hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 29, 30 и 31 декември 2015

29 декември 2015

На 29 декември Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. Аспектите, които образува през този ден са хармоничен с Марс във Везни и дисхармоничен с Венера в Скорпион. Звездите са по-благосклонни към родените вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Марс ще ви зарежда със сили, издръжливост и смелост. Ще постигате лесно целите си и можете да свършите много повече работа от друг път, за която ще бъдете и добре заплатени. Дисхармоничният аспект на Луната с Венера може да се отрази не особено благоприятно върху връзките и партньорските взаимоотношения, както и върху финансите при родените през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Денят не е подходящ да правите скъпи покупки и да изяснявате взаимоотношения с някого. Възможно е също работата ви да не е оценена, да се появят непредвидени разходи или човек, когото харесвате, да ви обърне гръб. Пазете се от кражби и финансови измами. Венера е в критичен 29-ти градус и може да създаде неразбирателства в любовните отношения и в бизнес партньорствата, разочарования в любовта. В часовете от 19:38 до 20:58 Луната е „без курс“ и не образува мажорни аспекти с другите планети. В 20:59 часа тя навлиза в земния знак Дева.

На 30 и 31 декември Луната е в Дева. Този знак изисква в последните два дни на 2015 година да се потрудим повече – да довършим важни задачи и да проведем срещи, които не търпят отлагане; да подредим и почистим, дори и това да са собствените ни мисли, ако няма какво друго да се свърши в тази насока. В здравословен план уязвима е храносмилателната система, червата. Затова храните, които приемаме през тези два дни, трябва да бъдат по-лесно смилаеми и са се ограничат мазнините. Дните са благоприятни за анализи и прогнози, за рутинни дейности, за писане и уреждане на документи, купуване на билети за предстоящо пътуване, за придобиване на знания и умения. 30 декември е по-неблагоприятен ден за родените през първата и втора декада, а 31 декември за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната на 30 декември активира неблагоприятни аспекти с Нептун в Риби и със Сатурн в Стрелец. От родените през първа декада най-вече на посочените знаци повишено внимание за интриги в работата, измами, кражби, интоксикации и алергични прояви. 30 декември е положителен и се очертава най-успешен ден за родените през първата и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

На 30 декември и Венера вече е в знака Стрелец (до 23.01.2016), като в празничните и в първите дни на 2016 година тя ще бъде в неблагоприятен аспект с Нептун. Родените през първа декада на знаците и с рождена Венера в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби могат да бъдат засегнати от този аспект предимно в интимните отношения и във финансите през последните дни на 2015 и през първата седмица на 2016 година. Вземете превантивни мерки срещу кражби в дома или навън. Бъдете по-внимателни във връзките и в бизнеса, за да избегнете разочарования и загуби. На 30-ти и Меркурий е в критичен 29-ти градус на знака Козирог, а също и Марс във Везни до 3 януари 2016 година, когато преминава в Скорпион. В астрологията, когато една планета е в първите или последните градуси на даден знак, тя може да внесе някакви трусове и неприятности – Меркурий в общуването, ученето, договорните отношения, при пътувания и т.н. Когато Марс беше в критичен първи градус на Везни стана трагедията в Париж. Сега отново наближава критичен, но този път в краен градус на знака. Властите навсякъде трябва да вземат превантивни мерки срещу атентати и тежки криминални престъпления, защото в дните до 3 януари светът отново е уязвим към прояви на насилие.

На 31 декември Луната в Дева е в съвпад с Юпитер и в хармоничен аспект с Меркурий. В този последен ден на 2015 година звездите са най-благосклонни към родените през третата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Очакват ви много положителни емоции, добро настроение и незабравими моменти в компанията на приятели и роднини в Новогодишната нощ. Много от вас изпращат една добра, успешна в личен план година. Не се тревожете, Юпитер в Дева ще ви носи още успехи до 09.09.2016 г. Затова посрещнете подобаващо и Новата 2016 година. На 31 декември по-внимателни за някакви неприятности или инциденти трябва да бъдат родените главно през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Дори и да не стане нещо, може просто да се чувствате дискомфортно в емоционален план по някакви причини. Не си разваляйте настроението и посрещнете Новата 2016 година с надежда и обич към близките и любими хора.

Времето – последните дни на месец декември времето ще застудее още. Такова се очертава и през януари. Обратното би било вече много неестествено за нашите ширини. В хороскопа на Новолунието на 10.01.2016 година асцендентът Скорпион и Нептун на върха на 4 дом дават сериозна заявка за съществено понижение на температурите през януари и за снеговалежи. От астрометеорологична гледна точка главните ъглови домове 1, 4, 7 и 10 според знака и планетите, намиращи се в тях, показват и възможните промени във времето. Това, разбира се, е цяла наука и няма да ви измъчвам с обяснения. Важното е да знаете, че настъпва времето за почивки в планината за радост на скиорите и децата.

Желая на всички мои читатели успешна и щастлива 2016 година! Светлина да осветява пътя ви, топлина да сгрява сърцата ви! Бъдете здрави!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)