Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 септември

Вашият хороскоп за 4 март 2016

04 март 2016

На 4 март Луната продължава транзита си в знака Козирог, но вече през втората декада. През първата половина на деня тя е в хармоничен аспект със Слънцето и Нептун в Риби, а по-късно и с Юпитер в Дева. Те ще подкрепят и „подслаждат“ живота на този ден на родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Родените през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да са особено предпазливи на този ден, тъй като Луната през втората половина на деня и през нощта съвпада с Плутон в Козирог и заедно правят неблагоприятен аспект с Уран в Овен. Опасността от неприятности и инциденти на този ден в световен план са много завишени, както и в личен план за изброените знаци. Тези планетни аспекти създават предпоставка за тежки криминални престъпления, за протести и прояви на насилие, за експлозии, атентати, тежки транспортни произшествия, инциденти в планината, под земята в мини или в метро и т.н. В по-малка степен тези неблагоприятни аспекти могат да се отразят в ежедневието на родените през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Успоредно с описаните по-горе дисхармонични аспекти се оформя още един такъв – Меркурий във Водолей се подготвя да смени знака си и е в критичен 29-ти градус, активирайки неблагоприятен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между планетите) с Марс, който също е в критичен 29-ти градус на знака Скорпион. Този аспект може да бъде опасен за хора, родени на 17/18 февруари Водолеи, на 18/19 май Телци, на 20/21 август Лъвове, на 20/21 ноември Скорпиони или друга рождена планета като Марс, Уран или Плутон в 29-я градус на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Тези аспекти могат да активират в личен план във вечерните и нощни часове кавги, които да нараснат до битови скандали и драми. Избягвайте пътуванията и „гонки“ в нощните часове, тъй като планетите създават предпоставка за сериозни транспортни инциденти. Бъдете на спокойно и сигурно място, вземете предпазни мерки за сигурността на автомобилите си срещу кражби и палежи. В световен план са възможни бомбени атентати в транспортни средства, насилие над млади хора и ученици.

Времето – Луната в Козирог и аспектите й с останалите планети създават условия за усилване на вятъра, по-ниски температурни стойности от изминалите няколко слънчеви дни с Луна в Стрелец. На места не са изключени краткотрайни валежи и бури, които за кратко време да върнат зимата. Бъдете по-внимателни, ако сте в планината или по пътищата.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)