hs-1999-20-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 29, 30 и 31 юли 2017

29 юли 2017

На 29 юли Луната продължава своя транзит през знака Везни. В съботния ден неблагоприятният аспект на Луната с Плутон в Козирог вече се разпада и образува първо хармонични аспекти със Сатурн в Стрелец, след това с Венера в Близнаци и накрая неблагоприятен аспект опозиция с Уран в Овен. Повишава се желанието ни за контакти и срещи. Добър ден за общуване с роднини, за излети в планината, за забавления и удоволствия, за ремонтни дейности и земеделие. Денят е по-положителен и повече приятни преживявания, срещи и разговори с интересни личности могат да имат родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Венера в Близнаци е много общителна, харесва интелектуалните разговори, флиртуването и разнообразието. Младите представители (пък и не само те :)) ще се забавляват истински и ще се радват на придобивки и хармонични взаимоотношения с любимите си хора. Луната във Везни може да „наруши“ донякъде емоционалното равновесие (или във физически аспект при възрастните и болни хора) при родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Може нечии капризи, нерешителност или нежелание да свършат нещо да ви изнервят в определени моменти. Избягвайте пътувания във вечерните и нощни часове. Опозицията на Луната и Уран може да повиши силно вътрешното ви напрежение, да бъдете избухливи и склонни към риск. Възможни са конфликти и инциденти.

На 30 юли, в часовете от 00:30 до 03:23 българско време, Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува мажорни (главни) аспекти с другите планети. В 03:24 часа Луната преминава във водния знак Скорпион. Тъй като Луната основно се свързва с нашите емоции, инстинкти и реакции, в този знак тя ще засили интуицията ни, ще задълбочат емоционалността и преживяванията ни. Реакциите към хората могат да станат по-остри. По-ниско еволюиралите личности ще са склонни към отмъстителност, заядливост и подмолни действия, прояви на насилие или към манипулации. Скорпионът е знак на крайностите и много хора ще изпитват желание да преминават всякакви граници на обществено поведение. Това се забелязва осезаемо при някои от представителите на този знак, откакто Марс навлезе в знака Лъв и активира неблагоприятен аспект към Слънцето на Скорпионите. Денят е по-хармоничен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната е в благоприятен аспект през деня с Меркурий в Дева и ще оказва положително влияние върху общуването и интелектуалните занимания. За представителите на останалите зодиакални знаци и предимно за родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец Луната в Скорпион не дава индикации за спокойствие и хармонични взаимоотношения с околните в неделния ден. Бъдете по-сдържани в реакциите си и избягвайте критиката или рискованите действия. В 18:23 часа Луната е във фаза Първа четвърт и е в доста предизвикателен аспект квадратура със Слънцето и Марс. Навлизаме в период на около една седмица, която се очертава много динамична в световен аспект, а в личен план родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще се сблъскат в рамките на 7 дни с някои сериозни предизвикателства, а не са изключени неприятности или инциденти. Затова бъдете особено внимателни и избягвайте риск. А в световен аспект са възможни както на самия ден, така и през следващите 7 дни дни, природни катаклизми, експлозии и пожари, сериозни политически и международни трусове, размирици, атентати и други инциденти. По-уязвими държави са Турция, Австрия, Норвегия, Англия, България, Самоа и други островни държави в южната част на Тихи океан, Израел, Сирия, Йордания, Ирак, Испания, Италия, Конго, Мадагаскар, Непал, Швеция.

Вижте още: Хороскоп за месец юли 2017

В първия работен ден на новата седмица, 31 юли, Луната също е в Скорпион, като през първата половина от деня тя е в хармоничен аспект с Нептун, а около обяд тя образува такъв и с Плутон в Козирог. Ще бъдем по-сензитивни и готови да помогнем на хора в нужда, по-издръжливи и задълбочени в работата и в отношенията си с хората. Добър ден за научно-изследователска работа, за разкриване на тайни и престъпления и разрешаване на наследствени или финансови въпроси. Звездите на този ден ще оказват повече подкрепа на родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. На този ден Луната не образува неблагоприятни мажорни аспекти, но позицията й в Скорпион ще се отразява по-неблагоприятно в емоционално отношение, в действията и взаимоотношенията с хората на родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. От 14:10 часа българско време на 31 юли до 15:01 часа на 1 август Луната е „без курс“. В този така голям интервал от време избягвайте конфликти и рисковани действия, взимането на важни решения за бъдещето. Не подписвайте важни договори и не започвайте нови начинания, ако искате да бъдат успешни. На този ден не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси. Уязвими са половата система и дебелото черво за възпаления или кръвоизливи.

Времето – в съботния на места може да има по-силен вятър. В неделя не са изключени нови изненади за валежи с градушки в някои райони и по-променливо като цяло време, заради фазата на Луната Първа четвърт и предизвикателните й аспекти със Слънцето и Марс. В понеделник постепенно ще започне да се възвръща хубавото време, а от вторник и лятото – тогава Луната вече е в огнения топъл знак Стрелец.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)