hs-2001-21-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 3, 4 и 5 юни 2017

03 юни 2017

През следващите три дни Луната транзитира през въздушния знак Везни, знакът на партньорството, красотата и хармонията. Този знак е управляван от планетата Венера и тя ни дава насоката за дните от уикенда. Ще се повиши желанието ни за забавления, за посещение на културни мероприятия, за активни социални контакти. За да достигнем съвършената хармония в обкръжението си е необходимо през тези дни да бъдем по-отстъпчиви, да се стремим към разбирателство и сътрудничество с хората. Музиката, творчеството и красивите неща в обкръжението ни ще ни зареждат с добро настроение и приятни емоции. На моменти някои хора може да са колебливи и по-трудно да взимат решения – Везните често се колебаят, но не защото се страхуват, а защото не искат да наранят някого. Да не забравяме все пак, че този знак е кардинален и не бива да бъде подценяван. Те са дипломатични и се стремят да има справедливост и баланс.

На 3 юни в следобедните часове Луната във Везни съвпада с Юпитер и заедно образуват благоприятен аспект със Слънцето в Близнаци, който ще бъде активен и на 4 юни. Тази звездна хармония е многообещаваща за родените под знаците и най-вече за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа и втора декада. Каквото и да решите да правите през почивните дни, те се очертават като много приятни. Енергията ви е стабилна, а звездите са с вас, където и да отидете. Очакват ви интересни срещи и пътувания, забавления и романтични преживявания. Луната във Везни през двата почивни дни е в по-неблагоприятна позиция за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. От двата почивни дни по-неблагоприятни звездни аспекти има в неделния ден – 4 юни. Луната във Везни образува дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог, а в късните часове на деня и през нощта срещу 5 юни прави опозиция с Венера и Уран в Овен, което също е неблагоприятно. Повишава се опасността за инциденти, агресивни прояви и по-тежки криминални престъпления. Засилва се и нервното напрежение, желанието за риск и насилие, появяват се подсъзнателни страхове. Опозицията на Луната с Венера и Уран в неделния ден изисква повишено внимание в отношенията с партньорите ви, както и с парите. Възможни са конфликти и семейни раздори, а в по-тежки случаи и семейни драми. Ако сте извън дома си през уикенда вземете мерки за сигурността в дома си срещу обири, а по пътищата шофирайте по-внимателно.

Активираните неблагоприятни аспекти на Луната с Венера и Уран на 4 юни, продължават с влиянието си и през първата половина на първия работен ден – 5 юни. На този ден може да възникнат финансови неприятности или загуби, раздори във взаимоотношенията с партньорите при родените най-вече през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Денят не е благоприятен за финансовите дела, за дипломатичните отношения между държави, за бизнес или интимни срещи и разговори, защото могат да възникнат тежки спорове. На 3 и 4 юни Марс е достигнал последните градуси на знака Близнаци, а от 5 юни вече е в знака Рак (до 20 юли вкл.). Венера в Овен също е пред смяна на знака – от 6 юни вече е в Телец. Последните и първите градуси на всеки зодиакален знак в астрологията са известни като „критични“ и също повишава напрежението в неделя и понеделник в световен аспект, особено по отношение на военните действия, агресията, инцидентите и природните катаклизми. 5 юни и най-вече първата половина е благоприятна за взаимоотношенията и работните дела на родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Добрата ви концентрация и предварителното планиране на ангажиментите и действията ви ще ви носят шанс за добри резултати и изяви, за нужната подкрепа от страна на колеги и началници. Отговорното ви отношение към хората и работата няма да останат незабелязани.

Още по темата: Хороскоп за месец юни 2017

В часовете от 11:57 до 13:46 българско време на 5 юни Луната във Везни е „без курс“. В този интервал от часове вършете само рутинна работа или се отдайте на обедна почивка. Важните срещи и дела свършете преди 11:57 или след 13:46 часа, когато Луната навлиза във водния знак Скорпион. Заедно с Марс в Рак, Луната в Скорпион повишава емоционалността и интуицията при някои хора. Желанията стават по-силни, а емоциите и преживявания – много интензивни и дълбоки през втората половина на деня. Тези часове са по-дисхармонични за родените вече през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Емоционално може да сте по-нестабилни и с променливо настроение, а нерядко и избухливи. Не се натоварвайте прекалено и не бъдете крайно взискателни или критични към хората. Избягвайте рисковани действия и се пазете от по-агресивни хора. Луната в Скорпион през втората половина на 5 юни образува хармоничен аспект с Марс в Рак. Толкова много вода засилва както интуицията, така и романтичността, сексуалността, желанието за творчески занимания. А при някои хора може да се засили желанието за сексуални, алкохолни или наркотични оргии. Но такива хора трябва да знаят също, че при Луна в Скорпион се засилва опасността за интоксикации, за тежки необратими здравословни състояния и дори смърт при прекаляване с алкохол и наркотици. Затова зависимите не бива да „дърпат дявола за опашката“. Втората половина на деня е по-хармонична и ползотворна за родените под знаците и най-вече през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие също може да се чувствате по-емоционални и дори напрегнати на моменти, но звездите ще ви носят нужната подкрепа в действията ви и ще внасят повече хармония в отношенията ви с хората. Разчитайте на силната си интуиция във важните моменти, а във вечерните часове се отдайте на творческите си хобита, на приятни срещи и емоционални разговори, или на топлата задушевна обстановка в семейството си.

На 5 юни до 13:46 часа не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата, естетични корекции. А след 13:46 часа не се препоръчват никакви планови интервенции, с изключение на животоспасяващи. Луната в Скорпион се управлява от планетата Плутон, което повишава риска от инфекции или усложнения по време или след операцията, както и за кръвоизливи. На 3, 4 и 5 юни до обяд са по-уязвими бъбреците и функцията им като цяло, а с преминаването на Луната в Скорпион в 13:47 часа на 5 юни става уязвима половата система като цяло и дебелото черво. Избягвайте случайни сексуални контакти на този ден. През следващите дни намалете консумацията на тестени и сладки храни.

Времето – в съботния и първата половина на неделния ден Луната във Везни ще оказва положително влияние и върху времето. Ако някъде има валежи, придружени с гръмотевични бури, то такива може да се очакват в следобедните и вечерни часове в неделя. Луната в Скорпион ще активира отново облачността и валежите, докато преминава през този знак, т.е. до сряда включително. Колкото до градушките, много сериозни мерки от държавата и земеделците трябва да бъдат взети в периода от 24 юни до средата на месец юли.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)