hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 3, 4 и 5 юни 2016

03 юни 2016

На 3 юни Луната също е в Телец, намаляваща преди Новолунието на 5 юни. На този ден тя активира много позитивни аспекти, образувайки голям земен тригон с Юпитер в Дева и с Плутон в Козирог заедно с Меркурий в Телец. Тези аспекти правят деня изключително ползотворен по отношение на търговските сделки и договорните отношения, за комуникациите, за интелектуални дейности, за науката, за законодателството, за взимане на решения и т.н. Денят е добър за подписване на договори и споразумения, но не забравяйте, че Марс е ретрограден до края на юни и всичко подписано в този период на по-късен етап може да претърпи промени поради някакви причини. Най-успешен се очертава денят за родените под знаците и предимно през втората и трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, а също и за представителите на знака Телец от втора декада (родените между 1 и 10 май). Не споменавам родените през трета декада на Телец, тъй като в по-късните часове на деня Луната е в опозиция с Марс, а това може да бъде предпоставка за спорове, неприятности, прояви на насилие, инциденти и внезапни здравословни неразположения. Успоредно с тях, денят може да бъде по-напрегнат и дисхармоничен в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на знаците Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите декади. Как точно и в кои сфери ще се проявят положителните и отрицателни планетни аспекти зависи от това как са разположени и какви аспекти правят спрямо планетите в рождения хороскоп на всеки отделен човек. Не забравяйте, че тези хороскопи са общи и предимно напътстващи.

От 02:02 до 06:01 часа българско време на 4 юни Луната в Телец е „без курс“, като в 06:02 часа тя навлиза във въздушните Близнаци. На този ден тя е скрита, „невидима“ от Слънцето и предвид предстоящото Новолуние на 5-ти, чувствата и емоциите могат да бъдат объркани, неадекватни. Близнаци е знак на комуникациите и интелекта, а тази позиция на Луната може да обърка общуването между някои хора с неочаквани реакции и изказвания, тайни договаряния и интриги. По-неблагоприятен може да бъде денят и делата да вървят малко по-трудно за родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Повече слушайте и наблюдавайте, не избързвайте и говорете по-малко. Възможни са неразбирателства с околните, неправилни преценки както от вас, така и от другите хора по отношение на вас. Пазете се от интриги и измами. Денят може да бъде по-ползотворен и успешен за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. И все пак, имайте предвид, че в дните преди и по време на Новолуние сме с намалена енергия и сили. Затова не се натоварвайте прекалено, уязвима е нервната система.

На 5 юни в 06:00 часа българско време е Новолуние на 15 градуса в Близнаци. По-специфичното на това Новолуние е, че съвпада с Венера и заедно образуват голям космически кръст с Юпитер в Дева, със Сатурн в Стрелец и с Нептун в Риби. Този кръст включва планети в предизвикателни помежду си аспекти, който съдържа в себе си по-голямо напрежение и това бележи месец юни като един по-динамичен месец в мунданен аспект. В личен план както на 5 юни, така и през следващите две седмици тази динамика ще се отрази на родените под знаците и най-вече през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада. Юпитер изисква спазване на правилата и законите, на морално-етичните норми на поведение в обществото. Нептун изисква повишено внимание за измами, кражби, илюзии и въвличане в интриги. Венера в Близнаци също е въвлечена в тези аспекти и трябва вниманието да бъде насочено в интимните и бизнес партньорства, както и във финансов план. Сатурн изисква поемане на отговорност и сериозно отношение към хората и делата. Денят и периодът до следващото Пълнолуние на 20 юни са по-благоприятни за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В световен аспект както на 5 юни, така и през месеца като цяло са възможни сривове на борсите, нестабилност в курса на валута – покачване и спадове (най-вероятно на щатския долар), покачване цените на петрола и на лекарствените продукти, а от там и на някои основни храни. Негативните аспекти на Новолунието и Венера с Юпитер, Сатурн и Нептун могат да създадат сериозно напрежение по границите. Трябва да бъдат взети мерки срещу наводнения, защото са възможни и бедствени ситуации в някои райони. Най-уязвими държави за природни бедствия, разпространение на инфекции, екологични замърсявания, обществено напрежение, религиозни конфликти и проблеми с мигриращите бежанци, за терористични нападения, както и за инциденти от различно естество са САЩ, Австралия, Индонезия, Венецуела, България, Гърция, Дания, Йордания, Ирак, Исландия, Италия, Франция, Конго, Куба, Мексико, Нова Зеландия, Норвегия, Саудитска Арабия, Сирия, Турция, България, Филипините, Чили, Швеция и т.н. От 19:47 часа на 5 юни до 06:41 часа на 6 юни Луната е „без курс“.

Времето – на 3 и 4 юни очаквам времето да се задържи приятно и ветровито, въпреки лекото понижение на температурите и следобедните валежи. В нощните часове на 3-ти срещу 4 юни може да се очакват по обилни валежи с гръмотевични бури. На 5 юни времето може да бъде доста променливо и непредсказуемо. И въпреки валежите и честата променливост, Новолунието на 5 юни (върхът на 4 дом в хороскопа е в горещия огнен знак Лъв) дава заявка за някои по-топли от очакваното дни у нас през юни: 8 – 10, 13, 14, 18 – 20, 27 и 28.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)