Вашият хороскоп за 19, 20 и 21 януари 2016

Вашият хороскоп за 5 и 6 ноември

05 ноември 2015

На 5 и 6 ноември Луната е в знака Дева – време е да поработим, да усвояваме нови знания и умения, да се погрижим за здравето си или за това на близък. Дните са благоприятни за провеждане на изследвания и лечение, за продължителен труд, за изготвяне на анализи и прогнози, за почистване на дома или офиса, а също и за ремонтни дейности. Намаляващата Луна в Дева е подходяща за дълбоко почистващи маски на лицето, за епилация, за провеждане на диети, за пресаждане на цветя и т.н. Храната трябва да не бъде тежка, мазна и трудно смилаема, защото в такива дни е уязвима храносмилателната система и главно червата. Не се препоръчват операции на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника или жлъчните пътища, поставянето на упойки (на 5 ноември Луната прави неблагоприятен аспект с Нептун) и още по-малко спинална анестезия.

На 5 ноември Луната образува подвижен таоквадрат със Сатурн в Стрелец и с Нептун в Риби. Тези аспекти създават предпоставка за интриги, клюки, кражби и измами, шантажи и задкулисни действия. Най-уязвими на този ден са родените под знаците и предимно през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, както и Овен, Лъв, Везни и Водолей в по-малка степен. Бъдете по-старателни на работното място и не влизайте в конфликт с началници. Сега не е момента да ги молите за нещо, за да не ви откажат категорично. Хармоничният аспект на Луната с Меркурий в Скорпион в следобедните и вечерни часове ще разведри обстановката. Ще има възможност за постигане на разбирателство в личните контакти и в договарянията. В здравословен план планетите създават предпоставка за хранителни, алкохолни и медикаментозни интоксикации, алергични прояви, ендокринни нарушения, възпаления и т.н. В световен аспект са възможни инциденти във вода, замърсявания, проблеми с мигрантите и етнически конфликти. При Луна в Дева хората стават по-взискателни и критични, така че и българските политици трябва да се въоръжат с търпение и да търсят разрешение на наболелите въпроси и критичните звена в държавата ни. Следващите 2 – 3 дни ще са трудни за управляващите. Да се надяваме, че ще бъдат намерени конструктивни решения. На 5 ноември звездите са по-благосклонни към родените под знаците и особено през първата декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Телците ще се радват на любовта на близките и любими хора, ще постигат успехи спортистите и работещите в сферата на изкуството, политиката, развлекателния бизнес и т.н. Раците ще общуват много активно и ще се радват на успешни договаряния. Ако не пътуват, то телефона им може да „изпуши“ от разговори. Добър ден за учене и уреждане на документи. Мнението им ще бъде чуто и ще се радват на уважението на хората. Скорпионите ще имат нови планове, ще се срещат с интересни хора и ще получават подкрепата от приятели. Ще са изпълнени с енергия и идеи, ще са готови да експериментират. Козирозите могат да очакват положителни контакти с хора от чужбина. Ще се радват на успехи и постижения работещите в сферата на законодателството, издателската дейност и рекламата, а някои от тях може да разрешат юридически въпроси или морално-етични конфликти.

На 6 ноември Луната прави хармоничен аспект със Слънцето в Скорпион и с Плутон в Козирог, а в следобедните часове е в съвпад с Юпитер в Дева. Тези благоприятни планетни аспекти носят добри възможности за намиране на решения по важни държавни въпроси. В личен план звездите ще носят повече късмет, ентусиазъм и енергия на родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Въпреки, че на този ден Луната не сключва неблагоприятни аспекти с останалите планети, сама по себе си тя прави дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, както и Овен, Лъв, Везни и Водолей в по-малка степен. Неблагоприятният аспект между Луната и Слънцето може да доведе както до емоционална нестабилност, така и до физически прояви в здравословен план при хората, които са подложени на повече стрес в ежедневието си. Енергията и емоционалното им състояние ще са променливи, затова не е препоръчително да се натоварват прекалено. Първите четири знака трябва да избягват рисковани действия.

Времето – в сутрешните часове на 5 ноември температурите може да бъдат по-ниски от очакваното и на места да има гъста мъгла. Като цяло не очаквам съществена облачност през следващите два дни. Единствено за 5 ноември съм с резерви, поради неблагоприятните аспекти на Луната със Сатурн в Стрелец и Нептун в Риби.

Желая ви успешни работни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)