица!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)