Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 септември

Вашият хороскоп за 5, 6 и 7 октомври 2016

05 октомври 2016

На 5 октомври в часовете между 04:04 и 11:26 Луната в Скорпион е „без курс„. Това прави първата половина на деня неефективна за провеждане важни бизнес срещи и взимане на решения, за подписване на договори, скъпи покупки, стартиране на нови начинания и за рисковани действия. В 11:27 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 23:40 часа на 7 октомври. През следващите два дни и половина тя ще ни зарежда с много ентусиазъм, вяра и идеализъм. Ще гледаме по-философски на нещата и ще мислим по-глобално. Ще се стремим към ползотворни контакти с високопоставени хора, към придобиване на повече знания, към изяви. В такива дни сме много по-активни и целенасочени, но и склонни към риск и с повишени изисквания към другите. Дните са благоприятни за взимане на важни бизнес решения и за контакти с чужденци и инвеститори, за приемане на закони и правилници, за разрешаване на юридически въпроси и конфликти от морално-етично естество, за учене, за пътувания, за участие в спортни състезания и научни олимпиади, за провеждане на престижни конкурси и награждавания.

В часовете до 11:26 часа на 5 октомври Луната в Скорпион „без курс“ е с по-неблагоприятно въздействие за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Вършете главно рутинни задачи, не предприемайте рисковани действия и начинания. Бъдете внимателни в общуването с околните, защото може да се почувствате неразбрани и разочаровани, след което да последват конфликти. Телците да бъдат по-предпазливи отношенията с партньори и опоненти, Лъвовете – за проблеми в къщи с течове или с член от семейството, Скорпионите – за здравето и от травми, а Водолеите – в отношенията на работното място и особено с шефовете. При Овните са възможни финансови грижи, при Близнаците – затруднения в работата или здравословно неразположение, при Везните – по-трудно общуване с околните, проблеми с колата или с документи. Стрелците може да се чувстват по-самотни и неразбрани, но пък е добре за малко да се откъснат от шумните обкръжения и да се уединят. Така ще възстановите енергийния си баланс. Първата половина на деня е благоприятна за творчески занимания и подпомагане на хора в неравностойно положение за Стрелците от трета декада. Въпреки Луната „без курс“ до 11:26 часа енергията на Луна в Скорпион е в по-хармонично взаимодействие със Слънцето на родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Раците ще са заредени с творческо вдъхновение и повишена интуиция, с желание за постигане на успехи и придобивки. Чувствата ще са дълбоки, любовта – силна и страстна, а отношенията с децата – по-емоционални, но не конфликтни. Девите могат да имат ползотворни контакти, обещаващи преговори, но решенията взимайте след 11:27 часа. Козирозите ще получават ценна подкрепа, а Рибите – успешни контакти със задгранични партньори, възможност за реклама на дейността си, подготовка за пътувания, получаване на ценна информация.

С навлизането на Луната в знака Стрелец в 11:27 часа на 5 октомври, енергиите и влиянието им се променя. Втората половина от деня е по-благоприятна за родените под знаците и най-вече от първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната с Юпитер ще зареди ежедневието ви с добро настроение, ще ви носи късмет и ще ви предостави добри възможности за развитие в бъдещ аспект. Докато за родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада Луната в Стрелец е с по-дисхармонично влияние, особено за първите четири знака. Не се натоварвайте емоционално и физически. Бъдете предпазливи за конфликти, неприятности или инциденти. На този ден Меркурий в Дева на 27 градуса е в съвпад с неподвижната звезда Alkaid (Benetnasch) от съзвездие Голяма Мечка. Тази звезда е с неблагоприятно влияние и като се има предвид естеството на планетата Меркурий, то при някои хора са възможни неразбирателства и по-сериозни конфликти, проблеми с или загуба на документация / информация, с автомобила или по време на път, с багаж, билети, телефони и т.н. Влиянието на този съвпад не е положително и за дипломацията, търговията, транспорта и образованието. В същото време и Венера в Скорпион е в съвпад пък с Лилит (Черната Луна). Влиянието тук също е неблагоприятно, особено за партньорствата и финансите. Не са изключени и природни катаклизми. За предпочитане е да не се правят на този ден големи капиталовложения. Бъдете внимателни при шофиране, внимавайте за финансови измами и вземете мерки срещу кражби на пари или ценности. Възможни са инциденти с тийнейджъри и насилие над жени.

На 6 октомври Луната първо образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби, а след това съвпада с планетата на ограниченията и отговорността Сатурн в Стрелец. Денят като цяло се очертава по-труден и невралгичен. Звездите създават предпоставка за измами, задкулисни действия, лъжи и интриги в личен план и в обществено-политическия живот, а също и за проблеми по границите с мигранти. В личен план с някакви трудности и с повече отговорности ще трябва да се справят основно през първата половина на деня родените вече през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада. Съвпадът на Луната със Сатурн създава предпоставка за главоболие, болки в зъбите и ставите. По-чувствителна е кожата. При някои хора може да бъде засилено чувството за самота и неудовлетвореност, а други да имат неприятности с началници и контролни органи. Повишено внимание за травми и инциденти трябва да има при работещите в строителството и в мините, както и при планинарите. Около обяд тези негативни аспекти започват постепенно да се разпадат, а с тях и проблемите да намаляват. Луната активира и благоприятен аспект със Слънцето във Везни. Те ще подкрепят родените под знаците и най-вече през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

На 7 октомври от 09:26 до 23:40 часа българско време Луната в Стрелец е „без курс“, което прави деня абсолютно неефективен за важни действия и решения, за подписване на договори и споразумения, за големи търговски сделки, за предприемане на рисковани начинания и т.н. На този ден позицията на Луната в знака Стрелец е с по-положително влияние за родените под знаците и предимно през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Звездите няма да са така щедри към родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада. Концентрацията може да бъде намалена, а това може да доведе до неприятности или инциденти. Ако се налага да пътувате в петъчния ден, бъдете по-внимателни за грешки и обърквания, при шофиране на път и прегледайте добре автомобила си преди да тръгнете. Луната в огнения знак Стрелец може да създаде опасност за експлозии, пожари, наранявания с огнестрелно оръжие, както и по време на езда. Работете по-предпазливо с газови бутилки и с други лесно запалими и избухливи вещества. Денят е благоприятен за рутинна работа и довършителни дейности.

На 5 октомври не се препоръчват операции на пикочо-половата система, на 6 и 7 октомври – на черния дроб, жлъчката, дискова херния, смяна на бедрени стави. Не се препоръчват през тези два дни кръвопреливанията и кръвопусканията, а на 6 октомври и поставянето на ваксини. Ограничете алкохола, енергийните напитки и мазнините. Белтъчините ще се усвояват по-лесно от организма.

Времето – през следващите дни очаквам предимно разкъсана облачност и краткотрайни валежи, а на 6 октомври са възможни превалявания и на сняг по високите части в планините.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)