Хороскоп

Вашият хороскоп за 3, 4 и 5 август 2016

03 август 2016

На 3 август Луната все още е в знака Лъв и ни зарежда с добро настроение и желание за забавления и лукс. Бавно и постепенно денят се очертава приятен, ползотворен и успешен за родените през втората и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Във вечерните часове на деня тя образува хармоничен аспект с Уран в Овен и ще внесе нотка на приятни изненади и срещи с интересни хора. Като прибавим и съвпада на Луната с Венера в Лъв, то много измежду родените през третата декада и с рождени Венера и/или Марс в Лъв, а също и в знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада могат да преживеят изключително романтична вечер, която да бъде причина за началото на нова прекрасна любов. Някои от вас могат да спечелят голяма сума пари, други да получат награда при участие в конкурс или да се радват на други придобивки. На този ден Луната в Лъв е разположена по-дисхармонично спрямо Слънцето на родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и спрямо Слънцето на родените през втора и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Бъдете по-търпеливи и внимателни с хората, не рискувайте и не се натоварвайте много.

От 07:13 до 10:34 часа българско време на 4 август Луната в Лъв е „без курс“, а в 10:35 часа преминава в знака Дева. До 10:35 часа вършете рутинни дейности, а не важни дела. Тези часове са по-неблагоприятни най-вече за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Възможни са грешки и проблеми от различно естество. А след 10:35 часа край на забавленията и игрите! Навлизаме в дните на Луна в земната практична Дева, когато настъпва времето за повече работа. Нужно е да изпипваме всичко детайлно и да сме по-критични към себе си и към работата си, не само към другите хора. Денят след 10:35 часа е благоприятен за анализи и прогнози, за писане и оформяне на документи, за учене, за ремонтни дейности, за извършване на определени действия в сферата на здравеопазването, образованието, чистотата и т.н. На повече спокойствие, успехи и ползотворни контакти след 10:35 часа ще се радват родените главно през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Още с преминаването си в знака Дева на 4 август Луната образува предизвикателен аспект с Марс в Стрелец. Във вечерните часове на деня Луната вече съвпада с Меркурий в Дева и заедно образуват твърде напрегната звездна конфигурация с Юпитер в Дева, със Сатурн в Стрелец и с Нептун в Риби, която ще бъде активна и през нощта срещу 5 август. Те създават напрежение и опасност от конфликти, неприятности или инциденти при родените главно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Звездите изискват да бъдем особено предпазливи с храната и алкохола, които консумираме, тъй като са възможни интоксикации. Избягвайте къпане в морето и особено след употреба на алкохол. Работещите в мините и в строителството също да спазват всички правила по безопасност на труда. В световен план се повишава опасността от тайни действия, проблеми с емигранти, бомбени атентати и други прояви на насилие, природни катаклизми, особено в часовете между 20 и 22. Неблагоприятните аспекти са активни и през цялата нощ на 4 срещу 5 август, затова властите трябва да бъдат готови за повече работа тази нощ.

На 5 август в сутрешните часове все още е активен дисхармоничният аспект на Луната с Нептун и може да се отрази по-неблагоприятно в отношенията с околните на родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Нептун е планета, свързана с илюзиите, страховете, измамите, кражбите, интригите. Пазете се от непочтени хора, от измами и кражби, от интриги на работното място. Избягвайте пътуване по вода. Може да се чувствате по-разсеяни или объркани емоционално, да се чувствате неоценени, разочаровани или предадени. Внимавайте за грешки и обърквания в работата, както и ако сте зад волана при хлъзгав път. Луната прави и благоприятен аспект с Плутон, който ще се отрази по-благоприятно на родените под знаците и особено през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог, както и на някои представители на знака Дева от втора декада, чието Слънце има хармонични аспекти по рождение. Дори и да нямате информация за това, ще го разберете според влиянието на планетите за деня. Ще се чувствате концентрирани и задълбочени, ще бъдете амбицирани да свършите набелязаните цели за деня. А някои от вас ще получат ценна финансова или емоционална подкрепа във важен за тях момент.

На 3 август не се препоръчват операции на сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. А на 4 и 5 август – на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на спинална упойка. След 3 август Луната започва постепенно да нараства и през следващите две седмици не е благоприятно извършването на планови операции, с изключение на неотложните и животоспасяващите.

Времето – в сряда, 3 август, очаквам един слънчев, топъл и приятен летен ден. А в следобедните и вечерни часове на 4 август отново може да завали дъжд и да прегърми в някои западни и югозападни райони, особено в планинските. Луната в Дева предполагам, че както винаги ще внесе лятна прохлада през двата дни и особено в нощните часове на 4 срещу 5-ти, както и на самия 5 август. Но на 5 очаквам облачността да бъде вече по-разкъсана. А дали моята астро-метеорологична прогноза съвпада с тази на синоптиците, ще каже Емил Чолаков.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)