hs-2002-25-a-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 4, 5 и 6 март 2017

04 март 2017

На 4 март до 12:05 часа българско време Луната в Телец е „без курс“. Бъдете по-внимателни в тези часове. В 12:06 часа Луната навлиза във въздушния знак Близнаци. Повишава се желанието ни за общуване, пътувания, за срещи с приятели и роднини, за приятни разговори и обмяна на информация през следващите два дни и половина. Първата половина от деня е в енергийно по-хармонична и положителна в емоционален план за родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. По-дискомфортна може да бъде за родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малък аспект и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Почивайте активно, не предприемайте рисковани действия и избягвайте конфликтите. С преминаването на Луната в Близнаци в 12:06 часа енергиите и влиянието се променят. Втората половина на деня е вече много по-приятна за родените под знаците и особено за първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се радвате на активни контакти с близки и приятели. Ще обменяте нови идеи и ще се приспособявате с лекота към всичко. Всичко ново и неизвестно ще бъде интересно и завладяващо. Втората половина на деня може да не бъде така приятна в емоционален план за някои измежду родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Дните, в които Луната преминава през знака Близнаци, са благоприятни за решения и действия с краткосрочни цели, за интелектуални занимания и разговори, за четене и писане, игри и развлечения. Лесно ще усвояваме всичко, ще сме склонни да възприемаме нови идеи и ще бъдем готови да реализираме всяка интересна идея. Но няма да сме склонни към търпение и постоянство, затова не бива да се натоварваме с мисли за далечното бъдеще. Живейте тук и сега, наслаждавайте се на всеки прекрасен миг.

На 5 март Луната в Близнаци образува в сутрешните часове благоприятен аспект с Венера в Овен. Чудесна първа половина от деня за забавления с любимите хора и интимни срещи. В 13:32 часа Луната е във фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето и Луната са в дисхармоничен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях). Тези, които четат редовно хороскопите ми, вече знаят, че дисхармоничните аспекти между планетите внасят напрежение – в емоционален план при засегнатите от тези аспекти, в обществото и във голяма част от процесите на Земята. На този ден по-засегнати от някакви грижи или разочарования, неразбирателства, емоционална нестабилност и раздразнителност при родените най-вече през втората декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Енергията ви е нестабилна, а емоциите – променливи. Звездите на този ден създават предпоставка за по-тежки инциденти от различно естество, за атентати, природни катаклизми, за скандали в обществото и в личен план при изброените знаци. Бъдете по-търпеливи и постоянни в мнението си, не предприемайте рисковани действия. Луната в Близнаци, преминавайки през втората декада на знака, ще оказва по-благотворно влияние в ежедневието на родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. За вас денят се очертава много положителен. Повечето от вас ще се радват на приятни преживявания с близките и любимите си хора, на придобивки и подаръци. В следобедните часове на деня Луната активира благоприятен аспект и с планетата на просперитета, растежа, вярата и духовността Юпитер. Звездите ще подсилят вярата у нас, ще подобрят настроението ни, ще отворят съзнанието ни и ще сме по-авантюристично настроени.

Първият работен ден на новата седмица, 6 март, стартира с Луна в неблагоприятен аспект със Сатурн в Стрелец и благоприятен с Марс и Уран в Овен. В часовете между 09:55 и 14:27 българско време е „без курс“. След тридневните празници в първия работен ден няма да сме особено настроени за работа. В този интервал от часове вършете рутинни задачи и довършете поизостанали дела. Тези часове не са благоприятни за взимане на важни и дългосрочни решения, за подписване на договори, за капиталовложения, стартиране на нови проекти и рисковани действия. В часовете до 14:27 Луната в Близнаци ще оказва по-неблагоприятно влияние за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Внимавайте за грешки и неразбирателство с колеги и шефове на работното си място. Делата може да се развиват по-трудно, да пропадат срещи, да се обърквате и вършите нещо по няколко пъти. Планирайте деня си така, че да оставите важните дела за след 14:28 часа, когато Луната преминава във водния знак Рак. Макар и „без курс“ Луната в Близнаци до 14:27 часа ще оказва по-благотворно влияние в ежедневието на представителите на третата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Използвайте часовете до 09:55, ако имате да свършите нещо важно и неотложно в работата си или в институциите.

С навлизането на Луната в знака Рак в 14:28 часа на 6 март влиянието й става по-дисхармонично след този час за родените през първата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. По-благоприятни са часовете след 14:28 в енергийно отношение за родените под знаците и главно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. При транзит на Луната през този знак ставаме по-чувствителни, емпатични и раними, реагираме по-емоционално. Ще се вълнуваме повече от личния си живот и за близките си, за дома и семейството. Часовете след 14:28, както и следващите два дни, са благоприятни за ремонт и подреждане на дома, за организиране на семейни срещи и празненства, за медитация, за продажба на имоти (не за покупка, защото Венера вече е в стационарна фаза). В обществото ще се разискват по-активно наболели социални теми, въпроси за раждаемостта и майчинството, за сигурността и вътрешните работи в страната, за цените на стоките и услугите, за земеделието и т.н.

На 6 март не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. А поради ретроградното движение на Венера до 17 април не е благоприятно да се правят естетически корекции, интервенции на носа, яйчниците и бъбреците, с изключение на животоспасяващите. Желателно е да се ограничат мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Рибата и всякакви други морски дарове, въглехидратите, плодовете и зеленчуците ще се усвояват добре от организма.

Времето – хороскопът на лунната фаза Първа четвърт водният изгряващ знака Рак дава индикации за повече влажност и някои по-облачни дни с възможност за превалявания от дъжд в следобедните часове на 6-ти, на 7 и 8 март. На 4, 5, 9 и 10 тенденцията е по-скоро за приятно и на повечето места в страната слънчево време, а в някои райони – с разкъсана облачност. На 5 март времето може да бъде по-променливо и ветровито.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)