Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 3 и 4 декември

03 декември 2015

На 3 и 4 декември Луната транзитира през знака Дева. През тези два дни няма да сме склонни да изказваме явно чувствата си. Няма да бъдем така сигурни в себе си и в това как ще бъдем приети или оценени от хората. Ще демонстрираме чувствата и емоциите чрез своите действия – независимо дали са положителни или не. Дните са благоприятни за анализи и прогнози, за подреждане и писане на документация, за ремонтни дейности и всякакви практични занимания, за придобиване на знания и умения, за почистване – около и в нас самите чрез лунната диета на 3 декември.

В 09:40 часа на 3 декември Луната променя фазата си – Последна четвърт. От астрологична гледна точка дневното и нощното светила образуват предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса помежду им). В такива дни се променя водния баланс, а енергията и емоциите ни са променливи. По-променливи могат да бъдат предимно за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Всяко излишно натоварване, дали физическо или психическо, може да натовари повече нервната ви система. Критериите при Луна в Дева се завишават и в стремежа да бъдат изпълнявани поставените задачи стриктно, в детайли, напрежението може да нарасне. Не се съсредоточавайте в това да доказвате на околните собствените си качества и достойнство, изтрийте всякакви съмнения от съзнанието си. Критиката и демонстрирането на чужди грешки също няма да донесе желания ефект, само ще последват наранени чувства и пререкания с околните. Часовете до обяд не са особено благоприятни за взимане на важни управленски решения. Във вечерните часове неблагоприятният аспект между Луната в Дева и Меркурий в Стрелец води до риск за нарушаване на общуването между хората и емоционални изблици на недоволство. Опитайте се да не пренасяте напрежението от работния ден в дома си. Този ден е зареден със силна енергетика в световен аспект. Опасността от тайни съглашения и задкулисни действия, атентати, екологични катастрофи, инциденти с плавателни съдове, от трусове в обществото, прояви на агресия, измами и кражби на ценности с висока стойност е повишена.

На 3 и 4 декември Луната в Дева е в хармония със Слънцето на родените през втората и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие първо ще бъдете чисто емоционално по-балансирани, а от там и вашите реакции в различните ситуации. Когато човек вътрешно е спокоен и уравновесен, тогава всичко останало върви като „по вода“. Хората приемат конструктивно мнението и дори критиката ви, стремят се да постигнат желаните резултати. През тези два дни можете да разчитате и на подкрепата на хората, за да материализирате докрай своите цели. Това, което трябва да бъде взето под внимание е, че от 06:59 часа на 4 декември до 00:33 часа на 5 декември българско време Луната е „без курс“. 4 декември се очертава дисхармоничен като цяло предимно за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Въпреки това всички трябва да бъдат внимателни при Луна „без курс“. Концентрацията ни е по-намалена и сме склонни към грешки, които при хората с рискови професии или от чиято работа зависи човешки живот може да възникне опасност. Не предприемайте рисковани действия и нови начинания. Важните делови срещи отложете за следващ, по-благоприятен ден. Не подписвайте дългосрочни договори и не правете големи капиталовложения.

На 3 и 4 декември не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка. На 3 декември не се препоръчва поставянето въобще на упойки и ваксини при хора, които имат засилена чувствителност към такива и склонност към алергични прояви. Луната е в неблагоприятен аспект с Нептун и създава подобна опасност от реакции. Храната през тези дни трябва да е лесно смилаема, да е с повишено съдържание на калий и витамин В. Ограничете мазните и пържени храни. Възможни са също хранителни и алкохолни интоксикации. Избягвайте срещи и разговори с хора, които ви натоварват емоционално, защото е уязвима и психиката на 3 декември.

Времето – на 3 декември, четвъртък, очаквам времето да бъде по-променливо, в някои райони може облачността може да е по-значителна, особено в планинските. На 4 декември може да има по-съществено усилване на вятъра, което да окаже благотворно влияние за „изгонване“ на облаците и облачността да бъде по-разкъсана. Такова очаквам да бъде и времето през следващата седмица като цяло у нас – с по-силен вятър и опасност за бури в неделя, а между 7 и 9 декември може да има и валежи. Време му е вече и му се пада!

Желая ви ползотворни и спокойни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)