Вашият хороскоп за 12 и 13 септември

Вашият хороскоп за 31 юли и 1 август 2015

31 юли 2015

В 00:41 часа българско време на 31 юли Луната преминава във въздушния знак Водолей. През следващите два дни ще разсъждаваме по-философски и ще сме склонни да експериментираме и да търсим нестандартни решения. Ще се стремим да намерим точните методи и средства, чрез които да проявим своята индивидуалност и уникалност, превръщайки я в символ на колективните идеали. Дните са подходящи за научно-технически изследвания и дейности, за представяне на идеи и проекти в сферата на новите технологии, за групова работа, срещи с приятели и съмишленици, провеждане на конференции и разговори с представители на различни организации, за решаване на въпроси, свързани с енергетиката и цените на тока. На 31 юли и 1 август не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Избягвайте продължителното стоене на крак и нервното напрежение.

На 31 юли в 13:43 часа е Пълнолуние в знака Водолей. Препоръчително е през следващите 2 седмици да се довършат и приключат започнати проекти и взаимоотношения, свързани с тях. Пред нас ще изникнат неочаквано нови възможности и перспективи, които ще очароват предимно по-активните личности. Емоциите ни няма да бъдат така дълбоки, но пък ще възникват внезапно. Пълнолунието може да внесе повече напрежение в ежедневието на родените през първата и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от първите две декади. Опозицията между Слънцето и Луната ни дава голяма енергия – при Пълнолуние сме на върха на физическата активност. Тогава е доста силно и влиянието върху психиката на хората, затова трябва да се стремим да канализираме правилно тази енергия. Разчитайте на засилената си интуиция през тези дни. Тя няма да ви подведе да допускате сериозни грешки. 31 юли е благоприятен ден за родените през първата и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вашето Слънце е в хармонични аспекти със Слънцето в Лъв и Луната във Водолей. А те дават обещание и заявка за ползотворни два дни и като цяло благоприятни две седмици до Новолунието на 18 август по отношение на делата и изявите ви. Денят е благоприятен за провеждане на лунната диета и изчистване на организма от токсините.

На 31 юли срещу 1 август се активира неблагоприятен аспект опозиция между Луната и Меркурий в Лъв. Избягвайте пътуване на дълги разстояния или шофиране с високи скорости в нощта на 31 юли и ранните сутрешни часове на 1 август. По-уязвими за инциденти и други неприятности през тези часове и на 1 август са родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите декади. Денят не е благоприятен за ремонт на електроуреди и техника за вас, защото Луната във Водолей крие опасности за токови удари. В здравословен аспект е уязвима нервната система. Меркурий се свързва с начина на мислене и с общуването, които могат да се окажат неправилни и затруднени, да ви подтикват към взимане на прибързани и емоционални решения. Така рискувате да се конфронтирате и да допуснете сериозни грешки. Във вечерните часове на деня Луната прави неблагоприятни аспекти вече с Юпитер в Лъв, а също и с ретроградната Венера, която отново се върна в Лъв. Това налага да бъдете по-внимателни както във финансов план, така и в отношенията си с любимите хора. Възможно е да възникнат конфликти поради ревност от страна на партньора или заради пари. Денят е най-благоприятен за родените през втората и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Хармоничният аспект на Луната със собствения си управител Уран, който е в Овен, носи положителен заряд, неочаквани обрати и възможности за положително развитие в делата и взаимоотношенията ви с хората. Но тъй като този хороскоп се изготвя на база на аспектите единствено на транзитната Луна към слънчевия ви знак, никой няма гаранцията, че няма някой дисхармоничен аспект на други рождени планети в личния си хороскоп, намиращи се в някой от неблагоприятните за деня слънчеви знаци. Така че, не приемайте на 100 % прогнозите в общите хороскопи. Нека те ви бъдат само като пътеводител и ориентир за деня.

Времето – през двата дни очаквам да има разкъсана облачност и по-ветровито да бъде в североизточните части на страната. В следобедните часове на 31 юли и през нощта срещу 1 август може да превали и прегърми, а вятърът да се усили още. В хороскопа на Пълнолунието има индикации за леко захлаждане в рамките на следващата седмица. Дано да е така, за да отдъхнем за малко от жегите.
Желая ви успешен петъчен ден и приятни почивни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)