Вашият хороскоп за 26 и 27 септември

Вашият хороскоп за 6 и 7 август 2015

06 август 2015

В часовете между 02:29 и 04:29 на 6 август Луната в Овен е „без курс“, т.е. подготвяйки се за преминаване в следващия знак, тя не образува през тези часове главни аспекти с останалите планети от Слънчевата система. В такъв интервал от време не е желателно да се предприемат рисковани действия. Склонни сме към разсеяност и грешки, особено работещите нощни смени и пътуващите на дълъг път. В 04:30 часа Луната преминава в земния знак Телец, през който ще транзитира в следващите два и половина. Телецът е спокоен, стабилен, издръжлив и търпелив.Затова и през следващите дни ще сме малко по-земни в стремежите и действията си, по-постоянни и няма да сме склонни да вършим прибързани и необмислени неща. Точно обратното – ще обмисляме добре всяка бъдеща стъпка, ще създадем стратегия, ще изчакваме и ще действаме само, ако сме напълно сигурни в крайния резултат. Материалната стабилност също ще е важна тези дни и ще се стремим към нея. Никога няма да видите импулсивно устремен напред Телец, освен ако не сте го разгневили след няколко часа „работа“ по този въпрос. Този зодиакален знак е един от най-търпеливите, но не трябва да си играете с търпението му, защото разярен може да помете всичко и всички пред себе си.

6 август е благоприятен ден за финансови операции и вложения, а двата дни като цяло и за продължителни дейности и упорит труд, за земеделска работа и обработване на градината и цветята в двора, за разходки в парка и планината, за развиване на дарбите, за постигане на определени цели, което ще накара хората да погледнат на вас с други очи и да ви оценят по достойнство. Луната в Телец е хармонично разположена на 6 август спрямо Слънцето на родените под знаците и най-вече през първата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби, а на 7 август – спрямо Слънцето на родените през втората декада на същите знаци. Пред Раците ще възникнат нови възможности, ще бъдат подкрепяни от приятели и висшестоящи лица. Девите могат да получат важни новини от хора зад граница, да пътуват или разрешат важен юридически въпрос, да имат ангажименти с внуците си. Прекрасни дни за интимните отношения при Козирозите, за спорт, развлечения и занимания с деца. Рибите ги очакват два дни за обмен на информация, общуване и срещи с повече хора (включително с братя / сестри или съседи), учене, договаряния или уреждане на важни документи. Дисхармонични аспекти Луната образува към Слънцето на родените под знаците и най-вече през първата декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

На 7 август, в 05:03 часа Луната променя фазата си – фаза Последна четвърт. От астрологична гледна точка Слънцето в Лъв и Луната в Телец на 14 градуса в знаците образуват точна квадратура (неблагоприятен аспект между планети на отстояние 90 градуса една от друга). Сам по себе си този факт показва звездна дисхармония между двете светила. Тази дисхармония ще се усети както в обществено – политически аспект, така и в личен план при родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. На 6 и 7 август Телците ще са насочени повече към своите лични дела и към самите себе си. Енергията ви е недостатъчна и променлива, така че не се натоварвайте много. Добри дни за вас за диета и фризьор. Лъвовете трябва да са по-внимателни на работното си място и да избягват конфликти, най-вече с шефове. При Скорпионите са възможни конфликти с интимния или с бизнес партньори, както други грижи в партньорствата. Водолеите може да ги вълнуват както лични въпроси и преживявания, така и имуществени, грижи с родител или ремонтни дейности в дома, които ще са по-изнервящи за тях. Овните вероятно ще ги мъчат финансови затруднения и ще се чудят какви гимнастики да направят, за да излязат от ситуацията. Добри дни за уединение и релакс за Близнаците. Пазете тайните си и се грижете повече за себе си. Везните също както Овните ще са изпълнени с мисли за пари и може да се чувстват малко притеснени, защото ще трябва да се приспособят в определените условия, които им се предлагат. Ако имате свой бизнес, оглеждайте се за данъчни инспектори и всякакви контрольори. А може да имате неуредени отношения с банкови институции или с наследства. Пред ентусиазираните Стрелци звездите могат да стоварят много работа и ангажименти, което да ги поизнерви и ще трябва да се справите сами. Болните и възрастни представители да се грижат за здравето и тонуса си. Ако имате някакви начални симптоми на заболяване или влошаване на здравето, идете веднага на лекар. Благоприятни дни за подреждане и почистване за Стрелците.

На 6 и 7 август не се препоръчват операции на гласните връзки, долната челюст, щитовидната жлеза, средното ухо, вадене на сливици. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на ендокринни заболявания. Не трябва да се прекалява с количеството храна, със сладките и тестени изделия. Храната ни трябва да е с повишено съдържание на натриев сулфат, витамини А и Е. Препоръчително е да се пие повече вода през тези два дни, защото организмът ни ще се нуждае повече от нея. Предпазвайте се от наранявания в областта на гърлото и тила.
Времето – Луната в земния знак Телец ще внесе леко понижение в температурните стойности през тези два дни. Като цяло очаквам разкъсана облачност, а усилване на вятъра и превалявания от дъжд може да има в североизточните райони на страната. Не са изключени и краткотрайни гръмотевични бури. На 7 август неблагоприятния аспект между светилата ще повлияе върху времето и очаквам то да е по-променливо.
Спокойна вечер и успешни последни работни дни от седмицата!

Желая ви успешни дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)