hs-2005-37-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 30 и 31 юли 2016

30 юли 2016

На 30 юли Луната транзитира през трета декада на въздушните Близнаци. През първата половина от деня тя образува предизвикателен аспект с Юпитер в Дева. Звездите ще оказват по-дисхармонично влияние на този ден върху родените най-вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Емоциите могат да излизат от контрол, да сте склонни към прекаляване или риск. Въздържайте се и не нарушавайте правила и закони, за да не си създавате неприятности и конфликти. В същото време Луната образува и благоприятен аспект с Венера в Лъв, които ще носят добро настроение, хармонични взаимоотношения с близки и приятели, много поводи за радост, забавления, придобивки и любовни трепети за влюбените, родени под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. От 14:46 часа българско време до 00:09 часа на 31 юли Луната в Близнаци е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. През втората половина от деня не вършете нищо важно, не започвайте нови начинания, не предприемайте рисковани действия. Почивайте активно и ако трябва нещо да вършите, нека е рутинна работа. Чудесен ден за общуване и приятни разговори, за пътувания, за шиене, бродиране, писане, четене, гледане на телевизия и слушане на приятна музика и т.н.

В 00:10 часа на 31 юли Луната преминава във водния знак Рак. Ще се повиши нашата чувствителност и интуицията ни. Ще сме по-мнителни, но и по-емпатични с повече мисъл и насоченост към семейството, дома и нашите лични нужди. В дните, когато Луната е в Рак сме по-избирателни в общуването, нуждаем се от топлота и уют. Настроението ни може да бъде променливо в зависимост от обстоятелствата и обкръжаващата ни среда. На този ден Луната образува благоприятен аспект с Нептун и никак няма да ни е до работа и каквато и да било активност. Някои от вас може да усещат и сънливост. Чудесен ден за медитация, за творчески занимания и всякакви забавления със семейството. Обърнете нужното влияние на своите близки. Добър ден за ремонтни работи в дома и поливане на градината. Неделният ден е най-благоприятен за родените под знаците и най-вече през първата и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Водната Луна в Рак образува неблагоприятни аспекти към Слънцето на родените през първата и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. В по-малка степен денят е дисхармоничен и за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Не се натоварвайте физически и психически. Избягвайте конфликти, предпазвайте се от инциденти и неприятности, особено във вечерните и нощни часове, когато Луната образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Почиващите на морето или около други водоеми да бъдат внимателни при къпане. Възможна е появата на „мъртво вълнение“ в морето, което повишава опасността от удавяне. При Луна в Рак е уязвим стомаха, затова избягвайте пържените и мазни храни. Ограничете месото и месните продукти, както и алкохола. Това са дни, в които желанието да се покрием и изчезнем за малко от света или просто да положим глава на нечие рамо, ще ни подтикне към малко изолация за кратко, за да възвърнем силите си и обновим енергията си.

Времето – през следващите два дни Луната в Рак внася влажност и е възможно главно в някои западни части на страната да има отново краткотрайни превалявания от дъжд. Но тенденцията е към запазване на високите температури, а облачността очаквам да се разсее изцяло след Новолунието на 2 август.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)