hs-2009-07-b-1024_wallpaper

Вашият хороскоп за 5, 6 и 7 ноември 2016

05 ноември 2016

На 5 и 6 ноември до обяд Луната все още преминава през знака Козирог и е растяща. Бавно, но славно Сатурн и Козирог продължават своето влияние чрез знака на Луната. В такива дни емоциите при някои хора са по-сковани – трудно ги изразяват или са доста дистанцирани и предпазливи. Понякога е хубаво човек да бъде предпазлив, особено ако по природа е по-рисков тип. Затова транзита на Луната през този земен знак ни „приземява“ и сме доста по-организирани и търпеливи от друг път. Но когато на небето се оформят предизвикателни аспекти, няма начин да бъде всичко спокойно, не и в обществото. На 5 ноември Луната образува както благоприятен аспект със Слънцето в Скорпион, така и съвпад с Плутон и квадратура с Юпитер, които са по-неблагоприятни. Хармоничният й аспект със Слънцето ще се отразява по-положително и ще носи благоприятно развитие в делата на родените под знаците и предимно през втората декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще сте силните на деня и ще диктувате правилата в обкръжението си. В следобедните часове Луната е в хармоничен аспект и с Меркурий, които ще подпомагат общуването ви, договарянията, търговските сделки, работата с документи. Очаква ви един ползотворен ден.

5 ноември се очертава по-напрегнат и емоционално експанзивен, при някои дори до крайност, измежду родените през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същата декада. Съвпадът на Луната с Плутон не е за подценяване, защото емоциите и желанията стават много дълбоки и мощни. Някои от вас може да бъдат склонни към риск и крайни действия, които обаче не са препоръчителни. Добре е да сдържате гнева и емоциите си, за да не се въвличате в конфликти. И най-важното – предпазвайте се от инциденти и травми. При тези планетни аспекти са възможни пропадания в шахти или ями, инциденти в асансьори. Не позволявайте да ви манипулират и притискат околните. В световен план денят създава опасности за атентати, прояви на насилие, тежки криминални престъпления, природни катаклизми, скандални разкрития за хора от политическия живот и съдебната система; за инциденти в планината, в мина, на строежи, под земята или в метрото.

На 6 ноември енергиите също са силно наелектризирани в сутрешните часове – Луната е в съвпад с Марс в Козирог. Марс е планета на войните, състезанията, инцидентите, пожарите. И внася напрежение в ежедневието, когато Луната или друга планета е в предизвикателен аспект с него. Затова трябва да се използват по-предпазливо и конструктивно тези енергии. На този ден те са по-дисхармонични вече за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същата декада. Тъй като денят за много хора е почивен, бъдете предпазливи за скандали в семейството или извън него, както и по време на шофиране, ако сте зад волана. А ако сте на работа, внимавайте за конфликти, при работа с режещи машини. В мунданен план и в съботния ден планетите създават опасност за транспортни инциденти и такива в планината, на строежи, за природни катаклизми, за експлозии / пожари и атентати. Много динамичен и силен ден за родените под знаците и най-вече през третата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Отличен ден за спорт, участия в състезания, пътувания, излети, изследвания, ремонтни дейности в дома или вилата, за земеделска работа. От 11:56 до 15:55 часа Луната е „без курс“, а в 15:56 часа тя преминава във въздушния знак Водолей.

Както във вечерните часове на 6-ти, така и в първия работен ден на новата работна седмица, 7 ноември, енергията на въздушната Луна е по-хармонична за родените през първа декада (на 7-ми и за представителите на втора декада) на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Благоприятният й аспект с Юпитер във Везни ще ви даде мощен тласък и голяма подкрепа за при постигане на целите, на уважение и израстване, за решаването на важни въпроси и взимането на смели решения. По-дисхармонично ще бъде влиянието на Луната във Водолей във вечерните часове на 6-ти и срещу 7-ми за родените през първа декада, а на 7 ноември и за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. В 21:51 часа Луната променя фазата си – фаза Първа четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето и Луната са в аспект 90 градуса , който създава при някои хора емоционален дискомфорт, а при други проявлението може да бъде на физическо ниво. Уязвими са нервната система и кръвообращението. При Луна във Водолей сме по-дистанцирани от личните грижи и преживявания на другите хора. Вълнуват ни повече глобални въпроси и гледаме доста напред във времето. Денят е благоприятен за решаване на важни политически и общочовешки теми, за организационни дейности и работа в групи, за семинари и конференции, за научно-технически и космически изследвания.

На 7 ноември не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. При спортуване или по време на състезания внимавайте за травми на краката. Избягвайте силно нервно напрежение, не претоварвайте очите си. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамини С и В2.

Времето – до четвъртък, 10 ноември, включително очаквам времето да бъде по-променливо и облачно като цяло – с усилване на вятъра, с валежи от дъжд, мъгла в сутрешните часове. И едва на 11 ноември, следващия четвъртък, да усетим топлина и слънчеви лъчи. Това е положението! Не забравяйте сутрин топла връхна дрешка и чадър при излизане.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)