Вашият хороскоп за 4 и 5 януари 2016

Вашият хороскоп за 4 и 5 януари 2016

04 януари 2016

На 4 и 5 януари 2016 година Луната е в знака Скорпион, намаляваща. В ранните сутрешни часове на 4 януари Луната все още е под силното влияние на предизвикателните аспекти, активирани през нощта на 3 срещу 4 януари – съвпад с Марс в Скорпион и квадратура с Меркурий във Водолей (двете планети от 3 януари смениха знаците). След 10 часа те се разпадат и опасността от пътни инциденти и неприятности от различно естество намалява, но през нощта срещу и в ранните часове на 4 януари планетите създават опасност за такива. Луната в Скорпион засилва амбициите и желанието за доминиране. Емоциите стават много интензивни дълбоки, като някои хора трудно биха ги контролирали. 4 януари може да бъде по-натоварен и невралгичен ден за родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Изслушвайте хората преди да направите погрешна преценка и не бъдете крайно взискателни. Все пак е първи работен ден след толкова празници и някои хора не са готови за интензитета на деня. Звездите са по-благосклонни на 4 януари за родените под знаците и най-вече през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Благоприятният аспект на Луната с Нептун ще ви вдъхва вяра, ще ви зарежда с творческо вдъхновение, ще повиши интуицията ви и желанието за романтика.

На 5 януари Луната образува хармонични аспекти със Слънцето в Козирог и с Юпитер в Дева. Родените през втората и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби получават шанс за изяви и успехи, за разбирателство с близките и колегите си. Луната в Скорпион на този ден образува дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. За тях, а в по-малка степен и за родените през втора и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, възможностите за постижения и хармония в ежедневието е намалена. Възможен е емоционален дискомфорт, а в по-тежки случаи изблици на гняв и дори насилие, било то емоционално или физически. В здравословен аспект е уязвима половата система. При Луна в Скорпион трябва да се избягват случайни полови контакти без предпазни средства, тъй като е възможно предаването на заболявания предавани по полов път. На 4 и 5 януари не се препоръчват операции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки. В обществото може да се обсъждат наболели въпроси, свързани с престъпността, банките, данъците, хирургията, сексуалността, темите за живота и смъртта, енергетиката и т.н.

Времето – през следващите дни времето ще става все по-зимно, а температурите очаквам още да паднат. Луната във водния знак Скорпион може да увеличи и снеговалежите. Пътищата трябва да бъдат добре подготвени за зимните условия, защото през следващите дни ще стават все по-тежки. Властите трябва да се погрижат за пътищата в страната, защото очаквам времето да стане още по-студено и пътищата трудно проходими, което ще затрудни движението на транспортните средства. Новолунието на 10 януари е в съвпад с Плутон в Козирог и в квадратура с Уран в Овен. Очакват ни тежки зимни условия през януари и трябва да бъдем подготвени за тях.

Желая ви успешни първи работни дни на 2016 година!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)